Bildedryss

Hva mener du med at mammaen din kjøpte kjolen idag, men den er ikke ny?

Nei, det jeg skrev var at blazeren var NY, men IKKE kjolen jeg hadde under blazeren :) Du har nok bare misforstått meg litt!

Bruker du extension?

Nei, jeg bruker ikke extension! Regner med du spurte siden man så extension på bildet. Men clipsene dere ser på bildet har jeg fått av Sara, og de er i min lengde så det er ikke vits å bruke de + at de er litt for blond for meg!I dag var vi på Tuil arena med hele trinnet! Jeg dro hjem veldig tidlig fordi en kompis klarte å slå til meg med skjerfet hans. Det endte med ett stygt øye og jeg så egentlig bare tåkee..Hahaha " faake a smilee" . Det var syyykt kaldt på tribuen. Vi fikk i allefall VIP- plasser da.

Koos med jentene i går kveld! Vi skulle egentlig grille i fjæra, men det ble så dårlig vær så da endte vi opp hos Ingvild.Nå stikker jeg på butikken! Heidååå :)
  0 kommentarer


Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?
Design av idawisth.blogg.no

Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no


hits