opsi..

Jeg har jo egentlig startet å blogge på en annen blogg, men har fått problemer med passordet og sånn, så jeg må lage en helt NY blogg, og en ny e-post adresse og sånn. Heerregud så irriterende!! I kveld skal jeg linke til den bloggen vi må blogge på! Skal få blogg.no til å slette den andre bloggen, men det tar jeg i morgen :)

 

hehe

Du kan følge meg videre med bloggoppdateringer her-> http://fhnk.blogg.no/

 

GINA TRICOT


Orker ikke linke! Shortsen finner dere under Skjørt & Shorts.
Svarte blusen nederst finner dere under fest
Nederste buksen finner dere under jeans
Øredobbene finner dere under accessoarer

Øverste t-shorten finner dere under nyheter
Solbrillene finner dere under accessoarer
Hytta next

Heei finee dere! I nuet ligger jeg i sofaen og ser på ICarly, haha. Skal på hytta om ikke så alt for lenge, så jeg må få forhåndsskrevet noen innlegg. Regner med internettet der er like tregt som forrige gang, og da orker jeg ikke laste opp 5 bilder som tar 2 timer til et innlegg, hvis dere skjønner meg.

Jeg må nesten bare avslutte innlegget her!Hyttetur

Heiiaa. I dag har jeg.. neida. Orker ikke remse opp min dag, for det er nok ikke så interesant. Har bare vært i byen ( må slutte å shoppe ) og kom nettopp inn døren. Anne er her, og skal sove over i natt. I morgen drar jeg, Frida og Anne på hyttetur. Vi skal være på Anne sin hytte fra tirsdag til torsdag. Badestamp, taco, fjøs, soling, bading, fine koselige kvelder ute på platten- jaa, bare noen stikkord for det vi kommer til å gjøre på hytta. Jeg gleeder meg!
Vi dro så klart på Knoll&Tott for å spise! Haha, staandar


Summerl000veee <3


Noisy, veerdens beste drikke. Kødda, men den var god da :)


Snaakkes senere! Nå skal jeg og Anne snart hive pizzaen i ovnen.

Torsdagkos

Heeii. Anne dro nettopp hjem, så jeg har lagt meg godt til rette i sengen for å ta igjen noen paradise- episoder. Henger tre episoder bak. Er så deilig med streik, og jeg håper det er streik i morgen også. Da slipper vi dra på skolen + at vi har fri på mandag uansett, og da blir det langhelg!!


Åååh, de hadde ikke kameraet inne på lager, så jeg må bestille det på nett. Dere får holde ut en uke til med dårlig kvalitet

Nå skal jeg se ferdig paradise, så venter naturfagsboka på meg. Må jo gjøre skolearbeid fordeom det er streik. Hehe

Lese din blogg?

Hei. Kommer sterkere tilbake på bloggfronet i kveld, når nytt kamera er i hus. I mellomtiden vil jeg lese deres blogger. Legg igjen bloggadressen i kommentarfeltet. Kanskje jeg kan plukke ut mine favoritter og anbefale dere?

INSTAGRAM

  Follow meg på instagram- L0vezz! Jeg follower tilbake.

TENTAMEN

Heei. Nå har jeg fått unna en tentamen. Det var i Norsk. Gikk helt greit, men jeg kunne forberedt meg bedre. Så slutten ble egentlig ganske teit. Haha. Har besøk, men videoen jeg lovde er ferdig redigert og lagret. Skal bare laste den inn på YouTube.


Fin med tanten til Frida sin briller? Hahah
Snakkes seeenereee!

OUTFIT

Genser H&M / Singlett BIKBOK / Thigst CUBUS / Sko SKORINGEN - Todays look !

Nå skal jeg og Frida ta bussen til Anne. Skal dit en liten tur på besøk. Dere får ha en fin dag videre !

Twitter

Heei. Jepp.. Da var det min tur å starte med twittring. Har nettopp fikset meg en brukerkonto og fikset profilbildet. Follower rundt 20 stykker nå. Hvis dere vil followe meg - > Trykk . Jeg follower dere tilbake.

Klipp fra videoer jeg ikke har hvist på bloggen

Kosekveld

Hei. Nå har vi spist pizza og ligger her mette og gode. Skal ikke gjøre noe spesielt i kveld. Bare ta livet med ro. Jeg blir ikke hentet før i 24.00 tiden i natt, så vi sees ikke før i morgen søøtiser : ) Foresten, likte dere spotify- listene mine ??

Bildene er stjelt fra Frida.

- Hanna

Sjokolade milkshake - oppskrift

 Hei. Nå tenkte jeg å dele den veldig enkle oppskriften til dere, om hvordan man kan lage en sjokolade milkshake. Det er gaaanske lite som skal til. Det du trenger : Oboy, melk, miksmaster og vaniljeis.Det er best med hel melk.

trinn 1: ta vaniljeiskuler oppi miksmasteren. Det er opptil deg hvor mye du selv vil ha.

trinn 2: ta en liten " desj " melk i miksmasteren. Også tar du masse oboy oppi.Vi brukte ikke miksmaster. Vi brukte en elektrisk " visp " .Husk at milkshake skal hvere  tykk. Håper dere fattet litt ? Hehe.

- Hanna

Monday feeling ..

Heia. Nå sitter jeg her i sengen min, og venter på MAT. Kjenner lukten helt ned til soverommet mitt. Nam. I dag har det vært 23 minusgrader. Viste ikke at det var mulig en gang. Trodde at 10 minusgrader var det laveste.. Hehhe. Når jeg skulle hjem gå hjem fra skolen, frøs jeg nesten til en ispinne. Brrr. Det er så kaaaldt. Holder på å varme opp på rommet mitt nå med varmeovn.

I 20.00 tia skal jeg på dansetrening. Gleder meg veldig ! Vi får faste danseplasser og vi skal vel fortsette på dansen. Høhø.

 

Homework

Hei. Nå sitter jeg hos Frida. Vi har laget en videoblogg.. Som ble litt misslykket. Woho. Frida sitter her og er litt gangster. Hetta på og alt mulig.. Vi har gjort litt skolearbeid. Nå for tiden er det mye skolearbeid som skal gjøres på pcen. Så jeg har fikset meg en mappe i dokumentene mine der det står " skolearbeid " ...

Vi snakkes ! ♥ Forreeeesten ! Frida er tilbake for fult på bloggen sin. Nå skal vi ta bilder til ny header og sånt. Vi snakkes søøtnooser. Haaade.

 

Skole

Hei ♥ Begklager den dårlige oppdateringen. Men jeg har ikke hatt så mye blogglyst. Men det ordner seg vel. I dag hadde vi gym på skolen. Det var utrolig slitsomt. Måtte springe og springe. Hahahah. Og når jeg skulle hente drikkeflasken min, klarte jeg og tryne i trappa, og fikk et " kjøttsår ". Blææh. Så dro jeg og Stine på skattejakt i bygget for og finne plaster. Hahah. Klumsete meg.

Har ikke gjort noe spesielt i dag. Når jeg kom hjem lagde mamma lasagne til middag. Nam. Også har jeg gjort ferdig en innlevering i engelsk. Woho. Overlykkerlig jente borti hjørne her !!! Jeg og Frida satt faktisk i PAUSENE og gjorde skolearbeid i dag på skolen...
Snart skal dere få litt bilder fra bursdagen i går :)den ble faktisk ikke avsluttet før 00.30 i går kveld ( i dag ) . Men jeg dro hjem tidligere.

- Hanna

Revy

Heii ♥ Nå er jeg nettopp kommet hjem fra revyen. I morgen er det også revy. Men skal se om jeg får blogget litt før jeg drar, og når jeg kommer hjem. Før revyen kom Stine og Anne til meg.Fredag. 13

Heii ♥ Kom hjem fra skolen for en bitteliten time siden. Har ikke skjedd noe dumt hittil. Det er jo fredag den 13 i dag. Så jeg har levd i frykt i hele dag..Flink fotograf ( meg ) må jeg se..

Ojjj. Jeg skulle dradd får fem minutter siden. Stine vet ikke hvor jeg bor. Hun har gullfisk- hukomelse. Så jeg må gå i møte med henne :D Vi ses senere <3

Dans

Jeg og stine meldte oss på for ca 2 uker siden på dancehall. Her har dere noen videoer om hvordan dansene er :

 

 

HEADER

beautydept

 

 

For og se flere videoer, søker dere " beautydept ". De er 3 jenter som har en blogg. Og De legger ut videoer på youtube. Jeg synes videoene er kjempe brae.

Her er bloggen.

BLIR SÅ SUR NÅR BLOGG.NO SVIKTER MEG !!!!!!!!!!!!!!

BLÆÆÆ ! Får ikke lastet opp bildene. Vi snakkes når det er fikset. HAAAAADEEE <3

 

BRITIQUE

Heeia ! Nå holder jeg på med og bestille sminke fra britique ! Har funnet meg to ting. En lipbalm og en blush fra MAC.
her for man kjøpt lipbalmen og her for dere kjøpt blushen.

Dere har sikkert lagt merke til at jeg blogger utrolig lite. Og bloggingen suger uten kamera. Så jeg tar meg en pause til jeg finner kabelen. Jeg håper jeg finner den i kveld. Eller de kommende dagene. Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, stelle meg litt ( litt sent ) , så drar jeg og mamsen på butikken. God jul dere !

 

Blogger jeg anbefaler !

Da starter jeg på nytt

Hei! Da tenkte jeg og lage meg en ny blogg, og starte å blogge igjen. Jeg kan jo starte med å si at jeg heter Hanna, er en jente på 13 år, og kommer fra Tromsø. Har jo blogget en del før, så er jo ikke noe nytt for meg. Hvis dere ser øverst til høyre står det jo litt mere om meg osv. Egentlig skulle jeg ikke begynne og blogge før til jul. Siden da får jeg pc. Men pappa kom hjem med en ny pc igår til mamma - som jeg får låne fram til jul. Så hvorfor ikke  ?

Jeg kommer til og forhåndsskrive noen innlegg til dere. Jeg har nemlig en timeplan full av tentamer, prøver, tester, lekser osv. Skolen ødelegger livet mitt totalt. Neida. Jeg kan jo ta og slenge inn noen bilder av meg og sånt :)

meeej


Meg og en av mine bestvenner. Hun heter Frida !lillebroren min. Han er 5 år :)Nå venter RLE boka på meg. Har en prøve på torsdag om religioner, livssyn osv. Hørtes sikkert kjempe morsomt ut ?


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits