Lag dine egne Nike-sko

Nå kan du lage dine egne Nike-sko. Det er veldig enkelt. Trykk HER for å designe dine egne Nike-sko, som du kan bestille. Hvis du vil vinne Nike-sko, trykker du her for mere informasjon! Disse skoene har jeg designet:


Trykk HER eller på bildet over for å delta!

Vinn gavekort

Det har kommet en ny nettbutikk som heter Luxusmote.no. Til de som enda ikke har fått det med seg- det er en nettbutikk. På nettbutikken kan man kjøpe klær, klokker, badetøy, tilbehør osv.

Nå kan du vinne gavekort på kr; 1000 fra > Luxusmote <. For å delta må du gjøre følgende: Lag et innlegg på bloggen din og facebook, om at du er med i konkuransen. etter det sender du inn bloggadresse og navn til post@luxusmote.no . Vinneren blir kåret på luxusmote.no den 31 mars. LYKKE TIL !

 

// Reklame

ER MED I KONKURANSE

Hei. Har ikke begynt og blogge. Hehe. Skulle bare fikse et sånt innlegg om konkuransen til Ingvild, som hun har på bloggen sin - her :) De er 2 jenter som har bloggen da !


Meld dere pååå ! Dere kan vinne en toalettmappe fra ELLE //// armbånd //// neggelakk ///// shower cream ///


 


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits