TaaattooJeg vil tipse dere om DENNE nettsiden. De selger Falske tattoveringer og prisen er det ingenting å si på! Koster bare rundt 30-40 kroner for tattoveringene og leveringstiden skal tydeligvis være veldig kjapp. Jeg har plukket ut mine favoritter og har planer om å bestille der ifra i kveld, eller i nermeste framtid.

// Får ikke penger eller noe som helst for å skrive om dette //MUSIC FAVORITE

Nå er det jo sommer, og da er det ingenting som slår en fin sommerlåt! Har noen sanger jeg hører på døgnet rundt, og tenkte jeg kunne dele de med dere  

Starships                       Nicki Mina         
Away from you              Tje Austin
I coming home               Dirty money
Someone like you          Adele
Young, Wild & Free       Wiz khalifaBANDANA

Heeei fine dere! I det siste har jo bandana blitt utrolig populært. Jeg skjønner godt jenter sprader rundt i disse til hverdag, for de er jo rå kule! Jeg har desverre ikke fått kjøpt meg bandana enda, men vet de selger dem på Carlings. De finnes jo i mange flotte farger, så du har et stort utvalg å velge blandt. Men, jeg har derimot laget meg to egne bandanaer. Tar deg bare 30 sekunder å lage en, haha.

Jeg var hos bestemor og rotet rundt i skapene for å se hva hun hadde. Så kom jeg over noen fine stoffer, og bare " bandana next liksom" Haha. Jeg klipte bare en lang remse som var passe bred og lang, Festet den rundt hodet og knytet på toppen. Voila, jeg hadde en bandana! Det blir ikke enklere. Gjorde det samme leopard- skjerfet til mamma. Hun ble ikke særlig glad for å si det sån....


Hva syens dere om Bandana? Hot Or Not ?

Blogganbefaling- diegofep

Heihei, og god morgen! I dag er det streik, og jeg har derfor lest igjennom alle bloggene. Plukket ut noen favoritter jeg tenkte å anbefale.

Jeg skal komme med en anbefaling om denne bloggen. Det er ikke hver dag man kommer over en gutteblogg, Så det var litt morsomt. Han heter Diego Poblete, men kallenavnet er Fernando. Likte bloggen veldig godt. Designet er ryddig og fint og headeren passer veldig bra inn i designet. Bra og variert på tekst- fronten. Bildene er det ingenting og si på. Kjempe brae bilder med god kvalitet. Det liker vi!Alle burde ta seg tid til å gå innom denne bloggen :) Hverdags-innlegg kommer senere. Nå har Anne kommet. Hun var så snill som kom med frokost på døra. Beestee!

Oste- Tortilla

Hahaha. Kom ikke på noe bedre navn til den enkle oppskriften jeg skal dele med dere nå. Satt på kjøkkenet, og grublet på hva jeg ville ha til frokost. Hadde ikkke lyst på vanlig brød. Da bestemte jeg meg for å prøve ut noe jeg aldri hadde gjort før. Tenkte å vise dere trinn for trinn, så blir det lettere.

Du trenger:

1. Tacolefser/ tortillalefser ( går for det samme )
2.
Ost ( du kan ha ferdigraspet)
3.
Salami/ skinke.Trinn. 1 :

Sett først ovnen på ca. 170 grader. Etter det rasper du osten. Jeg raspet på et fat.Trinn.2 :

 Legg ut lefsene på benken / fjøl, og strø osten over hele lefsen ( som om det skulle være en pizza ). Avslutt med tre salami-skiver på hver lefse.Trinn. 3 : 

Rull lefsene sammen og legg de i ovnen.RESULTAT:Kameraet ville ikke fokusere. haha, jaja, får gå !

Ps: Du kan også ha f.eks mais i lefsene, hvis du synes det blir litt kjedelig med bare salami og ost. 

JOHN CARTER 3D

Heei. Filmen jeg og Celine så het John Carter. Den var råbra. Hvis du liker guttefilmer, er dette en film for deg. Det er mye action, altså kampcener, blod osv. Den var ikke så skummel egentlig. Det er 11 års aldersgrense på den. Jeg og Celine følte oss ganske så dum, der vi satt å ventet på å få komme inn i salen. Hahaha. Det var nesten bare gutter og mannfolk der. Noen få jenter, og de få jentene var jo voksen. Filmen får en sterk 5 av meg.Dagens lille anbefaling !

Heeioghåå. Nå skulle jeg bare anbefale dere en ting. I dag vil jeg anbefale dere en gjennomsiktig sminkemappe.

Hvorfor ? Jo, fordi da blir alt mye lettere. Du finner sminken din raskt. Du trenger ikke rote i mappen din i 2 minutt for å finne en liten kost. Du tar bare å ser utenpå mappen. En anen ting er det at du kan vaske mappa. Hvis den er igjennomsiktig er det jo sån " plast/ gummy tingtang stoff. Å det stoffet tåler jo vann.

Jeg vasket min sminkemappe i dag :) Et stort + for utseende.

Nå skal jeg gjøre litt lekser. Så skal jeg på dansetrening. Så vi snakkes senere. Heeeidåå ♥

NAIL PAINT By BarryM
Huff.. Dårlig kamera..

Den grønne er i farge 290 spring green 007. Den rosa / orange er i farge 301 blogck orange 936

MUSIKK

Rihanna: Only Girl (In The World)
Chris Medina: What Are Words

Admiral P: Snakke Litt

3 sanger dere kan høre på, siden jeg ikke er tilbake før i morgen !

Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits