Ginger til blond

Vennene mine synes jeg er så smart, så måtte kjøpe meg litt dumhet.. :)


Stripet det hos bestemor i dag. Man ser det ikke så godt, men håret er litt lysere! Skal stripe det en til omgang etter Danmark :)
Dere får se håret i morgeeeen.

Good natt!

Back on Track

Heeii finee dere :)

Det er jo sommerferie, og jeg nyter disse fridagen fult ut. Men har jo også hvert uten pc en stund, men nå ser det ut til å gå i min retning igjen! Så jeg er tilbake for fult.

I går var jeg på kino med min fremtidige nabo! Tenkte jeg skulle vente med å fortelle dette, men vi skal bygge hus. Kjøpte tomta for litt over en uke siden og starter på byggingen i sommer allerede! Kanskje vi er flyttet inn før jul. Jeg er veeeldig fornøyd! Får trampoline, kaniner, stort rom, sofa på rommet, walk in chloset og veranda... Så jeg har ingenting negativt å si på dette, haha.Nå roper mamma på meg! Skal spise pizza og så drar vi og kjøper HÅRFARGEEE, WII!


RekeerHelt OK kveldsmat, hehe! Blir ikke sommer uten reker, ikke sant? Kom nettopp inn døren. Har hvert ute, så tenkte bare å
si godnatt til dere :)Seeexii

Summertime


Hei fine lesere :)

Tenkte bare jeg skulle ta en pause fra sola, for å gi en lyd fra meg! Jeg, mamma og Erik har faktisk badet Jackson i dag, haha. Så nå er han ren, pen og lukter gooodt. Skal dra å grille i fjære rundt 6, også er vi noen som skal til Anne. Blir sikkert en vellykket dag! Om jeg husker å ta med meg kameraet i dag er en annen sak...
LIVET SMILER

Heeei solstråler! I dag er det sol og varmt ute. Perfekt sommervær, wii.

I går kveld tok jeg bussen til Agnes. Var hjemme veldig sent, så ble ikke noe blogging. Skal ut i finværet, og så skal jeg opp til Marthe senere. Charlotte ( skrives det sån? ) har kommet til Tromsø, så jeg må dra å hilse, hehe :)


Vååt! 9. klassingene dynket oss ned med vann!!


Karakterkortet mitt fikk jo en dusj da..

Sommerferie

I morgen er det tidlig opp for å komme seg på skolen! Aller siste skoledag i morgen. Har vært å kjøpt inn litt smågodt og sånt jeg skal ta med meeg, wii :)Så drit kul med caaaps lissoom X)):PP:PP:)):S:D:F<33

Inspiration

Blomsterpikene!

Heei, unskyld x 10000 for null blogging! Dagene har gått i ett, og jeg har ikke vært hjemme en eneste gang nesten. Har også skjedd noe i vennegjengen, men velger å ikke snakke om det nå.

Nå er Frida her! Vi ble permitert litt tidligere i dag. Så nå ligger vi utslått i sengen etter en lang og dramafylt dag. Avåtil ønsker jeg at jeg baare hadde guttevenner! Gutter er så mye bedre enn jenter, haha.


Hahahaha! Som dere ser, bruker vi skoledagene til å lage blomsterkrans og spille fotball!


Meg i den blåe genseren :)
Blogger mere senere! Nå skal jeg snart bake muffins til klassen. Jeg er bare best, ikke sant?

28 GRADER


Heii finee dere! :)

Vi har 28 grader i sola i dag, så jeg har for det meste hvert ute. Har faktisk spilt inn en hårvideo med nykameraet. Kvaliteten ble kjempe bra! Videoen kommer i løpet av uken vil jeg tro. Jaa, veldig langt innlegg.Prosjekt " rom video "

Grunnen til mitt lille fravær i dag, er på grunn av at jeg holder på med innspilling av rommet. Dette tar sin tid skjønner dere, så det er bare å være tolmodige! Nå skal jeg fortsette videre, så blir det taco med familien. Bursdagsbildene får dere senere :) Dere får ha en fin dag videre! Jeg storkoser meg i 15 varmegrader!


Jeg er fornøyd så lenge jeg får gå i shorts!


Var med mamma i dag for handle inn litt matvarer.


Hahah, oisan...

Bursdag til Linn

Heei fineste lesere, som fortjener mere enn et innlegg hver dag :)

Ble desverre ingen oppdateringer i går, og det skal ikke skje igjenn! I dag gikk hele trinnet opp fjellheisen. Jeg derimot tok fjellheisen, siden jeg ikke kunne gå opp der. Jeg har ikke akkurat astma, men no lignende og jeg har ikke astma- medesin og da tar jeg ikke sjansen, haha. Men jeg gikk ned da. Måtte jo holde jentene med selskap! De har det sååå kjedelig uten meg, skjønner dere.

Skal i bursdag i kveld, så det ser ikke særlig lyst ut på bloggfronten idag. Uppssiii!Hahahah, pen på tur.

NannyHeeei! Dagen i dag skulle gå til bloggen, men så kom andre ting i veien som å..

Spise jordbær- Klarte ikke si nei
Bli oppslukt i facebook
ikke bli fornøyd med NOEN bilder

Listen er lang, så jeg stopper her. Men denne kvelden skal jeg bruke på å gjøre litt fornuftige ting som å rydde rommet, ordne klart skoletingene til i morgen, sitte barnevakt og bloggeee! Haha.
Bilder fra tivoli
Søteee jentn!


BUSTEEED!!!

Overskrift heiihåå

Heeii. Orker ikke beklage for dårlig blogging. Grunnen til det er at det er opp til meg om jeg velger å blogge, eller ikke! Men jeg skal så klart bli flinkere på å oppdatere. I går dro jeg en tur i stallen for å hjelpe Celine. Ble sent før jeg kunne sette meg ned for å slappe av, så da droppet jeg bloggen i går. Men jeg har så klart tatt bilder :)

 

Dagens antrekk, daglig

Elsker den drikken, haha! Hvis dere ikke har smakt den, så burde dere gjøre det. Okei, innlegget skulle ikke handle om hvor fantastisk Noisy er..Tenkte jeg skulle begynne med " dagens antrekk ". Pleier å ha det avåtil, men hva sier dere til fast oppdatering hver dag? Jeg sier tommel opp til det.


Syyykt gode muffinser. Jeg skal spørre Anniken om hun kan lage de til min konf :)

Klar for sommerferie

Jeg må desverre bruke denne kvelden til skolearbeid. Siste innspurt før sommerferien vet dere, så da er det bare å jobbe bra! Frida var her en stund i dag. Vi spiste taco og fikk unna en bok- rapport. Da er det bare engelsk igjen.

Hadde vært veldig fint om dere kunne kommentere litt mere! Jeg har et par lesere som er aktive til å kommentere, og det gjør meg så glad. Jeg skal også bli flinkere å kommentere tilbake. Har vel gjort det på de fleste av dere, tror jeg?Bloggfri onsdag

Jaaa, det blir bloggfri i morgen. Det er ikke internett på hytta skjønner dere. Men det går vel braa! Vi blir hentet om en liten time, så skal vi hente Frida. Jeg er ferdipakket og skal bare spise litt frokost før vi drar ned på butikken og sånt. Dere får ha noen fine dager da, hvor enn dere er. Her er det bare sol og varmegrader. Heejdå :)

Bad news

Heei. Jeg og Anne ligger i sengen og tar livet helt med ro, for i morgen braker det løs. Men det jeg skulle si var at jeg tar bloggfri på onsdag. Kommer tilbake til det i morgeen. God natt da.Her ser dere meg da. I moren til Anne sin jakke, trist og kald. Kald fordi jeg måtte vente på at Anne var ferdi på trening, og trist fordi jeg må ta bloggfri.

Sommerdager

Heei. Sorry for det lille fraværet mitt. Men når vi har 40 grader i sola, frister det lite å sitte inne forran pcen. Hehe. Dagen i dag har vært super! Martha dro hjem i fire tiden etter en goood grillmiddag. Var også med en liten tur i en familiebursdag før jeg og Marthe koste oss på gresset i sola. Ah, det er så herlig med fri. Det eneste jeg gjør er å sitte med venner i sola. Chillemodus vettuu.

Kom nettopp inn skjønner dere. Tenkte jeg kunne dele litt bilder med dere fra i går og i dag.


Meg i går, klar til å dra på butikken for å kjøpe inn sjokolade og jordbær!
Fine nye toppen min! Dere får se den på senere. Fikk nemlig Martha til å knipse et par bilder av meg med denne søte toppen på. N A W sier jeg bare..

Jordbærl0ve

Heeei. Jeg og Martha blir alene hjemme i kveld, så i den annledningen har vi dyppet jordbær i sjokolade, og lagt det på et brett for så å sette det i kjøleskapet på kjøling. Wii. Planen for i kveld er bare å kose oss med film og godt.

Her er den nye toppen min. Er den ikke fiin?

Synes? Her ser dere også leopardshortsen jeg kjøpte her om dagen! Og jaa, den er kjøpt på barneavdelingen.....

Sommerrr

Heeei guuys. Her er det sikkelig sommer. I dag ble det så varmt i byen, så jeg måtte kjøpe meg en shorts (!!!). Så da spradet jeg og Martha rundt i shorts da, koos. Også var vi på BK. Ah, looove. Jeg og Martha kjøpte en skikkelig fin topp. Jeg viser dere den senere.


Sniktitt på en av toppene jeg kjøpte!


Junkfood <33

 

Byæn

Heeei. Da var jeg klar til å dra avgårde til byen. Er i skikkelig byhumør, så dette blir bra! Pappa er å henter kameraet nå, så kanskje jeg tar det med til byen. Dere får se hår- outfitet mitt i dag. Haha, er det noe i det hele tatt som heter hår- outfit? Jaja, nå er det det.

HOT OR NOT LIKSOM?

Travle dager

Heeei. Har akkurat kommet inn døren, så det er grunnen til sen oppdatering. Først dro vi ned i fjæra og grillet, så var det rett til bestemor for å slappe av. Mamma hentet oss i tre tiden, og da var det rett hjem for å spise middag. Etter middag dro jeg rett ut døren og nå sitter jeg her, trøtt og sliten.

I morgen skal jeg og Martha til byen på kafe og sånt. Det blir nok kjempe kos! Vi møtes så sjeldent, så det ser jeg frem til. De har fått inn kameraet på lager så jeg får nytt kamera i morgen. Wiii!
God natt da dere :) Sov godt, og drøøøm søtt!

Finale i Paradise

Heihei. Er ikke så lenge til jeg tar kvelden. Skal opp tidlig i morgen for å passe Erik. Også kommer bestemor og henter oss siden vi skal grille på nesset. Det blir nok koselig! Hva synes dere om årets vinnerpar? Jeg selv har ikke noe i mot vinnerne. Med tanke på at Andreas og Kamilla bare ville sende ut de nye, så må de skjønne at de ikke får stemmer fra de  nyeste da. Men så klart, Kamilla og Andreas har jo tross alt vært der fra starten av.Mamma dro ned på butikken og kjøpte oss iskaffe, sjokolade og pitabrød. Snille mammaen min. Loooveuu!Jeg har vel før tipset dere om ost og skinke i pitabrød? Dere må hvertfall prøve det ut. Hehe.

Good natt søte lesere!

Dagens lille innkjøpSvart og hvit singlett kr. 49 pr stk. Leopardshorts kr.79. Leppestift kr. 120. Tørrshampo kr. 39. ALT ER FRA H&M.

Jeg blogger mere senere :)

Pikekyss

Heei. Jeg og Frida er hos Anne. Blir hentet i elleve tiden, så har det litt travelt. Vi har kost oss med pizza, paradise, kake osv. Vi lagde faktisk pikekyss! Det er kjempegodt. Dere får oppskriften på pikekyss i morgen. Jeg må faktisk bare avslutte innlegget her, så vi blogges i morgen!
Bildene over beskriver min daag!

Breakfast

Heeei deree! Nå skal jeg og Frida straks stikke ned til bussen. Vi skal på besøk til Anne. Lovelife lissom. Dette blir ikke et milelangt innlegg, fordi vi må rekke bussen. Sååå, vi snakkes når vi er hos Anne. Hejdå.Søtaaa

Gøy på landet

Heei. Har nettopp ankommet Oslo. Kan melde om stekende sol, 23 varmegrader og en kjekk Justin 6 meter bortfor meg( NOT). Derimot har jeg ankommet gokk. Skal sove over her hos Frida i natt, så det blir sikkert bra.
Hejdå ! <3

Tviler

Jeg begynner å tvile sterkt på om det er vår eller vinter. Vi sprader fortsatt rundt i parkasene her i Tromsø, skjønner dere. Men dagen i dag blir sikkert litt bedre en været. Sandra og Sabine kommer til meg i to tiden. Og hvis vi fortsatt har streik i morgen, skal jeg sove over hos Frida i natt. Kanskje vi kan fikse en videoblogg til dere i kveld da? Da må dere komme med ønsker på hva vi skal gjøre i videobloggen. Vi er åpne for det meste.


Nå skal jeg chille i sengen litt til, så må jeg fikse meg! Vi bloggeees!

Pinse

Heeii, deere! Ble litt sen oppdatering i dag, men det tar jeg igjen i morgen. I morgen er det STREIK. Da er det jo faktisk 6 dagen med fri, ikke verst. Dagen i dag har jeg tilbringt med Søteste Maja. Siden jeg er opptatt med mitt, og hun med sitt, er det ikke så ofte jeg får møte henne. Jeg skriver heller litt tekst under bildene.

Vi fant ut at vi ville lage smothie. Mmmm.


Klar får å drikke det. Hehe.


Bengt stekte vafler. Så da ble det vafler på oss nesten rett etter middag. Ikke så dårlig det heller, nei.


ÅÅH. Det er 28 mai, og SNØ FOR FAEN. Så da var det jo på med vinterjakken. Haha, denne jakken er Bengt sin..

Vi snakkeees. Hva har dere gjort i dag?

Sirkus....IGJEN

Hahah, nå har jeg kommet hjem fra sirkus, IGJEN. Vi må jo bruke opp bilettene, og jeg meldte meg frivelig til å bli med broren min. Koselig var det. Jeg skjemte han bort med lysestav ( den var dyr! ), popkorn, juicse, klubbe og guud vet hva.

Klar til familiebursdag! Bestefar fyller **** år i dag.


Jaa forresten. Glemte å si HEEYY til de nye leserne mine. Så HEEEYY!

Morgenstund

Heei. Sitter i nuet med kjøkkenbordet og spiser frokosten min. Har ingen planer i dag, så vi får se hva det blir til. Dere har sikkert merket at jeg ikke har nevnt været på en god stund. Haha, det er vel fordi her er det regn 24/7. Men i dag er det ikke regn. Bare overskyet og litt sol inni mellom.

I går kveld dro jeg og Celine ned på kiosken for å leie film. Husker ikke hva filmen het, men den var bra. Når jeg kom hjem så jeg litt på MGP med mamma og pappa før jeg la meg.

Bursdags party


Her er jeeeg, klar til å feire med jentene som kom mellom 19:00- 20:00
Velkomstdrinker må man jo ha, hehe!
Det ble litt drikkeleker ogsååå. Men vi brukte ikke alkohol ..

Bursdagspia

Heelluen! I dag har jeg bursdag. Hehee. Jeg blir jo 14 år. Nå er jeg fjortis, hihi. Skal så klart feire med jentene i kveld. Så det blir bra! I går kveld dro jeg til Martine. Det var kjeempe koos.

Nå skal jeg rydde ferdig rommet, også gjøre klart huset til party osv. Vi snakkes senere :)Søtt!

Forberedelser

Heei. Tenkte jeg skulle få blogget litt nå, siden senere blir det nok litt travelt. Sitter fortsatt i sengen og lurer på om jeg orker å dra til byen. Late meg, hehe! Mamma er hjemme i to- tiden, så da skal jeg hjelpe til med å ordne klart til Erik sin vennebursdag. I tillegg til det, må jeg rydde og vaske rommet mitt. For i morgen blir det feiring av min bursdag med jentene! Det ser jeg virkelig frem til.Jeg er så lei rommet mitt! I dag MÅ jeg få ordnet det. Gardiner skal jeg og mamma kjøpe i morgen. Så det blir bra!

Spøkelser

Hei! Leste nettopp et innlegg på en annen blogg, der hun hadde skrevet om ting hun har opplevd, som ikke kan forklares. Tenkte å gjøre akkurat det samme, siden jeg bor i en leilighet der det skjer ting, så det passet jo fint.

1. Det aller første som jeg har opplevd i huset, er kanskje det ekkleste. Jeg og en venninne stekte egg, og så gikk vi ut i stuen for å dekke på bordet. Når vi dekket på, hørte jeg noen flire kjempe høyt. Lyden kom fra trappen, og jeg hørte veldig godt at det var en jentestemme. Jeg valgte å ikke si det til venninnen min siden hun ville bare bli redd. Litt etter fortalte hun hva hun hadde hørt, og det viste seg at vi hadde hørt akkurat det samme. Vi var helt sikker på at det ikke var noen ute som flirte. Dørene og vinduene var igjen.

2. Jeg og Frida var ferdig på skolen. Jeg skulle til å låse opp døren, men noen holdt igjen. Når jeg til slutt fikk låst opp, hørte vi noe som sprang bortover gulvet, og i det samme hørte vi en dør slamre seg igjen. Når vi skulle gå inn på rommet, stod vaskerom-døren open, og fryseboksen stod open. Dere aaaner ikke hvor redde vi var. Hahaha.

3. Mamma og pappa hadde dratt før meg på jobb denne dagen. Jeg var derfor helt alene hjemme i huset. Jeg hadde ordnet matpakken, og skulle gå inn på rommet mitt for å hente nøkklene mine. Når jeg går ut av kjøkkenet ser jeg en kikkelse i sidesynet. Jeg ser bort mot vinduet og i speilbildet står kikkelsen. Jeg sprang inn på rommet for å hente nøkklene, og når jeg kom tilbake var kikkelsen borte. Jeg ville bare komme meg fort ut av huset, så jeg sprang til en venninne. Dere aner ikke hvor jeg gråt. DRITSKUMMELT!!!

4. Det jeg nå skal fortelle skjedde også før jeg skulle til skolen. Jeg var helt alene i huset, og satt på rommet mitt. Plutselig hører jeg masse lyder oppe i stuen. Det hørte ut som stoler som blir dregd bortover gulvet, hvis dere skjønner? Jeg ringte pappa med en gang, og ba han komme hjem, siden jeg ikke turte gå opp for å hente matpakken min.


Er det noe dere har opplevd før ? 

Bursdag

Heei guys! Ahh, sykeste være ute. Dagene blir så mye bedre med litt fint vær. I dag hadde vi siste tentamen for i år, deeilig følelse. Senere skal jeg og mamma dra ut for å kjøpe inn litt til bursdagen min. Ja, jeg har bursdag på lørdag! Jeg feirer 'vennebursdagen" da:)


Søtt

Vi jenter..

Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
Vi leser shampooflasken i dusjen.

Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem.
Vi trenger ikke klokke fordi vi har mobil.
Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
Vi trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
Vi spør «Hva?» selv om vi har forstått alt.
Vi hater det, hvis vinden roter til håret.
Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
Vi kan se den samme filmen 10 ganger.
Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
Før vi går til sengs, regner vi ut hvor mange timer vi skal sove.


Kjenner du deg igjen ? Skal love dere jeg kjenner meg igjen i de fleste.. heh

Sommer

Heei sunshines! Jeg og Frida jobber på spreng til mattetentamen i morgen. Har mange temaer vi skal gjennom. Er jo så fint vær ute. Sol og varmt. DiiggMåtte ut å ta bilder i finværet tidligere! Her ser dere nybuksa på :)Bloggæææs!

Tentamen

Heeii ♥ Blir så glad når jeg ser meg på Tromsø sin toppliste! I dag derimot, har jeg ikke turt å sjekke hvilken plass jeg ligger på. Hehe, dårlig blogger? No shit. Dagen i dag har vært fin den. Var jo på skolen som sikkert de fleste av dere også har vært på! Hadde engelsk tentamen i dag. Det kunne faktisk ikke gått dårlige. Dere aner ikke. Vi ante ingenting om hva vi fikk på tentamen. Men vi skulle skrive en stil. Min s.u.g.d.e, rett og slett! Etter skolen kom Stine til meg. Senere på kvelden tvingte vi pappa til å kjøre oss til Stine. Haha.

I morgen er det skole igjen, også pugging til matte-tentamen vi har på ONSDAAAG. ÆÆÆ!!Glemte å fortelle i forrige innlegg at ALT var fra Cubus. Så det kom spørsmål om det i kommentarfeltet :) Men nå vet dere det! Toppen kostet 149 !Bare jeg som liker å skru av lyset, og heller ha et lite lys på rommet. Haha.


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits