I nuet + en småirritert jente

Heei. Er så sykt irritert. Hvem som bruker tiden sin på å hacke blogg.no. Jo, noen stygge idioter ( unskyld språkbruket ). Har dere også merket at det er vanskelig å logge inn? Det har i allefall jeg...

Nå sitter jeg og Anne her og chillaaan. Hehehe.. Kosii
Er kjempe takknemlig for at statestikken ligger på over 120 lesere. Dere betyr ALT for meg. Dette skal jeg takke dere for.. kanskje med en konkuranse ?

Barnevakt

Skulle bare si hei. Haha. Skal straks spise pizza, og Anne kommer i kveld på overnatting. Vi skal sitte barnevakt. Det passet ikke for Sara, så jeg måtte finne en annen....Bruker ikke exstension til vanlig, men måtte prøve mine gamle tidligere i dag.. Ikke lik farge, som dere sikkert ser.


Dyner og sengetrekk- check

Blogges senere !

Dagens antrekk


Heeii, og god morgen. Stod opp for ikke så alt for lenge siden. Har nettopp sminket meg og Skal snart på butikken å handle inn til i kveld. Da kommer sara. Gleder meg! Det er så lenge siden jeg har sett henne.

De siste dagene i bilderJeg og Stine måtte innom butikken før gymtimen. Sa i fra til læreren, men neeida, vi ble utelåst :(


Men så brukte vi våres smarte side, så vi ringte en venn som kom å låste opp til oss.


Klar til å være med Frida på fotballtrening.

Nå skal jeg dra til bestemor. Kommer hjem i kveld. I morgen kveld/ natt skal Sara komme på overnatting,Siden mamma og pappa skal bort. Vi blogges senere.

Yesterday

Heei. Nå har jeg endelig tid til å blogge. Fikk ikke tid til å blogge i går. Derfor lagde jeg bare et inspo- innlegg i full fart. Haha. Dagen i går gikk til skole, etterfulgt av lekser, besøk og en bitteliten tur i stallen for å finne noe. Maja kom til meg på kvelden. Vi dro ned på butikken og kjøpte inn ting til smothien. Den ble kjempee god.

Fikk faktisk post i dag. Haha. Jeg får aldri post, så det var litt morsomt. Jeg hadde bestilt en lippegloss man kunne få gratis på facebook. Hihi.
Hvis dere lurer, så er Maja ungen til gudmoren min.

Nå skal jeg se paradise hoteeel og gjøre litt lekser. Heidå.

 

INSPO


Bildene er hentet på denne siden !

Smothie oppskrift

Tenkte bare å si god natt, jeg. Legger meg nå. Er så sliten. I morgen er det skole, og etter skolen må jeg gjøre litt lekser og noen innleveringen jeg MÅ ha ferdige. Skole er best, sant? neeei, ikke det ?

Skal så klaaart få blogget i morgen. Også må jeg si en liten ting til : Er det noen av dere som har en god smothie oppskrift? Fikk nemlig veldig lyst å lage smothie i morgen, og da må jeg vite hva jeg skal handle inn i morgen tidlig.

 

 

Oppsumering av dagen

Heeei, hade. TULLA. Ok, skal skrive litt. Har det veldig travelt nå. Skal på dansetrening, så jeg skriver heller litt om dagen min under bildene, sant? Jaaa.Flink som jeg er, skadet jeg foten min istad. Hahaha. Lurer på hvordan det blir å danse i dag. Kanskje jeg skal hinke? Har hørt det er en ny trend.


Krøllet håret til Frida idag. Tok sikkert over en time. Ah :(


Vi har maaasse lekser denne uka. Derfor fikk jeg ikke blogget tidligere..


Farging av øyenbryn, å neeei. De ble ikke så mørke. Når man skylder av fargen blir de lysere. Hehe.

Haade !!!!!!!!

Fin søndag

Heei. Ble litt sen oppdatering i dag. Har ingen spesiell grunn. Latskapen tar over ? Jeg har i allefall ikke gjort noe spesielt i dag. Eller jo, det har jeg. Har faktisk ryddet hele rommet til lillebroren min. Også har jeg sett litt tv-episoder på pcen. Må vel finne på noe snart, før det blir forsent.

Dere ønsket video først, så da får dere videoen i kveld. Stay tuned, woopwop..


Naam. God frokost. Og vet dere hva? Jeg har bestemt meg for å være godtefri fram til 17.mai. Haha. Men så kom det store problemet, påååskeee. Så i påskeegget mitt, har jeg sagt til mamma at jeg ønsker meg nøtter og et magasin.


Det er så dårlig vær i Tromsø. Kjenner man blir i så dårlig humør av det dårlige været.Og her har jeg vært i hele dag ( nesten )

Da får dere videoen. Senere. Unskyld for dårlig blogging. Skal bli bedre på akkurat det.

Dere velger

Hei. Dere får velge nå. Vil dere ha en video, eller bilder av rommet i kveld ? Videoen handler om smokey eyes, stearinlys, innkjøp og litt snakking. Videoen er allerede laget da, heheh. Rommet mitt er blitt litt endret på. Jeg har flyttet sengen, fått nytt skap, flyttet klesstativet osv.


Bruktmarked

Hahaha. Da har jeg vært på bruktmarked, igjen. Men dette var noe jobben til mamma arrangerte, så jeg dro opp dit en tur. Kjøpte en genser og stearinlys. Dere skal få se lysene sener i en video. Har ingen planer i dag, Så tenkte derfor å spille inn videoen i kveld. Nå er det snart pizza på menyen.

Når vi først stod i en halvtime og ventet på bussen, måtte vi jo ta bilder. Ehehe. Dårlig kvalitet siden det var mørkt ute.

Feil.Tilbake

Heihei. Da var jeg tilbake fra min to dagers bloggpause. Har ikke hatt tid til å blogge, skjønner dere. I går var jeg hos Frida. Vi skulle ta bussen til henne ti over syv, men den gikk ikke før halv åtte tydeligvis. Men det gikk fint det. Vi stod på bussstoppet å sang. Når jeg stod opp, så jeg snøen hadde begynt å smelte. Men neida, nå snør det som bare det.

Går for krøller i dag. Hehe!

Bloggfri torsdag

Ingen blogging i dag, desverre. Mamma har bursdag, og nå er det feiring. Jeg blogger i morgen. Heidå.


Bursdagsoutfit : Ble paljett-bluse og en topp på hodet.

HELLY HANSENJeg ønsker meg virkelig denne jakken. Jeg trenger en vår/ høst jakke, og Helly Hansen jakkene er så fine. Det eneste problemet med å ha hvit jakke, er at den blir fort skitten. Men tror jeg går for denne uansett. Har enda ikke sjekket hva prisen ligger på. Men regner med den koster et par tusenlapper..

Jobbpia

Heisan. Dagen i dag har gått veldig fort. Vi har jobbskygging, så derfor dro jeg på jobb, istedet for skole. Jeg jobbet på glassgalleriet Karl Johan. En butikk i samme stilen som kremerhuset. De hadde utrolig mye fint der. Ville kjøpe hele butikken. Haha. Etter jobb dro jeg en tur til byen i lamme Stine. Jeg kjøpt bursdagsgave til mamma. Ja, hun har bursdag i morgen. Nå skal jeg snart dra med pappa å kjøpe enda en gave.

 I kveld skal jeg bare kose meg med paradise hotel og en engelsk oppgave, jeg må gjøre ferdig i kveld.Hahahaha, vi har spist mat i heleee dag.Lunsj må vi jo ha.¨

Nå må jeg stikke.. Haaadee !

Gøy på landet

Heii. Nå er jeg i gokk...Uansett. Jeg og Frida tok buss hjem til henne etter skolen i dag. Tommy slo til på stortromma igjen må jeg si. Hveer eneste gang vi skal ta buss, sitter vi helt bakerst. Tommy kom så klart å satt seg bakerst. Hadde dere opplevd selv det han faktisk satt å gjorde der bake, tror jeg dere hadde dødd like mye som meg. Og nei, det vil dere ikke vite.Tjoheei ! Nå skal vi ut å ake. Hahahah, med slalombriller. Wiii

Vinn gavekort

Det har kommet en ny nettbutikk som heter Luxusmote.no. Til de som enda ikke har fått det med seg- det er en nettbutikk. På nettbutikken kan man kjøpe klær, klokker, badetøy, tilbehør osv.

Nå kan du vinne gavekort på kr; 1000 fra > Luxusmote <. For å delta må du gjøre følgende: Lag et innlegg på bloggen din og facebook, om at du er med i konkuransen. etter det sender du inn bloggadresse og navn til post@luxusmote.no . Vinneren blir kåret på luxusmote.no den 31 mars. LYKKE TIL !

 

// Reklame

Twitter

Heei. Jepp.. Da var det min tur å starte med twittring. Har nettopp fikset meg en brukerkonto og fikset profilbildet. Follower rundt 20 stykker nå. Hvis dere vil followe meg - > Trykk . Jeg follower dere tilbake.

Klumsete meg

Heeii. Kvelden i går endte hos meg. Anne og Celine kom. Vi hadde paradise hotel maraton. Anne var så snill som bakte muffins hun tok med. Hahaha, klarte å søle cola over hele pcen. Men det som er så rart, er at pcen fortsatt fungerer. Sitter å blogger fra den nå, enda det kom cola inni den også. Litt rart det der.

I dag har jeg hvert på loppemarked i lamme Yasmin og Marthe. Jeg fant to overdeler, en film og en lysholder. Er kjempefornøyd. Betalte fem kroner for alt til sammen. Senere skal vi til bestemor en tur.Vi bestemte oss for å gå ut og ta litt bilder til bloggen. Alt for dere liksom. Hehe.Hahahah, jaa jeg har genser på meg..


Fliinke Anne ?

Loppemarked

Hei. Jeg har nettopp hvert på loppemarked. Skal tilbake i morgen, fordi da kan du fylle en hel pose for 10 kroner, tror jeg det var. Haha. I kveld skal jeg ut. Altså, ikke sån på fest. Men " ut " kan også bety jentekveld osv. Haha, skjønner dere?. Så hvis jeg sier ut, så mener jeg dra en plass med venner, bursdag, jentekvelder osv.

Hva skal dere gjøre i dag ?

JOHN CARTER 3D

Heei. Filmen jeg og Celine så het John Carter. Den var råbra. Hvis du liker guttefilmer, er dette en film for deg. Det er mye action, altså kampcener, blod osv. Den var ikke så skummel egentlig. Det er 11 års aldersgrense på den. Jeg og Celine følte oss ganske så dum, der vi satt å ventet på å få komme inn i salen. Hahaha. Det var nesten bare gutter og mannfolk der. Noen få jenter, og de få jentene var jo voksen. Filmen får en sterk 5 av meg.Klipp fra videoer jeg ikke har hvist på bloggen

Nytt klesskap

Heei. Jeg har vært våken siden klokken ni. Og aner dere hvor mye jeg har gjort i dag?. Jeg våknet opp til et tom hus, lagde meg eggerøre til frokost, jeg har bakt brownies, ryddet rommet, tømt ut av oppvaskemaskin ( og satt inn det skittene ) , lagt alle klærne mine inn i det nye klesskapet, og nå sitter jeg her, sliten og venter på at familien skal komme hjem å lage middag. Jeg er kjempe sulten.

I kveld skal jeg på kino med Celine. Husker ikke hva filmen heter. Haha. I går kveld var jeg jo hos Martine. Vi lagde iskaffe, pratet og så på paradise hotel. Vet ikke helt hva jeg skal si om Iselin. Hvis det var det hun hetet? Hun er jo noe helt for seg selv. Hahahah.

Skal bli flinkere på å oppdatere dere om dagene. Blogget jo bare et innlegg i går. Legger til bildene av skapet nedenfor :Det var et glassskap før, men jeg tok liksom å festet gardiner på innersiden. Det tok sin tid skal jeg si dere..Synes ?

Langhelg

Heeii. Nå er Frida her. Jeg skal heller til Martine i kveld. Vi spilte inn en videoblogg i stad, men redigeringsprogrammet klikket jo helt. Så jeg gidde opp. Får heller prøve på nytt en annen gang, da. Vi har forresten fri i morgen. Woho.

Nå skal jeg gå å hjelpe Frida med noe. Hun drar snart, så. Hade.

Ah, peen....

I nuet

Hei. Jeg pugger fortsatt til prøve. Hehe. Vi snakkes i morgen KVELD. Jeg skal nemlig til Martine rett etter skolen. Kaaanskje jeg får blogget litt til dere før det. Men lover ingenting. Koser dere videre i kveld da :)Knipset litt bilder i speilet i stad. Vi snakkes i morgen.

Homework

Heii. Jeg fikk ikke blogget noe igår, og så fikk jeg så dårlig samvittighet, så jeg slengte inn et innlegg med mine favorittsitater. Bedre enn ingenting ! I går kom Frida til meg etter skolen. Vi pugget til en prøve vi har i morgen.

I dag skal jeg fortsette å pugge til prøve. Så får jeg se om jeg kanskje finner på noe senere. I dag ble det veldig fint vær. Sola tittet fram rett etter skolen. Flaks for meg at jeg hadde solbrillene i lommen.

 

Hahah. Brillene satt skeivt på, akkurat der. Alle bildene er tatt på skolen i dag.Frida måtte låne solbrillene, siden hun fikk sola i øynene når jeg skulle ta bilde..

Nå skal jeg spise fiskeboller i hvitsaus, og pugge til prøven. Jeg blogger mere senere.

Engelsk sitater

♦ I think I need glasses, cause I keep seeing a lot of people with two faces?

♦ Money can`t buy happiness but it can buy new shoes, which is kinda same thing.

♦ if you want to be happy, then be.

♦ life is too short to wake up with regrets, so love the people who treat you right and forget the ones who don't

♦ i'm sorry if you dont like me and if you think i suck, but most of all i'm sorry, i dont give a fuck

♦ You will never know how strong you really are until being strong is your only option

♦ a girl needs three thing in her life: love you make her weak, alcohol to make her strong and best friends to pick her up when both make her hit the floor.Bildet er tatt i Tyrkia 

the old day

Hola ! Nå er jeg tilbake i den gamle hverdagen. Buhu. Kom hjem for en liten time siden fra skolen. Senere skal jeg en tur på jekta med familien. Når vi er hjemme igjen, regner jeg med det blir middag, og så tar jeg bussen til dansetreningen i 20:00 tiden i lamme Stine.

Kanskje jeg lager en videoblogg, hvis jeg får tid. Blir jo litt dårlig blogging nå når skolen har startet. Men det blir jo feil å si " skal skjerpe meg med bloggingen ",  når du har mye lekser og sånt. Altså, det er jo lurt å prioritere skole før bloggen, sant? Det er i allefall min mening da.

Nå må jeg bare starte på leksene. Jeg har prøver denne uken som jeg skal gjøre det bra på.


 

Søndagsbarn

Hei alle søndagsbarn. Dagen i dag har gått til å se på TV3 play. Ligger fortsatt i nattbuksen min. Jeg må jo lade opp til en ny skoleuke. Det har vært så fantastisk godt med vinterferie. Kjenner det frister lite med lekser og lange skoletimer på en stol. Men nå er det jo ikke så lenge til påskeferie.Dårlig dag, skjønner dere..Dagens outfit..Her er min hule. Haha

 

 

Header/ Del 2

Her kommer del 2 av headerne. HUSK at jeg ikke lager de får at de MÅ brukes.


Header 5 - > LAGET TIL NORDBAKK98.BLOGG.NOHeader 6. LAGET TIL NORDBAKK98.BLOGG.NO

God kveld

Heeeisan. Har koset meg med familien, jeg. Er ikke så ofte jeg sitter i stuen, for å si det sån. Jeg og Celine har vært i stallen. Like koselig som alltid. Har desverre ikke tid til hester, så en liten tur i blandt skal jeg få til fremover.Det ble grøt til middag i dag. Skulle egentlig poste et innlegg etter middag. Men fikk det litt travelt.måkking...

Bildene ble veldig uklare, siden vi tok de ute. Ble forresten ingen bilder av hester i dag. Haha.

Tenkte å lage en videoblogg i morgen. Er det noe spesielt dere vil jeg skal snakke om, eller eventuelt vise dere ? Bare spytt ut i kommentarfeltet. Merker at statestikken har " stabilisert seg de siste dagene. Noe som er veldig positivt. Er jo et tegn på at jeg har en del faste lesere. Men i dag økte leserantallet. Ble utrolig glad, hahaha.

 

SATURDAY

Heeei. Stod opp i 11 tiden i dag. Jeg lagde meg bagetter med egg til frokost. Nå har jeg nettopp fikset meg, og er klar til å dra på butikken. Senere i dag skal jeg faktisk i stallen. Haha. Det er tre måneder siden sist jeg var der, så det skal bli bra. Vi blogges senere !Hva synes dere om headerne i forrige innlegg ? :)

HEADER / DEL 1

Jeg har laget noen headere. Egentlig er dette bare noen kjappe, som jeg ikke har brukt så lang tid på.nunmmer 1.  LAGET TIL SUNIIE.BLOGG.NONUMMER 2 . LAGET TIL SUNIIE.BLOGG.NONummer 3. LAGET TIL AOB.BLOGG.NONummer 4. LAGET TIL AOB.BLOGG.NO

Del 2 kommer i kveld, eller i morgen. 

Bestemor

Hei.

Nå er jeg hjemme fra Hannsnes. Sitter hos bestemor nå. Vi har nettopp kommet hjem fra dolly. Elsker pizzaen der !
Har desverre ikke med meg kameraet. Jeg får heller blogge når jeg kommer hjem igjen.// mobilkamera - Hahahah. Her sere dere hvordan det gikk når jeg og Martha skulle lage pannekaker til frokost.

KONY 2012

Heei dere ♥ Fikk ikke blogget i går, men mere om det senere. Nå tenkte jeg å dele en video med dere. Regner med de fleste av dere allerede har sett denne videoen. Men alle har nok ikke sett den ! Videoen varer i 29 minutter ( litt lenge ), men det er SÅ verdt det. Jeg har sett hele videoen selv, og den var kjempe bra.

 

Så på nyhetene i morges, og over 4 millioner personer har sett denne videoen på 3 dager. Synes det er veldig bra at folk engasjerer seg.

Innkjøp osv.

Her er videoen. Slet litt med å laste den opp på youtube. Men til slutt gikk det. Woho. Jeg blogger mere senere.

Movie

Kom nettopp hjem fra byen. Har vært på burgerking og handlet litt. Jeg som lovde meg selv å ikke handle noe. Hahah. Dama i kassa trøstet meg med at det var på salg, så jeg skulle dra hjem med god samvittighet.

Nå skal jeg pakke videre. Drar snart til Hansnes. Videoen får dere snart.Heeidå !

Unna i bakken, kula i nakken

Heei !

Nå er Martha kommet til byen. Vi har hvert ute å aket. Noen gutter har laget skihopp nedfor huset vårt. Vi klarte bare ikke la være å prøve ut hoppene. Haha. Vi fant fram en oppblåst båt, og aket ned. I morgen tidlig skal vi sitte barnevakt, og etter det har vi tenkt å dra en liten tur til byen. Bare dra på kafe og kikke litt rundt. Så drar vi til Hansnes på onsdags kveld.

Nå skal vi se noen episoder av top model. Så får vi se hva vi finner på.

Ready to take off.Hahahahaha. Satt der i en halvtime, og trodde det kom luft i båten. Men neeeida, slangen var tett.Vi følte oss ganske dumme, når naboen kom ut og sto å stirret på oss...Dronningen på hauen. Veldig uklart.. heh

Veeel. Vi blogges senere, eller i morgen.

WANTS

Da skal jeg kjøre i gang noe nytt her på bloggen. Hvis dere ser har jeg fått en ny kategori som heter " WANTS ". Hver månede skal jeg dele mine WANTS med dere. Så da peiser jeg på med månedens WANTS. 

1. BikBok / 2. BikBok / 3. Gina Tricot / 4. Cubus / 5. Cubus / 6. H&M

 

PAKKE

Heei. Kom nettopp hjem fra Pyramiden ( et kjøpesenter her i Tromsø ). Var der en liten tur med mamma og lillebror. Kjøpte meg ikke noe særlig. Bare en tacobolle og en lipbalm fra apoteket. Haha.

Det er kjempe fint vær her i Tromsø. Sola skinner som bare det. Det er jo påskevær her.Måtte ut å ta litt bilder. Hehe. Nå skal jeg begynne å pakke litt. Drar til Hansnes i morgen. Vi snakkes senere !

  • Har du vinterferie ?
  • Har du planer i vinterferien ?

Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits