Stripe håret

Heeei :) Hater virkelig å mobilblogge, men pappa har pcen så har ikke noe valg! Skulle bare stikke innom for å si at jeg kommer sterkere tilbake i morgen. Dagene går utrolig fort, og det er ikke lenge igjen kofferten skal pakkes! Skal stripe håret blondt i morgen, tehehe :)

Goood natt. Amen

PinkBildedryss

Hva mener du med at mammaen din kjøpte kjolen idag, men den er ikke ny?

Nei, det jeg skrev var at blazeren var NY, men IKKE kjolen jeg hadde under blazeren :) Du har nok bare misforstått meg litt!

Bruker du extension?

Nei, jeg bruker ikke extension! Regner med du spurte siden man så extension på bildet. Men clipsene dere ser på bildet har jeg fått av Sara, og de er i min lengde så det er ikke vits å bruke de + at de er litt for blond for meg!I dag var vi på Tuil arena med hele trinnet! Jeg dro hjem veldig tidlig fordi en kompis klarte å slå til meg med skjerfet hans. Det endte med ett stygt øye og jeg så egentlig bare tåkee..Hahaha " faake a smilee" . Det var syyykt kaldt på tribuen. Vi fikk i allefall VIP- plasser da.

Koos med jentene i går kveld! Vi skulle egentlig grille i fjæra, men det ble så dårlig vær så da endte vi opp hos Ingvild.Nå stikker jeg på butikken! Heidååå :)Konfirmasjon til Kamilla

Heeei. Har akkurat kommet hjem fra hytta. Grunnen til at vi dro på hytta i helga, var fordi vi skulle i en konfirmasjon på Malangen brygge i dag, søndag. Pappa fikk så klart ikke fikset internett, og jeg vet det har blitt mye pauser i det siste. Men NÅ er jeg tilbake for fult. Hehe!


Skal ikke klage på maten, mmmm <33


Snakkes senere!

Bilder fra hyttetur

Heei, det ble jo blogging, haha! Vi måtte desverre reise hjem fra hytta i dag, siden streiken er over. Vi trøster oss med at vi fikk fri en ekstra dag da, siden vi ikke kom oss hjem i går.

Vi har gjort MASSE på hytta. I natt la vi oss i 05 tiden fordi vi ville se Venus som var forran solen. Så klart kunne ikke vi se det, så det var bortkastet tid. Men koselig var det uansett. Orker ikke blogge noe mere nå. Jeg legger heller ut litt bilder fra hytteturen.


Klar til avreise! Alle var heelt i hundre. Dere aaaner ikke hvor glad i var. Bildet nedfor forklarer det meste...


Søtt! Haha, siden vi hørte på musikk og sånt FØR vi kjørte, ble batteriet på bilen TOMT. Så vi måtte få en mann til å fikse det osv. Oppsiii :)


D.I.G.G


L0veu!


Vi gikk opp til en gård for å hilse på dyrene. Eierne var ikke hjemme, så det ble ikke så mye bilder derifra.Mmm, god frokoost!

Grilling i fjæra

Hei! Har nettop kommet hjem fra grilling i fjæra. Vi snakkes heller litt senere, siden jeg må rydde rommet og sånt.

Sirkus

Heiii. Kom nettopp inn døren. Jeg og Stine fikk gratis-biletter til sirkus merano eller hva det nå heter. Klarte ikke takke nei, så da dro vi. Haha. Tok litt bilder med mobilen, men de ble kjempe dårlige! Skal se om jeg får lånt noen bedre bilder av elefanten Babba. Hahaha, sykeste elefantnavnet jeg har vært borti.

I går kveld var Vår her. Vi dro ned på butikken og kjøpte inn litt godt. Naaam.

Flere bilder

God morgen, leseere! I dag lå jeg på 66. plass på Tromsø sin toppliste. Er så glad, haha. Men jeg fikk en klage på at jeg la ut lite bilder fra bursdagen min. Så da tenkte jeg å legge ut litt flere. Så snakkes vi heller senere!

Young, wild & freeNå skal jeg ut med Frida i sola. Vi snakkes senere!

17.mai

Denne dagen har vært super! Vi snakkes senere :)) Håper dere koooser dere masse i dag!

Fiin kveld!Wiii!

Bilder fra bursdagen

Heei. Tenkte dere skulle få bildene nå, siden jeg ikke fikk postet de i går. Dagen i går gikk til soving og chilling med Maja.  Nå skal jeg spille inn videoblogg :D

Her er jeg klar til bursdag. Wiii !

Anne har verdens søteste hunder ! Dette er Laffen, og den sorte heter lady. Hehe !

Naaaw !

Haha ! Jeg og Frida hadde lik topp på oss !
Tacootimee !

Photoshoot - DEL 1


Sosial....

Med tre ipader ;)

Day 3

Fant ikke på bedre overskrift. Er ikke så mye som skjer her på hytta. Det eneste jeg gjør er å twittre, kjøre snø-scooter og game verdens beste spill. Haha!

Påske

Hei. Det blir mobil- blogging fram til lørdag. Det er fordi pappa bare fikk internett på ipaden og mobilen.

Koser meg kjempe mye på hytta. God mat, kos i sola, påskekrim og scooter- kjøring. Kan hende det blir litt skrivefeil, siden jeg blogger på et lite tastatur. Haha..

Movie

Hei. God morgen. Sitter å ser film med Vår. Den heter orphan. Skummeeelt. Jeg blogger mere senere.

Bilder fra guldagen

Hei. På fredag hadde vi guldagen på skolen. Det er i forbindelse med påsken. Istede for å ha karneval har vi guldagen, da vi skal kle oss i gult. Våres klasse vant hovedpremien " kuleste, guleste klasse " . Vi vant MASSE godteri.

Gul og kul sant..De siste dagene i bilderJeg og Stine måtte innom butikken før gymtimen. Sa i fra til læreren, men neeida, vi ble utelåst :(


Men så brukte vi våres smarte side, så vi ringte en venn som kom å låste opp til oss.


Klar til å være med Frida på fotballtrening.

Nå skal jeg dra til bestemor. Kommer hjem i kveld. I morgen kveld/ natt skal Sara komme på overnatting,Siden mamma og pappa skal bort. Vi blogges senere.

INSPO


Bildene er hentet på denne siden !

Tilbake

Heihei. Da var jeg tilbake fra min to dagers bloggpause. Har ikke hatt tid til å blogge, skjønner dere. I går var jeg hos Frida. Vi skulle ta bussen til henne ti over syv, men den gikk ikke før halv åtte tydeligvis. Men det gikk fint det. Vi stod på bussstoppet å sang. Når jeg stod opp, så jeg snøen hadde begynt å smelte. Men neida, nå snør det som bare det.

Går for krøller i dag. Hehe!

Karius og baktus

Frida er Karius, og jeg er Baktus. Hehe

God morgen

Hei :) nå er jeg snart klar til å dra på skolen. Venter bare på trege pappa. Orker ikke gå til skolen . Det er jo så kaldt ute. Blogger fra ipaden..

Revy

Heia. Nå sitter jeg og mamma i stua og ser på gullfiksen. Et program på tv2. Fiiin lørdagskveld. Har ikke hatt tid til å blogge. Men nå er jeg tilbake. I morgen er det siste dag med revy. Vil dere kanskje ha litt bilder ?

Vi fikk en 3`er i terningskast hos nordlys. Men det bryr vi oss fint lite om. Jeg synes at dette er en kjempe bra revy. Gode sketsjer, gøye kostymer, morsomt er det, og fantastiske folk !

Nå skal jeg spise litt mere godteri, så i seng. Vi snakkes i morgen ! :D

Bilder fra fotograferingen i stad

Du er uberskrivel jentami ♥  Dere for flere bilder i morgen ;) Nå skal vi skrive ut noen bilder til rommet våres + skrive ut noen oppgaver. Vi snakkes i morgen ELLER senere, kanskje med en videoblogg !

Bilder fra bursdagen

Nesten ingen brukbare bilder ! Hahah.. jaja

 

Litt av bildene

Heii ♥ Nå er Frida dradd hjem. Vi snakker faktisk på skype nå. Bildene vi tok ble ganske fine. Dere skal få se de nedfor. I kveld har jeg ingen planer. Har bare tenkt og slappe av. Er ganske trøtt. Så kanskje jeg legger meg litt tidlig i dag. Orker ikke blogge noe mere i dag. Har tenkt og fikse litt småting på bloggen osv. Så dere kan bare få noen av bildene :D


Nå skal jeg fortsette og snakke med Frida på skype. Kanskje lage meg litt mat. Hehhe. Vi snakkes i morgen :D

Oppdate

Heihei. Mobilblogger akkurat nå.. Jeg og Frida sitter og gjør lekser. Vi har også laget litt grøt. Namnam. Vi snakkes senere :)

INSPO

Noen bilder jeg har søkt opp på weheartit.com . Der kan du søke opp bilder og sånt. Jeg skal lage meg en bakgrund på pcen av disse bildene, og noen flere. Dere skal få se senere hvordan bakgrunden blir. Nå skal jeg fortsette litt til med kortene.

Første dagen i 2012

Heeei ♥ stod opp nå, jeg. Det var en kjempe koselig kveld i går. Vi spiste god mat, aket på en skuffle, så på rakkettene og skytet opp noe selv. Jeg er kjempe trøtt. Vil bare sove videre. Haha. Men hvis skolen begynner i morgen ( ??? ) må jeg få meg i seng tidlig i dag.

I dag skal jeg være i lamme Anne. Vet ikke helt Hva vi finner på. Dere kan få se bildene nå.Nå skal jeg lage meg frokost.

- Hanna

mitt år 2011

Jeg har ikke hatt pc hele dette året. Jeg har liksom ikke så mye bilder fra 2011. Så jeg har de ikke i sån " rekkelfølge osv. Men jeg bare starter.

Tok masse bilder med Celine ute :Grilltur i fjera med koselige jenter :var masse i stallen

Var på NM

pugget til masse prøver

Tyrkia
var på starbucks

juleball på ungdomsskolen, for første gangKoselig hyttetur, med verdens beeste jenterhalloweeeeeeenLagde denne bloggenkoselige vennekvelder osv.spist masse godt

Har gjort så utrolig mye mere. Men jeg har ikke bilder av alt. Vi snakkes ! Nå skal jeg hoppe i dusjen.

Redigert

Jeg har ikke noe spess og gjøre i dag. Så jeg har redigert noen bilder, som jeg skal bruke i forskjellige annledninger. Jeg redigerte bildene i picnik.com. Det er helt gratis, og du gjør det på nett. Jeg har tenkt og lage meg header der.
u like it ?

julebildeneFramlegg

Heei. Sitter og blogger fra ipaden nå. Pappa har pcen, skjønner dere . I dag er det akkurat ti dager til julaften. Altså ti dager til jeg får meg en egen pc. Gleder meg. Frida dro nesten nettop hjem. Vi har forberett oss til et framlegg om napoleon. Framlegget skal vises fram i morgen. Vi har det sykt chill på skolen for tiden. I dag så vi bare på film og gjorde ferdig noen oppgaver i matte,
Og i morgen er det film, framlegg og " fri aktivitet " . Skal legge meg tidlig i dag. Skal snart gå og fjerne sminken og legge meg ned å lese litt i magasinet jeg kjøpte i gååår

peppekake baking !Flere brett satt vi i ovnen. Dere for se resultatet senere.  Nå skal jeg se på jul i blåfjell. Også blir det pakking av julegaver. Snakkes !

God morgen

Hei. Nå er jeg ferdig fikset og klar til å dra til byen med Stine. Det blir kos. Vi skal også på kafe. Jeg ble venn med Stine på ungdomsskolen. Og vi er allerede bestevenner. Haha. Dette blir vår første bytur sammen. Tar med meg kameraet, side jeg er fliinkpia.

Senere blir det hjemmelaget pizza og familiekos. Er jo nesten aldri hjemme, så i kveld skal jeg bare slappe av med familien. Det blir nok bra.


webcam bilder. Det nederste var jo dritfint da !

Savner sommeren


Noen flere enn meg som har lyst på sommer ?

Pugge til mattetentamen !

Heihei ♥ Sitter med Frida og pugger til mattetentamen vi har i morgen. Jeg er sykt nervøs. Sitter her og konstruerer 90 gradere, 60 gradere osv for harde livet. Haha. I dag på skolen hadde vi svømming. Lærerne hadde så klart glemt og bestille buss. Så vi stod der  i en halvtime i kulden.  Det var dritkaaaldt.

Kommer litt bilder fra lørdagen :


JULESTEMNING !!! <3


og litt bilder fra meg og Frida nå i nuet :
Julekalenderer min ! hehe  :)

wiiii


Sån går det når jeg levner kameraet.....

my day in picture

Hehe.. Er litt snill i dag som tok med kameraet på skolen. Men det var på grunn av at jeg hadde en bloggfri helg. Har desverre ingen bilder fra helga. Men det var bare stress.. Og armene mine er seriøst døde. Skal straks vise dere mine nye sko jeg kjøpte i dag .

pray for Justin Bieber som ligger på sykehuset :`(

Hei ♥ Fikk nettop vite at Justin Bieber ligger på sykehuset. Han fikk astma anfall på et intervju eller noe sånt. Håper det går bra med han da ! Noe det helt sikkert gjør. Også kommer han kanskje til trondheim til sommer ! mamma har lovd at vi skal dra på konserten. Hehe.

Nå sitter jeg og anne i senga å chiller. Vi ser på CSI. Skal snart spise middag også er det rett ned til revyen. Wiii. Gleder meg noe sykt.

Jeg er så sykt kul som har rotet bort usb tilkoblingen.. lol. Så ingen bilder idag. Hehe. Boring, Uansett blir det en bloggpause til mandag. Revy, barnevakt .. uknooowiiit. Så da blir det webcamfuun ;)


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits