Svar på spørsmål

Husker dere den spørsmålsrunden jeg hadde for en liten stund siden? Jeg tenkte jeg skulle svare på noen av spørsmålene i dette innlegget, og unskyld for at svarene kommer litt sent! Og forresten, topplisten min legger jeg ut til helgen!

Hvilken shampo bruker du? Shampoen jeg bruker er i merket KMS Calerfornia - add volume. Det er en grønn fin flaske! Tror den er kjøpt på en frisørsalong!

Leser du mange blogger, isåfall hvordan blogger? Ja, jeg leser utrolig mange blogger. Alt for mange faktisk. Tror det er rundt 15 blogger eller noe, så dette kan jeg heller ta i et eget innlegg. Men de jeg MÅ innom hver dag er TCMN og bloggene til vennene mine!

Hvem er din aller beste venn? Har en del gode venner/ bestevenner. Men mine aller beste er Martha, Stine, Frida og Anne!

Kan du vise sminken du bruker til hverdag? Dette har jeg gjort opptil flere ganger, så hvis dere leter litt rundt på bloggen, finner dere både videoer og bilder av sminken min!

Hvordan hårfrisyre liker du best? Foretrekker håret løs, og kanskje sette opp det fremste av håret med en spenne. En flette i luggen er jo også kjempe fint da!Dine favorittbutikker? De fleste vet sikkert at her i Tromsø har vi ikke det beste utvalget! Men det går mye i BikBok og Cubus! Litt på Vero Moda også kanskje. Også såklart Gina, men den butikken har vi ikke i Tromsø! Men vi får snart Gina, så det ser jeg fram til.

Hvordan parfyme bruker du? Parfymen jeg bruker hver dag er fra merket Hugo Boss. Jeg og mamma spleiset på den, så den er begge sin! Vi kjøpte den på taxfree på Gardemoen. Den kostet vel kanskje rundt 600 kr? Er ikke helt sikker.

Er du fornøyd med klassen på ungdomsskolen? Ja, det er jeg. I begynnelsen var jeg faktisk veldig missfornøyd. Hahah, jeg gikk rundt å sa at jeg gikk i en emo-klasse. Men alle folkene er faktisk utrolig herlige når du først blir kjent med dem! Et tips til dere som snart begynner på undomsskolen: Hver åpne og bli kjent med klassekameratene dine. Ikke trekk deg unna, det blir aldri noe godt ut av det.

Yndlingsdyr: Hund og marsvin! Egentlig bare marsvin siden jeg har et selv! Hehe.

Hvem likte du i gammelklassen? Er dette spørsmålet ment som venn eller? Hadde god kontakt med alle jentene! Nå er ting desverre litt forandret! Regner med vi en gang finner tilbake til hverandre :)

Fornøyd med svarene?


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits