Spøkelser

Hei! Leste nettopp et innlegg på en annen blogg, der hun hadde skrevet om ting hun har opplevd, som ikke kan forklares. Tenkte å gjøre akkurat det samme, siden jeg bor i en leilighet der det skjer ting, så det passet jo fint.

1. Det aller første som jeg har opplevd i huset, er kanskje det ekkleste. Jeg og en venninne stekte egg, og så gikk vi ut i stuen for å dekke på bordet. Når vi dekket på, hørte jeg noen flire kjempe høyt. Lyden kom fra trappen, og jeg hørte veldig godt at det var en jentestemme. Jeg valgte å ikke si det til venninnen min siden hun ville bare bli redd. Litt etter fortalte hun hva hun hadde hørt, og det viste seg at vi hadde hørt akkurat det samme. Vi var helt sikker på at det ikke var noen ute som flirte. Dørene og vinduene var igjen.

2. Jeg og Frida var ferdig på skolen. Jeg skulle til å låse opp døren, men noen holdt igjen. Når jeg til slutt fikk låst opp, hørte vi noe som sprang bortover gulvet, og i det samme hørte vi en dør slamre seg igjen. Når vi skulle gå inn på rommet, stod vaskerom-døren open, og fryseboksen stod open. Dere aaaner ikke hvor redde vi var. Hahaha.

3. Mamma og pappa hadde dratt før meg på jobb denne dagen. Jeg var derfor helt alene hjemme i huset. Jeg hadde ordnet matpakken, og skulle gå inn på rommet mitt for å hente nøkklene mine. Når jeg går ut av kjøkkenet ser jeg en kikkelse i sidesynet. Jeg ser bort mot vinduet og i speilbildet står kikkelsen. Jeg sprang inn på rommet for å hente nøkklene, og når jeg kom tilbake var kikkelsen borte. Jeg ville bare komme meg fort ut av huset, så jeg sprang til en venninne. Dere aner ikke hvor jeg gråt. DRITSKUMMELT!!!

4. Det jeg nå skal fortelle skjedde også før jeg skulle til skolen. Jeg var helt alene i huset, og satt på rommet mitt. Plutselig hører jeg masse lyder oppe i stuen. Det hørte ut som stoler som blir dregd bortover gulvet, hvis dere skjønner? Jeg ringte pappa med en gang, og ba han komme hjem, siden jeg ikke turte gå opp for å hente matpakken min.


Er det noe dere har opplevd før ? 


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits