Bilder fra fotograferingen i stad

Du er uberskrivel jentami ♥  Dere for flere bilder i morgen ;) Nå skal vi skrive ut noen bilder til rommet våres + skrive ut noen oppgaver. Vi snakkes i morgen ELLER senere, kanskje med en videoblogg !

Homework

Hei. Nå sitter jeg hos Frida. Vi har laget en videoblogg.. Som ble litt misslykket. Woho. Frida sitter her og er litt gangster. Hetta på og alt mulig.. Vi har gjort litt skolearbeid. Nå for tiden er det mye skolearbeid som skal gjøres på pcen. Så jeg har fikset meg en mappe i dokumentene mine der det står " skolearbeid " ...

Vi snakkes ! ♥ Forreeeesten ! Frida er tilbake for fult på bloggen sin. Nå skal vi ta bilder til ny header og sånt. Vi snakkes søøtnooser. Haaade.

 

NAIL PAINT By BarryM
Huff.. Dårlig kamera..

Den grønne er i farge 290 spring green 007. Den rosa / orange er i farge 301 blogck orange 936

Eller ikke ..

heiiihei ! Jeg er faktisk FERDIG med å øve til 2 prøver vi har i morgen. Så da blir det jo litt blogging da. Hehe. Regner med dere ser det nye designet mitt, Likte dere det ? . Jeg ble ganske fornøyd. Frida dro nesten nettopp. Vi har pugget i lag til prøvene. Og vet dere hva? Jeg har alltid ønsket meg en BarryM neggelakk. Det er et merke som selges på coverbrands.com. Og jeg har ønsket meg det såå lenge. Og i dag fant jeg faktisk to neggelakker fra det merket på rommet mitt.. De er kjøpt i london da..
Dere får se neggelakkene snart :D !

Bloggpause

Hei. Jeg har ikke tid til å blogge denne uka. I dag er det dansetrening og vi har innleveringer osv. Så jeg er tilbake neste mandag. Men siden jeg tar en bloggpause. Skal jeg mikse sammen en videodagbok, som går ut på at jeg filmer dagene mine. Høres det bra ut ?Nå skal jeg kose meg videre med brus og potetgull  : ) Vi snakkes om 1 uke .

God morgen !

Heihei ♥ Nå har jeg fikset meg, og er klar til og dra på revyen. Fikk veldig god tid i morges. Så da kunne jeg jo si hei og hade. Vi snakkes ikke senere.. men i morgen, tror jeg. Er ferdig en gang i kveld på revyen. Tok litt bilder i går....Hahah. Fine bilder ? De er tatt med mobilen. Heeydåå :D

Revy

Heiiheii ♥ Nå har jeg kommet hjem fra skolen. Jeg skal spise TACO. Naaam. Så skal jeg pakke, siden det er revy idag, i morgen og på søndag. Jeg kommer ikke til å blogge noe i kveld. Er ikke ferdig før rundt 23 i kveld. Men det kommer et innlegg etterpå. Whihi.

I dag hadde vi naturfag i sistetimen. Vi var for første gang på labben, for og eksprimentere. Det var kjempe gøy. Det er jo ekstra stas, når du skal ha på deg frakk og briller. Hahah. Skulle ta bilder av det vi gjorde. Men jeg glemte kameraet ;`(Aaaaah.. fin må jeg si. Har en dårlig hårdag i dag...Bildet sier jo sitt. Men det var det eneste bildet, der kameraet fokuserte. Vi snakkeeesss !

God kveld !

Dårlig oppdatering. Heheh. Nå er jeg og kikker litt rundt på nettbutikker. Skal få mamma til og handle for meg på lørdag. Må ha noen bukser og t-shorter som jeg kan danse i. Dansekurset starter på MANDAG ! Hoho. Gleder meg sån. Det blir sikker artig.

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Har ikke hvert på skolen i dag. Har faktisk vært en ganske... kjedelig dag. Vi spiste koteletter til middag. Nam. Pappsen lagde mat når han kom hjem fra jobb, til hele familien. I morgen skal jeg på skolen. Og etter skolen er det hjem for å pakke, så rett til revyen. Har funnet ut, at jeg har glemt en innlevering, som skal være ferdig til i morgen.. Eller.. den er halvferdig og ligger på skolen. Opsii.
Snaaakkkkksss ! Vet dere hvaa ? Jeg har laget video av rommet. Og jeg har lastet den inn på pcen.... Da blir det video av rommet i nermeste framtid.

Ukens engelsk sitater

Da skal jeg starte med noe nytt. Jeg fikk ideen fra Renate sin blogg, som dere kan besøke >her< . Jeg skal poste et innlegg hver uke, der jeg poster engelsk sitater. Det blir jo litt kjedelig med bare hverdagen. Så da tenkte jeg å prøve noe nytt. Jeg starter kanskje også med " my warderobe ".

 

You have never really lived until you have done something for someone who can never replay you

I'm better than your EX & better than your NEXT

 Don't like me? Cool, I don't wake up every day to impress you.

 ♥Bitch, your just like Mondays, nobody likes you

 Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met.

 You said I love you, I said I love you too, the only difference is, I didn't lie.

 ♥You never lose by loving. You always lose by holding back..

 ♥A real friend is one who walks in when the rest of the world walk out

 - Hanna @@ Hvilken likte dere best? :) Still spørsmål til spørsmålsrunden min : heeeer :D

Hårvideo !

Husk Spørsmålsrunden. Still spørsmål i innlegget nedfor ;)

Endelig har jeg laget meg en youtube- konto. Hehhe. Har hatt en før. Men husker ikke passordet. Jeg kommer til og videoblogge ca 1 gang i  uken. Så det blir braaa. Her er den hårvideoen, jeg sa dere skulle få se, for en liten stund siden.

Spørsmålsrunde !Sett i gang med og stille spørsmål ! jeg svarer på video i løpe av denne uken. Jeg svarer FØR helgen.

Bilder fra bursdagen

Nesten ingen brukbare bilder ! Hahah.. jaja

 

Skole

Hei ♥ Begklager den dårlige oppdateringen. Men jeg har ikke hatt så mye blogglyst. Men det ordner seg vel. I dag hadde vi gym på skolen. Det var utrolig slitsomt. Måtte springe og springe. Hahahah. Og når jeg skulle hente drikkeflasken min, klarte jeg og tryne i trappa, og fikk et " kjøttsår ". Blææh. Så dro jeg og Stine på skattejakt i bygget for og finne plaster. Hahah. Klumsete meg.

Har ikke gjort noe spesielt i dag. Når jeg kom hjem lagde mamma lasagne til middag. Nam. Også har jeg gjort ferdig en innlevering i engelsk. Woho. Overlykkerlig jente borti hjørne her !!! Jeg og Frida satt faktisk i PAUSENE og gjorde skolearbeid i dag på skolen...
Snart skal dere få litt bilder fra bursdagen i går :)den ble faktisk ikke avsluttet før 00.30 i går kveld ( i dag ) . Men jeg dro hjem tidligere.

- Hanna

Happy birthday !

Heei ! Hele helgen har jeg vært på revyen. Så først nå har jeg tid til å blogge. Jeg skal straks begynne med litt 
scrapbook- laging, siden Yasmin hadde bursdag i går. Vi skal samles noen jenter og feire det.  

Kom nettopp hjem fra skolen, faktisk. Verdens kjedeligste skoledag. Vi så film i førstetime. Det var kjempe koselig. Nå må jeg starte på gaven hennes og sånt. Dere kan få noen bilder fra skoledagen min. Heeer :


Vii snakkeeeess <3<3:P:P:D:D:D:)):):)>D>>Dxdxdxdxdxdxd

Revy

Heii ♥ Nå er jeg nettopp kommet hjem fra revyen. I morgen er det også revy. Men skal se om jeg får blogget litt før jeg drar, og når jeg kommer hjem. Før revyen kom Stine og Anne til meg.Fredag. 13

Heii ♥ Kom hjem fra skolen for en bitteliten time siden. Har ikke skjedd noe dumt hittil. Det er jo fredag den 13 i dag. Så jeg har levd i frykt i hele dag..Flink fotograf ( meg ) må jeg se..

Ojjj. Jeg skulle dradd får fem minutter siden. Stine vet ikke hvor jeg bor. Hun har gullfisk- hukomelse. Så jeg må gå i møte med henne :D Vi ses senere <3

Dans

Jeg og stine meldte oss på for ca 2 uker siden på dancehall. Her har dere noen videoer om hvordan dansene er :

 

 

Garderobe : opprydning pågår !Jeg holder på og rydde klesskapet mitt nå :) Hehe. Jeg har spilt inn en hårvideo. Men jeg finner ikke videoen på pcen, så må nok lage ny senere :(

GINATRICOT.COM

Jeg har vært og kikket litt på ginatricot.com. De har fått inn litt nye klær. Så jeg har valgt ut mine favoritter, som jeg skal bestille når jeg får penger.Orker ikke linke. Men dere kan jo selv gå inn på nettsiden og se hva de har :)

Nå skal jeg filme inn en videblogg, der jeg viser de hårfrisyrene jeg bruker mest. Videoen legger jeg ut i kveld. Hvis jeg ikke få problemer med å laste den opp, som forrige gang. Får krysse fingrene for at det funker. Hehe.

- Hanna :D

Rommet mitt !Heia. Unskyld for sen oppdatering. Men jeg har ikke orket å blogge før nå. I dag har jeg bare hvert på skolen. Har ikke skjedd så mye i dag. Så jeg tok litt bilder av rommet mitt. Nå skal jeg se ferdig en film med lillebroren min. 

Litt av bildene

Heii ♥ Nå er Frida dradd hjem. Vi snakker faktisk på skype nå. Bildene vi tok ble ganske fine. Dere skal få se de nedfor. I kveld har jeg ingen planer. Har bare tenkt og slappe av. Er ganske trøtt. Så kanskje jeg legger meg litt tidlig i dag. Orker ikke blogge noe mere i dag. Har tenkt og fikse litt småting på bloggen osv. Så dere kan bare få noen av bildene :D


Nå skal jeg fortsette og snakke med Frida på skype. Kanskje lage meg litt mat. Hehhe. Vi snakkes i morgen :D

Sniktitt

Heihei. Vi er endelig ferdig med leksene. Woho. Var heldigvis ikke såååå mye og gjøre. Hehe. Vi har fikset oss litt også har vi tatt en GOD DEL bilder.. Og med det, snakker jeg om rundt 500 bilder. nesten halvparten av bildene, var av oss med store tyggegummibobler. Hahahah.

" Bak photoshoten "   :
Og bare så dere vet det ! Så har jeg tatt bilder av Frida, og ikke av meg. Fordig vi skal ordne headeren til Frida i dag osv. Så hun starter kanskje og blogge i dag. Dere får bildene senere :D

- Hanna

Oppdate

Heihei. Mobilblogger akkurat nå.. Jeg og Frida sitter og gjør lekser. Vi har også laget litt grøt. Namnam. Vi snakkes senere :)

bakgrunnDa var jeg ferdig med den !. Ble ganske fornøyd med den. Er liksom mye morsommere og ha en bakgrunn på pcen som du har laget selv, enn en du kopierer. Så jeg utfordrer dere til og lage dere egen bakgrunn.. Hehe ! Sån her laget jeg min :

1. Først går jeg på Pizap.com. Også trykker jeg på  " start " . Det er gratis og du gjør det på nett. Altså, du laster ingenting ned.2. Da kommer det opp om hvordan du skal redigere osv. Da trykker du på " collage "3. Nå skal du velge hvordan collagen din skal se ut. Jeg har ringet rundt hvordan collage jeg valgte. Du trykker på collagen du vil ha.

4. da kommer collagen opp i storskjerm. Nå kan du trykke i hver rute, og legge til bilder i rutene.

Håper dere skjønte hva jeg mente :) Hvist ikke, si ifra.

INSPO

Noen bilder jeg har søkt opp på weheartit.com . Der kan du søke opp bilder og sånt. Jeg skal lage meg en bakgrund på pcen av disse bildene, og noen flere. Dere skal få se senere hvordan bakgrunden blir. Nå skal jeg fortsette litt til med kortene.

Tilbake

Heihei ♥ Da var jeg kommet tilbake. Hehe. Kom hjem fra skolen for litt siden. Sovnet av under musikktimen. Er så trøtt om dagene. Uansett hvor tidlig jeg legger meg, får jeg ikke nok søvn. Helgen har vært lang, slitsom og gøy. Har ikke så mye energi til overs nå, og i morgen er det gym.. Vi har dans i gym. Så det er vel en liten trøst ? Gymmen på ungdomsskolen er så.. kjedelig ?

I dag skal jeg gjøre lekser og vi skal ha fiskeboller i hvitsaus til middag. Det er yndlingsmaten min. Hihi. Jeg skal også lage to kort. det er to søtiser som skal få kort hos meg i morgen. Dere skal få se resultatet senere osv.Jeg har klipt meg :D Ser dere det ?

 

Ble ganske fornøyd :) Håret mitt var utrolig slitt og tynt. Nå er det verken slitt eller tynt. Det er friskt, mykt og fint. Jeg skal spare til langt hår. Men jeg vil liksom ha litt tykt hår. Så jeg skal stusse det ofte. 

Nå skal jeg begynne på kortene. Vi snakkes !

MUSIKK

Rihanna: Only Girl (In The World)
Chris Medina: What Are Words

Admiral P: Snakke Litt

3 sanger dere kan høre på, siden jeg ikke er tilbake før i morgen !

Video - Oppdatering

video:1325970877050

Heei ♥ Jeg har egentlig laget dere et innlegg. Men jeg finner ikke kameraet. Så da blir det en videoblogg i stedet. Hehe.. Men det jeg sier i videoen, er at jeg ikke kommer til og blogge før mandag. Så da snakkes vi da. Heeeyydå ♥

Bragerevyen !

Heeei ♥ Nå sitter jeg her sliten og trøtt. Jeg har bakt muffins og det var ikke lite og rydde opp, så grisete som jeg er. Hehe. Nå har mamma satt pizzaen i ovnen. Etter jeg har spist, blir jeg hentet. Jeg skal på bragerevyen. Gleder meg. Har noen fra familien som er med på den revyen.NAAAM :)

Erik er en liten rotekopp..

I morgen er det siste skoledag før helg. Heeeleee helga skal jeg være på revyen. Men jeg er jo hjemme om kveldene osv. Så det blir lite oppdatering i helga. Men jeg skal forhåndsskrive noen innlegg som jeg kan poste før jeg drar på revyen osv. I morgen er det skole, hjem, også revyen. Så da blir det også litt blogging.

Men nå har jeg det veldig travelt. Skal spise nå. Så vi snakkes når jeg kommer hjem. Jeg tar med kameraet på revyen. Må bare finne ut hvor jeg skrur av blitsen. Jeg vil ikke lyse opp hele salen/ rommet. Hahah.

- Hanna

VIDEO - SMINKEN MIN !

video:ta opp 1 04


Fondation fra h&m // Koster fra h&m // øyenskyggepallett fra h&m // maskara fra h&m // øyenbrynsblyant fra h&m // annsiktskrem fra h&m // vippetang fra h&m // pudder fra taxfree - terracotta :)

Hahahah... har nesten bare sminke fra h&m :) Nå skal jeg opp og spise middag, så drar jeg på ishockey- kamp med Stine. Det blir sikkert gøy. Vi snakkes senere. Eller i morge. Har også en god del lekser som må gjøres i dag.

Frida = BLOGG !

Heeei ♥ Sorry for null blogging. Men tidligere i dag, ville ikke bildene lastes opp på blogg.no. Holder på og lage Frida en blogg. Jeg er hos henne nå. Vi har allerede laget bloggen. Nå mangler det bare header og profilbildet. Det blir kjempebra ! Bloggen hennes ligner veldig på min ! Jeg linker bloggen til dere, når den er ferdig.

Nå skal vi ta bilder til header osv. Så vi snakkes senere.( Bildet er ikke tatt i dag ) Vi snakkes i morgen verdens beste lesere !

God morgen !

Nå har jeg 15 min på og blogge. Hjelpes meg. Skulle bare si hei og hade. Jeg drar til skolen straaaks. Jeg er så umotivert. Det kommer til og bli en tung skoledag. Jeg bare kjenner det på meg. Håper ikke vi får lekser i dag. Jeg har ikke en såå stoooor veske. Orker ikke ta skoleveska. Fordig det er bare rot i den.

Dere kan få se dagen outfit:
Nååå avslutter jeg her.. Snakkkkkksss <3

VIDEO- Innkjøp !

video:ta opp 6 02

Her har dere innkjøpet. Kjøpte bare litt småe nødvendige ting.

PYRAMIDEN ++

Heei. Nå kom jeg nettopp hjem fra pyramiden. Jeg var der med Ingvild og Anne. Vi så litt rundt i butikkene og spiste på Dolly. Jeg har spilt inn en video, der jeg viser innkjøpene. Det var ikke noe mye jeg kjøpte altså. Hehe. Dere får videoen litt senere.

I morgen er det skole. Gruer meg sykt til og stå opp halv 7. Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare det. Må legge meg tidlig i dag da. Også må jeg finne fram klær til i morgen. Frister ikke og sitte på skolen i 6 timer. Men nå er det ikke så lenge til påskeferien ? Eller.. kommer vinterferien før ?
Tok desverre ingen bilder på pyramiden. Så da knipset jeg heller litt bilder i speilet i sta.

skyper bare litt med Celine......Hun har sykt konseblikk. Og jeg tar det bare helt chill, jeg. Gleder meg til hun leser dette :) Nå skal jeg bare chille videre. Må lage meg litt frokost. Er så sulten :(

Kvelden i går

Halooo ♥ I går kveld dro jeg til Anne. Vi lagde muffins og så mange filmer. Vi gikk også ut å akte i en snøskuffle. Hahaha. Det var kjempe gøy ! Anne har en driitkul muffinsmaskin. Den er helt genial. Hehhe. Vi brukte den i går når vi lagde muffins. Jeg kom hjem i tolv tiden. Så jeg la meg bare. Må få døgnrytmen på plass før skolen, som begynner i morgen.

I dag skal vi til pyramiden. Blir hentet rundt 12 så drar vi. Jeg legger bare ut bildene nedfor. Men de er tatt med mobilen. Så kvaliteten er ikke så bra.


Rosa og grønn glassur. Hahha :)

- Hanna

Middag hos bestemor

Heeii♥  Sliter litt med å få blogget. Det funker ikke i internett explorer. Så jeg bruker mozilla firefox nå. Skikkelig uvant. Haha. Men har ikke fikset meg så mye i dag. Hehe. Slengte bare på meg kosegenseren min, satte håret opp i en hesteeehaleee og er nå klar til og dra til en sån familiemiddag. Det blir koos. Har ikke sminket meg heller. Bare det som mangler. Vi snaaaxxxx <3 <3

Første dagen i 2012

Heeei ♥ stod opp nå, jeg. Det var en kjempe koselig kveld i går. Vi spiste god mat, aket på en skuffle, så på rakkettene og skytet opp noe selv. Jeg er kjempe trøtt. Vil bare sove videre. Haha. Men hvis skolen begynner i morgen ( ??? ) må jeg få meg i seng tidlig i dag.

I dag skal jeg være i lamme Anne. Vet ikke helt Hva vi finner på. Dere kan få se bildene nå.Nå skal jeg lage meg frokost.

- Hanna


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits