BANDANA

Heeei fine dere! I det siste har jo bandana blitt utrolig populært. Jeg skjønner godt jenter sprader rundt i disse til hverdag, for de er jo rå kule! Jeg har desverre ikke fått kjøpt meg bandana enda, men vet de selger dem på Carlings. De finnes jo i mange flotte farger, så du har et stort utvalg å velge blandt. Men, jeg har derimot laget meg to egne bandanaer. Tar deg bare 30 sekunder å lage en, haha.

Jeg var hos bestemor og rotet rundt i skapene for å se hva hun hadde. Så kom jeg over noen fine stoffer, og bare " bandana next liksom" Haha. Jeg klipte bare en lang remse som var passe bred og lang, Festet den rundt hodet og knytet på toppen. Voila, jeg hadde en bandana! Det blir ikke enklere. Gjorde det samme leopard- skjerfet til mamma. Hun ble ikke særlig glad for å si det sån....


Hva syens dere om Bandana? Hot Or Not ?


  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits