Tentamen

Heeii ♥ Blir så glad når jeg ser meg på Tromsø sin toppliste! I dag derimot, har jeg ikke turt å sjekke hvilken plass jeg ligger på. Hehe, dårlig blogger? No shit. Dagen i dag har vært fin den. Var jo på skolen som sikkert de fleste av dere også har vært på! Hadde engelsk tentamen i dag. Det kunne faktisk ikke gått dårlige. Dere aner ikke. Vi ante ingenting om hva vi fikk på tentamen. Men vi skulle skrive en stil. Min s.u.g.d.e, rett og slett! Etter skolen kom Stine til meg. Senere på kvelden tvingte vi pappa til å kjøre oss til Stine. Haha.

I morgen er det skole igjen, også pugging til matte-tentamen vi har på ONSDAAAG. ÆÆÆ!!Glemte å fortelle i forrige innlegg at ALT var fra Cubus. Så det kom spørsmål om det i kommentarfeltet :) Men nå vet dere det! Toppen kostet 149 !Bare jeg som liker å skru av lyset, og heller ha et lite lys på rommet. Haha.


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits