I NUET

Koser meg med Stine!

Snaakkes!

Trening og overnatting

Heeiiaa! Kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden. Vi har fått dårlig vær nå. Det regner og det er sykt sørpete. Måtte flire litt da Anne og Frida hadde på seg tøysko når vi skulle gå igjennom en liten skog, haha. Derimot jeg hadde støvler. Nå ligger jeg godt plantet i sengen min og venter på at pappa skal bli ferdig med middagen. I dag er det lasagne som står på menyen. Etter middag skal jeg rydde rommet mitt siden jeg får overnatting av Stine etter dansetreningen i dag. Bestemor henter oss, så drar vi rett på butikken for å kjøpe inn jordbær, frukt og sjokolade vi skal smelte!

Flinke skolepiker :)Hahahhaha, fiin enhjøring eller?


Luunsj på krokensenteret. Fette saint y0.mmm.

Øving

Heei. Kom nettopp hjem fra Stine. Jeg og Anne satte vekkeklokken på 09.00, siden hun skulle bli hentet rundt tolv. Stakkar Anne måtte sitte hjeme hos meg alene for å vente på moren sin. Dro i allefall til Stine da i halv ett tiden. Vi øvde til et musikk-fremlegg vi har i morgen på skolen.

Søte valpen til Stine! snart er det min tur til å få hund. Cant waait.

Hahahaha, tok masse druer i munnen..

KosemoseAnne skal sove her, og nå venter vi på Celine ( ? ). Pappa er jo ikke hjemme, sååå. Hehehe. HUSK TOPPLISTEN MIN. Dere finner den to innlegg nedenfor : ) Kos dere videre i kveld da, søtiser.

Home alone, alone home

Heei. Anne kom hit i dag også. Hun kom bare valsende inn døren å sier " Æ har ringt dæ maange ganga, og du har ikke svart mæ, sån særiøst, hahahah! Du svarte mæ ikke . Er ikke den flinkeste til å ta telefonen for å si det sån. Burde skjerpe meg med akkurat det. Hehe. 

Vi er alene hjemme i kveld. Kvelden skal gå til frustrerte fruer, potetgull og facebook så klart. Standar.

SNAAAKKEEES !!

Fin, fin fredagskveld

Heei! Tenkte bare å gi et lite tegn fra meg. Vi kjørte mamma til flyplassen, dro å hentet Anne, så kjørte vi innom kiosken for å leie film og kjøpe litt godt. Har nettopp sett film, og har ingen andre planer i kveld. Vi skal nok bare kose oss med musikk, pc , godt og hverandres seeelskaaap.

 
 Er så digg å gå i converse!!!. Sommeren skal bare komme : )

Fikk karakter 5 i norsk i dag, så er ganske fornøyd med det ja.


Dere må kose dere videre i kveld da! BTW: Topplisten har jeg startet på! Dere kan fortsette å melde dere på i innlegget nedenfor. Siste frist er SØNDAG.

Bli med på min toppliste

Heei, deere! Nå skal jeg lage en toppliste. Topplisten heter " topp 20 ". Altså hele 20 blogger kommer på den listen, så da er jo mulighetene store. Det eneste dere trener å gjøre er følgende :

Legg til navn, e-post og bloggadressen i kommentarfeltet.

Snart er disse tingene mine - GINA TRICOT.COMBaaack!

Yeaman, da var jeg tilbake. Skjønner ikke at jeg fortsatt har lesere med tanke på hvor dårlig jeg er til å oppdatere. Er vel det som holder meg oppe? Det at dere er her( men er veldig stille og ikke gir en lyd fra seg) Høhø..Neida, joda.

Dagen min i dag har hvert en av alle de andre kjedelige skoledagene. Fikk faktisk en 6`er i kunst&håndtverk. Haha, skjønner ikke hvorfor. Samekrukken min var ikke særlig fin, så jeg gidde den til Erik.Blomsten jeg kjøpte til rommet ( ikke ekte ) . Fin hva?Nå skal jeg øve til naturfag-fremlegget. Wish me good luck! Skrives det sån? Er ikke så god i engelsk..

BursdagSkal øve litt på en fremføring, så er det rett i bursdag til søskenbarnet mitt som har fylt 18! Graatuleere : )) Blogges i kveld. Å ja, bloggingen suger. SKAL skjerpe meg. No kidding

Bestevennkoos

Holaa ! Sitter for øyeblikket i sofaen og ser på gamle episoder one tree hill, spiser pizza og drikker bruuus. drar bort i åtte- tiden i kveld, og er hjemme igjen sent.

Finvær

Heei. Jeg skjønne ikke hvor vi får dette finværet i fra? Har sikkert hatt sol og blå himmel i to uker nå. OG DET ER ENDA IKKE 17.MAI. Som regel pleier det å snø i Tromsø på 17. mai, så dette er jo noe nytt, haha.

I dag har jeg faktisk bare sittet inne. Men jeg har jobbet maaaasse. Trust me. Fikk gjort min ti-minutters lange fremføring ferdig, begynt på bursdags-invitasjonene, og de blir såå søte, rosae og fine. Wii. I tillegg til det har vi grillet i dag, siden vi må jo utnytte det fine været. Heheh.


Fin sovehestehale. Hahah.
Søøndagskoos ! Skulle egentlig finne på noe i kveld ! Men folk tar ikke telefonen, og folk er borte. jfejfpsejføs.

Lag dine egne Nike-sko

Nå kan du lage dine egne Nike-sko. Det er veldig enkelt. Trykk HER for å designe dine egne Nike-sko, som du kan bestille. Hvis du vil vinne Nike-sko, trykker du her for mere informasjon! Disse skoene har jeg designet:


Trykk HER eller på bildet over for å delta!

OUTFIT

Skinnjakke Cubus / Topp Bikbok / Shorts h&m ?

Nåå skal jeg kose meg meg potetgull++ med familien. Mamsen var så snill som orket å kjøpe meg MAG. Elsker det magasinet !

Sommerfeeling

Heei. Det er så deilig med helg. Kan stå opp sent, spise god frokost, gjøre ting med venner, meen.. har et foredrag som jeg må gjøre ferdig i morgen. Ødelegger helgen litt. Hehe.Vi har så fint vær i dag også. Sol og varme. Det hjelper så mye på humøret i tillegg. I morgen blir det derfor grilling og sånt. Kan ikke bli bedre!

I dag stod jeg opp i elleve tiden- Lagde meg frokost, og sprang opp til Marthe. Vi fikset neglene våres. Hehe. Satt faktisk i 1 1/2 time ved kjøkkenbordet for å fikse dem. Etter det dro jeg hjem, og da hadde vi fått ny sofa. Den var fin da. Så dro vi til k1 ( kjøpesenter) for å kjøpe gulvmatte og litt småting. Kjøpte meg en blomst til rommet. Haha.


Meg, klar til å dra på butikken å kjøpe slush med Marthe.

OUTFITSkinnjakke mamma  /  Bluse Tyrkia  /  Skjerf  h&m ?  /  Tighst  Cubus

Kino

Heeei. Kom hjem for ikke så alt for lenge siden. Har vært på kino med klassen. Det var kjempe koselig! koset oss i sola etter kinoen, siden det var sån 30 minutt til bussen gikk. Så klart kjøpte jeg iskaffe ! Wii.
Været skal jeg IKKE klage på! Faantastisk vær, skal jeg si dere. Loveit. I dag får vi faktisk ny sofa, gleeder meg. Vi har en skinnsofa, og den sklir man bare ut av. Haha. I kveld skal jeg til Marthe på besøk! Det blir nok koselig, det og  :)

HUNGER GAMES

Heeei sunshineees! Ble litt sen blogging i dag. Har ikke noen spesielle grunner. Har ikke gjort noe som helst i dag. Men i går lagde jeg og Frida en video, der vi utfordrert hverandre. Jeg kan jo røpe at jeg utfordret henne til å springe ned på butikken for å kjøpe smothie. Hun hadde ti minutter på seg. Tror dere hun klarte det?

Senere skal jeg ned på butikken å kjøpe inn litt godteri, siden vi skal på kino i morgen med klassen ( i skoletiden ). DIGG. Vi skal se Hunger Games ! Gleder meg : )Jeg ser litt trøtt ut ? Haha.

HVILKEN KJOLE ?

Trenger hjelp! Skal snart bestille meg kjole fra nelly til bursdagen min. Bursdagen er om ca 4 uker, og jeg vil være tidlig ute med kjole i år! Hvilken kjole likte dere best av disse tre?

Fridapusi

Hei, deere ! Har besøk av Frida nå. Vi har vært ute en liten stund for å ta litt bilder. Vi har jo så fint vær her i Tromsø. Har hatt sol i flere dager nå, og i går kunne jeg gå i singlett ute. DA var jeg fornøyd.Nåå skal Frida blogge, så vi snakkes senere ! Kanskje det kommer en videoblogg da. Noe dere vil vi skal videoblogge om ?

Dårlig blogger sa du, hvor ?

HEER ! Hahaha. Bloggingen min er så dårlig. Må virkelig skjerpe meg, og heller ta bloggen litt mer seriøs, eller hva?

Kom i allefall nettopp hjem fra fine Anne! Dro dit i syvtiden. Vi har faktisk spilt sims. Hahaha. Husker det var såå populært å spille det før. Litt artig var det jo også. Etter litt sims- spilling lagde moren hennes pannekaker til oss. Pannekaker og paradise, slår aldri feil. Så klart tok jeg ingen bilder. Må bli flinkere på å ta med meg kameraet dit jeg drar.Fra venstre- Frida, Anne og meg. Bildet ble tatt i helga.

Nå skal jeg lese litt blogger før jeg legger meg. Skal jo opp tidlig på skolen i morgen. God natt fine lesere !

Daaancee

Heei, fine lesere! Sitter i nuet i sofaen på rommet mitt. Venter bare på at klokken skal bli halv åtte, for da går bussen min. Litt kjipt å måtte ta buss hele tiden. Eller, mamma og pappa kjører meg jo heeele tiden, så derfor har jeg blitt flinkere til å ta buss. Hehe. Dere la sikkert merke til at videoen jeg lastet opp på forrige innlegg, ble ganske stor i bredden. Men da går dere bare inn på youtube-logoen, og ser videoen der. Enkelt og greit.
// Bildene ble tatt i gangen i dag

INNKJØP - LØRDAG

Bilder fra bursdagen

Heei. Tenkte dere skulle få bildene nå, siden jeg ikke fikk postet de i går. Dagen i går gikk til soving og chilling med Maja.  Nå skal jeg spille inn videoblogg :D

Her er jeg klar til bursdag. Wiii !

Anne har verdens søteste hunder ! Dette er Laffen, og den sorte heter lady. Hehe !

Naaaw !

Haha ! Jeg og Frida hadde lik topp på oss !
Tacootimee !

Gårsdagen

Heei ! Har ikke hatt tid til å blogge i helga. I går var jeg jo som sagt på sykehuset, en liten tur i byen og i bursdag. Byturen var kjempe koselig. Egentlig skulle jeg og Frida til piramiden, men vi var ferdig så tidlig på sykehuset, så derfor dro vi bare til byen. Vi var heldig med været, Sol og skyfri himmel.

Vi spiste på Knoll & Tott. Naaaam!!!

Fredag. 13

Heeeiaa. I dag er det fredag. 13. Det fikk jeg virkelig merke i dag, skal jeg si dere. Vi var i alpinbakken med hele skolen i dag. Bamseløypa ble også brukt til aking, så jeg og Frida akte. Vi akte på et ufo-akebrett. Kanskje ikke det aller smarteste. Altså, vi satt i lag på et lite ufo- akebrett. Frida klarte og tryne over meg, på en eller annen måte, så jeg " vridde " foten min. Dro på legevakten tidligere i dag, og jeg har kanskje brekt noe i benet. Skal på sykehuset i morgen tidlig å ta røntgen. Frida skal være med meg.

Frida måtte passe Erik en stund, siden pappa var å hentet meg og mamma på legevakten. På veien hjem dro vi innom gatekjøkkenet for å kjøpe litt mat. Dette var klokken 20:30, og jeg hadde ikke spist siden klokka 11 på morgenen, så jeg var ganske sulten, hahaha.

I morgen skal vi først til sykehuset, og etter det skal vi en tur på shopping, før vi drar hjem og fikser oss siden vi skal i bursdag i morgen kveld til Anne.


Jeg og Anne fikset neglene våres på onsdag. Hehe.
Fikset klart til i natt, hehe !

Lurer på hva jeg skal ha på meg i bursdagen i morgen. Er så lei klærne mine. Må nok kjøpe litt nytt i morgen. Hihi.

Besøk

Heei. Tenkte å stikke innom for å gi et lite tegn fra meg. Klokken fem skal jeg være nede i hallen ( gymsal ) , så blir jeg med Frida hjem til henne. Skal dra hjem tidlig i dag, siden vi skal i slalombakken med skolen i morgen, og derfor må jeg finne frem uteklær og sånt.


Meg og Frida - Bildet er nylig tatt.

Tenkte å lage en videoblogg til dere i kveld. Får se om den kommer ut på bloggen i kveld, eller kanskje i morgen. Hva ønsker dere jeg skal videoblogge om ?

Photoshoot - DEL 1


Busspiene

Hei. Ble bare outfit i går siden jeg rett og slett ikke fikk tid til å blogge noe mere enn det. Mistet faktisk bussen fordig jeg blogget, og måtte derfor ta en buss 2 timer senere. Er sjeldent 450 bussen kjører, og det irriterer meg noe syykt. Pleier ikke ta den til vanlig. Men dit jeg skulle hadde jeg ingen annen måte å komme meg dit på. I tillegg til det trykket jeg av for tidlig, og måtte derfor gå sykt langt for å komme frem. Det var Frida sin skyld. Hahaha. 

I dag har jeg hvert på skolen. Startet på en framføring, jeg skal jobbe videre med på fredagskvelden i lamme Frida. Hun skal sove over hos meg da, siden jeg MÅ til byen å kjøpe klær. Har ingenting å bruke, og hun har akkurat det samme problemet. Får lønning i morgen, så det blir diiggidiigg. Derfor drar vi på lørdagen til byen.Hahahahahha. Faaakesmil. Frida : " Tar bilde no , smil "Frida var ikke i kamerahumør. Jeg tok faktisk busskortet hennes like etter dette bildet ble tatt. Men hun fikk tak i det :((

Nå kommer snart Anne. Så jeg må gjøre litt skolearbeid før hun kommer. I kveld får dere photoshot- bilder, jaaa.. Jeg og Frida tok MASSE bilder i går. Må bare redigere dem først.

OUTFIT

Genser H&M / Singlett BIKBOK / Thigst CUBUS / Sko SKORINGEN - Todays look !

Nå skal jeg og Frida ta bussen til Anne. Skal dit en liten tur på besøk. Dere får ha en fin dag videre !

Oste- Tortilla

Hahaha. Kom ikke på noe bedre navn til den enkle oppskriften jeg skal dele med dere nå. Satt på kjøkkenet, og grublet på hva jeg ville ha til frokost. Hadde ikkke lyst på vanlig brød. Da bestemte jeg meg for å prøve ut noe jeg aldri hadde gjort før. Tenkte å vise dere trinn for trinn, så blir det lettere.

Du trenger:

1. Tacolefser/ tortillalefser ( går for det samme )
2.
Ost ( du kan ha ferdigraspet)
3.
Salami/ skinke.Trinn. 1 :

Sett først ovnen på ca. 170 grader. Etter det rasper du osten. Jeg raspet på et fat.Trinn.2 :

 Legg ut lefsene på benken / fjøl, og strø osten over hele lefsen ( som om det skulle være en pizza ). Avslutt med tre salami-skiver på hver lefse.Trinn. 3 : 

Rull lefsene sammen og legg de i ovnen.RESULTAT:Kameraet ville ikke fokusere. haha, jaja, får gå !

Ps: Du kan også ha f.eks mais i lefsene, hvis du synes det blir litt kjedelig med bare salami og ost. 

Søndagskos

Hei! Akkurat nååå sitter jeg å ser en film med Sunniva og pappa. Dere har ikke sett Sunniva før? Eller jo, det har dere. Når jeg var i en bursdag en gang i januar. Hehe.Bestemor next

Heei søndagsbarn ! Har fikset meg, og er klar til å dra på middagsbesøk hos bestemor med familien. Kommer flere dit, så blir vel koselig det da. Vi blir servert lammelår denne gangen. Andre gangen vi spiser lammelår i påska, men det gjør jo ingenting siden det er så godt, hehe.Ferdigsminket og klar ! Har dere lagt merke til den" brune flekken " jeg har på halsen?. Aner ikke hva det er. Ser ut som pudder eller noe, men mamma mener det er en pigmentflekk, og det er det nok helt sikkert. Den irriterer meg bare veldig, og blir mer og mer synligere. Tips anyone??

Gina Tricot FavoritesFant mine favoritter på Gina_Tricot , og satte det sammen til anntrekk. Hva synes dere?

Home Sweet Home

Heei. Er endelig kommet hjem. Super deilig!. Slet litt med å få internett her hjemme, siden vi var koblet til på hytta, men superpappa fikset det til slutt. Har spist påskekvelds for ikke så alt for lenge siden. Måtte ha den litt tidlig siden Erik legger seg snart. Varme bagetter, eggerører og god pålegg stod på menyen. Naam.

Er litt uvant å blogge med det nye designet blogg.no har fått. Begynner sån smått og vende meg til det. Må jo ærlig si at dette designet var mye finere og mere " profesjonelt", hvis dere skjønner?Elsker disse bagettene !På hytta våknet vi opp til god frokost hver dag. Bildet over forklarer det meste..PÅSKEEGG !

Endelig slipper jeg mobilblogging. Det er det verste jeg vet. Hater når bildene blir så små. Haha.

Sosial....

Med tre ipader ;)

Day 3

Fant ikke på bedre overskrift. Er ikke så mye som skjer her på hytta. Det eneste jeg gjør er å twittre, kjøre snø-scooter og game verdens beste spill. Haha!

Cabin- life

Nå har vi spist middag og dessert. Er stappmett. I morgen kommer det flere hit, så da blir det nok ikke så kjedelig. Sitter og ser film med lillebror nå, så skal følge med på filmen.

Påske

Hei. Det blir mobil- blogging fram til lørdag. Det er fordi pappa bare fikk internett på ipaden og mobilen.

Koser meg kjempe mye på hytta. God mat, kos i sola, påskekrim og scooter- kjøring. Kan hende det blir litt skrivefeil, siden jeg blogger på et lite tastatur. Haha..

I bilen

Hei. Sitter i bilen nå. Er på vei til hytta. Blogger når jeg kommer fram.


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits