TILbAke TIDligErE ?

Heei solstråler !

Nei, er ikke tilbake enda. Men tenkte bare å gi en lyd fra meg. Hehe. Kommer tilbake i mars en gang. Og mest sansynelig før påskeferien. Nå først, har vinterværet virkelig lagt seg over Tromsøby. Sola skinner og himmelen er knallblå. Har så lyst å ake ute. Men lillebror nekter å bli med meg ut...

Regner med de fleste vennene mine ligger inne denne søndagen å sover ? Lørdagskvelden tilbringte jeg med Anne. Vi spiste pizza, leide film, koste oss meg godteri. Oj, det var den filmen ja. Den må jeg jo levere inn i dag.

Daaa snakkes vi i mars? : )Heeeidåå !

En LITEN pause


Hei fooolk. Jeg har jo hatt et fravær siden lørdag. Grunnen er at jeg ikke har funnet overføringskabelen. Og pcen min har ikke minnekort- tilgang ? Er det mulig. Har ikke alle pcer tilgang til minnekort ?

Jeg skal ta med en liten pause. Og når jeg kommer tilbake, skal jeg ta bloggingen mere seriøst. Det skal bli bedre bilder og jeg skal skaffe meg en header. Hva sier dere til det ?. Jeg er ikke helt sikker på når jeg kommer tilbake. Men hvis dere vil, kan dere gi meg mailen deres i kommentarfelte, så skal jeg LOVE å maile dere alle når jeg starter å blogge igjen : ) Regner med pausen varer til påsken.

Gamle bilderEn anen grunn til at jeg tar pause, er det at jeg ikke har tid : ( Vi sees :)

Kosekveld

Hei. Nå har vi spist pizza og ligger her mette og gode. Skal ikke gjøre noe spesielt i kveld. Bare ta livet med ro. Jeg blir ikke hentet før i 24.00 tiden i natt, så vi sees ikke før i morgen søøtiser : ) Foresten, likte dere spotify- listene mine ??

Bildene er stjelt fra Frida.

- Hanna

Spotify - Musikklistene mine

Har ikke så mange sanger enda : )

Lørdag

Heisan. Er ikke hjemme akkurat nå, men tenkte bare å oppsumere dagen min så langt. Vi stod opp veldig tidlig for å dra på åpen dag. Det var veldig koselig da. Satt for det meste i kafeen med jentene. Etter det dro jeg og Frida en tur på pyramiden. Senere blir det god mat og film med Frida.

Har ikke overføringskabelen med meg, så for ikke lastet bildene over til pcen.

Video - Frida & Hanna

HELG !!

Hei superstaars ! Nå er det endelig helg. Frida skal sove over her i natt. Det blir koselig. Vi skal dra ned på butikken å kjøpe inn litt godt til i kveld. I morgen skal vi på åpendag på gammelskolen våres. Det blir sikkert kjempe bra. Er spent på forestillingen.

Vi har laget en videoblogg ! Den er allerede lastet opp på youtube. Men poster den ikke på bloggen før i kveld.Trøttpia. Vi har med oss pc HVER ENESTE DAG PÅ SKOLEN. Hviste ikke man fikk bruke privat pc på ungomsskolen, men tydeligvis : )

Frida er litt foreveralone bakerst i klasserommet..Vi snakkes senere ! Frida ligger å sover, dagens lille powernap.. Derfor jeg blogget nå.. Og ikke senere : )

Dagen i detaljer

Heeeiia. Dagen min har hvert temmelig kjedelig. Startet med at jeg stod opp alt for sent. Grubler fortsatt på hvordan jeg klarte å komme tidsnok til skolen. Skoledagen var ganske kjedelig, den å. Snill som jeg er, hentet jeg Erik i barnehagen etter skolen. Jeg dro han på rattkjelken. Hehe. Når vi kom hjem, spiste vi polarbrød med sjokade. Jeg drakk et glass melk til. Naam. Vi spilte også litt spill på pcen og spiste potetgull. Mamma kom hjem å lagde middag til oss i 5 tiden. Vi spiste en type gryterett.

Hahahahahahha.. Detaljert forklaring på min dag??  Oket, dette var en kødd. Jeg blogger ikke så detaljert.. Men ville dere skulle skjønne hvordan mine ukedager er for tiden. I helga skal Frida sove hos meg. Vi skal på åpendag på gammelskolen. Det blir vel kos.

Her der dere hvordan min " utsikt " har vært i dag : )

Sminkefri og pen..Litt av valentinesgaven jeg fikk av Frida, var denne rammen med bilde av oss to. Verdens beeste.

Vi snakkes senere ! Da kommer det kanskje en liten videoblogg . Det vil dere vel ha ? mussmuss ♥

New shoesSkoene ser grå ut. Men de er SVART.

Jeg hadde tenkt å kjøpe disse skoene, bare i bers ! Men svart passer jo til alt. Så da gikk jeg for disse !

kult liv - punktum.

Heei. Har bare vært hjemme å gjort lekser. Frida kom til meg etter skolen. Vi måtte gjøre ferdig et framlegg om " tenner og syrer ". Orker ikke blogge så mye i dag. Men lover å bli flinkere blogger. LOVER.

Dere skal få se skoene jeg har kjøpt meg, i neste innlegg som kommer STRAKS.Effektive som vi er, jobber vi med 3 pcer samtidig .. skoleflinkepier98 ( høhø.. litt fjortiissss )Legg merke til blomsterne.. Mamma klarer ikke holde de i live. Blomsterne i huset våres lever bare i 2 dager, så er de døde..

- L0vezz

Happy valentines day

Jeg gidde kort, bilder og lovehearts til mine jenter i dag. Har dere gidd noe til deres venner / kjæreste ??

fornøyd

Heei ♥ I dag prøvde jeg ut nyskoene, og jeg er kjempefornøyd. Litt tryning her og der, men kommer ikke til å bruke de hver dag. Dere skal så klart få se skjønnhetene mine.. Men det får vente til senere..

Jeg har vært kjempe hes i halsen i dag. Og det var et dårlig tidspunkt, med tanke på at vi hadde et framlegg på skolen i musikk. Men det gikk helt okei. Senere skal jeg ta busen til dans. Er spent på om jeg finner bussruta, etter Nobina tok over..Jeg tenkte jeg kunne lage en video, der jeg gir noen tips til hva dere kan gjøre, for å glede noen i morgen på valentinesday ??

Kom med tips !

Hei. Nå har familiebesøket dratt. Og snart er det middag. Kjenner jeg er sulten. Har nettopp lakket ny neggelakk og fargen jeg valgte var superfin. En lys neggelakk i en rosatone, med litt glitter i, slik vi liker det !

Har ryddet litt på rommet også. Men slike ting er vel egentlig litt " kjedelig " og høre om ? Jeg er jo ikke proff i å blogge heller, så jeg er åpen for tips : )

Hahhaha !! Prøv å rist osv på håret, når du tar bilder. Hahaha.


 - Vi snakkes senere !

Morsdag

Heisan ! Fikk ikke blogget i går kveld. Jeg og Celine dro opp til Vår. Vi dro på butikken å kjøpte inn litt brus og godt. Vi leide faktisk en film. Den heter " Sarahs nøkkel ". En veldig trist film. Klarte ikke se hele. Hehe. Dere skal få bildene fra i går nedfor : )

I dag er det jo morsdag. Jeg har kjøpt min mamma tulipaner og sendt inn morsdagshilsen i Nordlys ( en avis ). Mamma har bakt en pavalovakake. Så det skal bli en finfin dag.

Bilder fra i går :

Vi sees senere, med en anbefaling av et produkt : )

Nytt design og skoo

Heiia. Nå har jeg stått opp, spist frokost, og er klar til en ny dag. Det var koselig i går kveld. Vi koste oss med jordbær, krem og pc. Chill. Håper dagen i dag blir like fin. Jeg skal møte Celine senere. Først må jeg bare kjøpe meg et par sko. Hehe.

Som dere sikkert ser, har jeg fått meg ett nytt design. Tok samme design som Martine. Høhø. Håper hun ikke blir sur nå da.. Heheh. Ble veldig fornøyd. Jeg har fikset litt i kodene. Er enda ikke helt ferdig. Jeg mangler fortsat en header. Jeg må bare få tatt headerbilder først. Regner med jeg gjør det i morgen. siden da skal jeg til Frida.

Poser litt med planta ♥Sorrrry for røde øyner.


Nå skal jeg og mamma dra å kjøpe sko. Vi snakkes senere. Snaaaaaxx !

I nuet// Bildet er tatt med mobilkamera // Koser meg med Marty. Vi snakkes i morgen !

marty

Heeii. Skal finne noe jeg kan ha på meg i dag. Når jeg sitter i slummeklær hele dagen, og ikke gidder å skifte, blir det ikke outfit. Hehe. Vi skal snart spise taco. Nam. Jeg ser ut som et kråkereir på hodet. Så det må jeg også gjøre noe med.

I kveld kommer Marty( > Martine < ) på besøk. Det blir koos. Det er kjempe lenge siden sist.Må si jeg har et veldig ryddig klesskap.. Nå skal jeg fikse meg, så blir det taco ! Tjoheei 

Barnevakt

Heii. Nå sitter jeg barnevakt for lillebroren min. Vi har spist landgang og ordnet noe som dere skal få se resultatet på. Men da for dere vente til søndag. Hehe. I morgen skal jeg og mamma dra til byen og kjøpe meg sko. Har lyst på noen med kilehæl, som jeg kan bruke på skolen. Har jo bare UGG. Og de er så glatte. Jeg tryner hver eneste dag. Men nå har jeg ikke trynt på 3 dager. Rekord..

Orker ikke gå ned og hente kameraet for å ta bilder. Så da blir det webcam. Det beste som finnes..............Wææ. MorgenstyggNå skal jeg bare slappe av videre. Håper dere for en fin dag ! Jeg drar vel ut litt senere. Vi snakkes i kveld. Heidåå ♥

- Hanna

God kveld !

Hei. Slapper av på rommet mitt. Ser på noen som har liveshow ! Er jo ingenting anet som skjer i dag, så why not. I morgen skal jeg sove LENGE. Wihi. Har ingen planer i morgen. Så jeg for se hva slags planer som dukker opp. Vil ikke sitte hjemme. Hele uka har jeg vært hjemme og gjort lekser osv. Nå har jeg endelig et liv i 3 dager...Vi snakkes i morgen, dere ♥

Sjokolade milkshake - oppskrift

 Hei. Nå tenkte jeg å dele den veldig enkle oppskriften til dere, om hvordan man kan lage en sjokolade milkshake. Det er gaaanske lite som skal til. Det du trenger : Oboy, melk, miksmaster og vaniljeis.Det er best med hel melk.

trinn 1: ta vaniljeiskuler oppi miksmasteren. Det er opptil deg hvor mye du selv vil ha.

trinn 2: ta en liten " desj " melk i miksmasteren. Også tar du masse oboy oppi.Vi brukte ikke miksmaster. Vi brukte en elektrisk " visp " .Husk at milkshake skal hvere  tykk. Håper dere fattet litt ? Hehe.

- Hanna

Langhelg

Hola ! Nå er jeg endelig hjemme fra skolen. Vi har fri i morgen. Jeg elsker langhelger. Vi hadde spansk i sistetime, og jeg har spansk på hjernen. Går rundt å tenker på spanske ord. Hola, un ordenador, leer osvosv. Haha. Jeg har masse jeg skal blogge om. Jeg og Frida har tatt bilder, jeg har laget milkshake dere skal få oppskriften til, masse bilder fra i går. Og jaaa... I går blogget jeg ikke. Hadde ikke tid. Jeg og Frida øvde til en spansk prøve. Er veldig mye skolearbeid som skal gjøres. Men det går vel bra ? Det burde det i allefall. Hehe.

Dere skal få bildene fra i går. Jeg og Frida lagde egen middag, og den ble kjeeempe good. Wii.Er så lenge siden jeg så den filmen. Vi måtte bare se den !


- Hanna

Karius og baktus

Frida er Karius, og jeg er Baktus. Hehe

Update

Heeei folkzz. Sitter hos Karius nå. Venter på MAAAT. Vi skal ha spagetti. Nam. Er jo ikke hjemme, så jeg stjeler bilder fra Karius ( Fl0ve.blogg.no ) . Vi har laget scrapbook- kort. Vi er ikke helt ferdig med de enda. Mangler fortsat bilder og sånt. Men det skal vi ordne senere.

Fine ? 

Nå kommer det snart et innlegg om karius og baktus :D

God morgen

Hei :) nå er jeg snart klar til å dra på skolen. Venter bare på trege pappa. Orker ikke gå til skolen . Det er jo så kaldt ute. Blogger fra ipaden..

Dagens lille anbefaling !

Heeioghåå. Nå skulle jeg bare anbefale dere en ting. I dag vil jeg anbefale dere en gjennomsiktig sminkemappe.

Hvorfor ? Jo, fordi da blir alt mye lettere. Du finner sminken din raskt. Du trenger ikke rote i mappen din i 2 minutt for å finne en liten kost. Du tar bare å ser utenpå mappen. En anen ting er det at du kan vaske mappa. Hvis den er igjennomsiktig er det jo sån " plast/ gummy tingtang stoff. Å det stoffet tåler jo vann.

Jeg vasket min sminkemappe i dag :) Et stort + for utseende.

Nå skal jeg gjøre litt lekser. Så skal jeg på dansetrening. Så vi snakkes senere. Heeeidåå ♥

Monday feeling ..

Heia. Nå sitter jeg her i sengen min, og venter på MAT. Kjenner lukten helt ned til soverommet mitt. Nam. I dag har det vært 23 minusgrader. Viste ikke at det var mulig en gang. Trodde at 10 minusgrader var det laveste.. Hehhe. Når jeg skulle hjem gå hjem fra skolen, frøs jeg nesten til en ispinne. Brrr. Det er så kaaaldt. Holder på å varme opp på rommet mitt nå med varmeovn.

I 20.00 tia skal jeg på dansetrening. Gleder meg veldig ! Vi får faste danseplasser og vi skal vel fortsette på dansen. Høhø.

 

Revy

Heia. Nå sitter jeg og mamma i stua og ser på gullfiksen. Et program på tv2. Fiiin lørdagskveld. Har ikke hatt tid til å blogge. Men nå er jeg tilbake. I morgen er det siste dag med revy. Vil dere kanskje ha litt bilder ?

Vi fikk en 3`er i terningskast hos nordlys. Men det bryr vi oss fint lite om. Jeg synes at dette er en kjempe bra revy. Gode sketsjer, gøye kostymer, morsomt er det, og fantastiske folk !

Nå skal jeg spise litt mere godteri, så i seng. Vi snakkes i morgen ! :D


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits