Finale i Paradise

Heihei. Er ikke så lenge til jeg tar kvelden. Skal opp tidlig i morgen for å passe Erik. Også kommer bestemor og henter oss siden vi skal grille på nesset. Det blir nok koselig! Hva synes dere om årets vinnerpar? Jeg selv har ikke noe i mot vinnerne. Med tanke på at Andreas og Kamilla bare ville sende ut de nye, så må de skjønne at de ikke får stemmer fra de  nyeste da. Men så klart, Kamilla og Andreas har jo tross alt vært der fra starten av.Mamma dro ned på butikken og kjøpte oss iskaffe, sjokolade og pitabrød. Snille mammaen min. Loooveuu!Jeg har vel før tipset dere om ost og skinke i pitabrød? Dere må hvertfall prøve det ut. Hehe.

Good natt søte lesere!

Dagens lille innkjøpSvart og hvit singlett kr. 49 pr stk. Leopardshorts kr.79. Leppestift kr. 120. Tørrshampo kr. 39. ALT ER FRA H&M.

Jeg blogger mere senere :)

Pikekyss

Heei. Jeg og Frida er hos Anne. Blir hentet i elleve tiden, så har det litt travelt. Vi har kost oss med pizza, paradise, kake osv. Vi lagde faktisk pikekyss! Det er kjempegodt. Dere får oppskriften på pikekyss i morgen. Jeg må faktisk bare avslutte innlegget her, så vi blogges i morgen!
Bildene over beskriver min daag!

Breakfast

Heeei deree! Nå skal jeg og Frida straks stikke ned til bussen. Vi skal på besøk til Anne. Lovelife lissom. Dette blir ikke et milelangt innlegg, fordi vi må rekke bussen. Sååå, vi snakkes når vi er hos Anne. Hejdå.Søtaaa

Gøy på landet

Heei. Har nettopp ankommet Oslo. Kan melde om stekende sol, 23 varmegrader og en kjekk Justin 6 meter bortfor meg( NOT). Derimot har jeg ankommet gokk. Skal sove over her hos Frida i natt, så det blir sikkert bra.
Hejdå ! <3

Life is too short...

.... too were boring clothes. I dag går jeg for krøller! Nå stikker jeg for å møte Sandra og Sabine.

Tviler

Jeg begynner å tvile sterkt på om det er vår eller vinter. Vi sprader fortsatt rundt i parkasene her i Tromsø, skjønner dere. Men dagen i dag blir sikkert litt bedre en været. Sandra og Sabine kommer til meg i to tiden. Og hvis vi fortsatt har streik i morgen, skal jeg sove over hos Frida i natt. Kanskje vi kan fikse en videoblogg til dere i kveld da? Da må dere komme med ønsker på hva vi skal gjøre i videobloggen. Vi er åpne for det meste.


Nå skal jeg chille i sengen litt til, så må jeg fikse meg! Vi bloggeees!

Pinse

Heeii, deere! Ble litt sen oppdatering i dag, men det tar jeg igjen i morgen. I morgen er det STREIK. Da er det jo faktisk 6 dagen med fri, ikke verst. Dagen i dag har jeg tilbringt med Søteste Maja. Siden jeg er opptatt med mitt, og hun med sitt, er det ikke så ofte jeg får møte henne. Jeg skriver heller litt tekst under bildene.

Vi fant ut at vi ville lage smothie. Mmmm.


Klar får å drikke det. Hehe.


Bengt stekte vafler. Så da ble det vafler på oss nesten rett etter middag. Ikke så dårlig det heller, nei.


ÅÅH. Det er 28 mai, og SNØ FOR FAEN. Så da var det jo på med vinterjakken. Haha, denne jakken er Bengt sin..

Vi snakkeees. Hva har dere gjort i dag?

Sirkus....IGJEN

Hahah, nå har jeg kommet hjem fra sirkus, IGJEN. Vi må jo bruke opp bilettene, og jeg meldte meg frivelig til å bli med broren min. Koselig var det. Jeg skjemte han bort med lysestav ( den var dyr! ), popkorn, juicse, klubbe og guud vet hva.

Klar til familiebursdag! Bestefar fyller **** år i dag.


Jaa forresten. Glemte å si HEEYY til de nye leserne mine. Så HEEEYY!

U S AMåtte bare sette sammen en liten kollasj av U.S.A ting. Litt rart at et flagg er blitt "in" på klær. Haha, det er jo liksen med Norge-flagget også da. Men USA er vel litt mer populært? Det jeg synes er litt rart, er at jeg ikke eier noe som helst med Dette USA- printet på. Kanskje jeg må gjøre det snart? Det er jo stilig da!

Hva synes dere om USA på klær?

Morgenstund

Heei. Sitter i nuet med kjøkkenbordet og spiser frokosten min. Har ingen planer i dag, så vi får se hva det blir til. Dere har sikkert merket at jeg ikke har nevnt været på en god stund. Haha, det er vel fordi her er det regn 24/7. Men i dag er det ikke regn. Bare overskyet og litt sol inni mellom.

I går kveld dro jeg og Celine ned på kiosken for å leie film. Husker ikke hva filmen het, men den var bra. Når jeg kom hjem så jeg litt på MGP med mamma og pappa før jeg la meg.

Kjolene mine - DEL 1

Hei. Har ikke gjort så mye i dag. Bare hvert på butikken med pappa, spist taco, vasket romme og sånt. Tenkte å vise dere kjolene mine før jeg drar ut litt senere.


Denne kjolen hadde jeg på meg i bursdagen min. Den kjøpte jeg i Tyrkia, og fikk den for rundt 200 kr. Den er veldig kort, men det funker greit!


Dette er yndlingskjolen min. Den er driitfint! Haha. Den er kjøpt på Bikbok, og jeg har den i størrelse S.Denne lillae kjolen er kjøpt på Byoung. Den koster litt under 1000 kr, men den var på salg eller noe sånt. Brukte den på juleballet for to år siden.
Elsker mønsteret på denne kjolen! Kommer til å bli brukt mye i sommer tror jeg. Jeg kjøpte den i Tyrkia for rundt 300 kr. Jeg prutet litt på den.


Svart og rød kjole fra H&M.

Haha, jeg må nok vaske speilet mitt i dag. Bildene ble jo kjempe dårlige på grunn av det. Opsiii !

Rommet mittSirkus

Heiii. Kom nettopp inn døren. Jeg og Stine fikk gratis-biletter til sirkus merano eller hva det nå heter. Klarte ikke takke nei, så da dro vi. Haha. Tok litt bilder med mobilen, men de ble kjempe dårlige! Skal se om jeg får lånt noen bedre bilder av elefanten Babba. Hahaha, sykeste elefantnavnet jeg har vært borti.

I går kveld var Vår her. Vi dro ned på butikken og kjøpte inn litt godt. Naaam.

Flere bilder

God morgen, leseere! I dag lå jeg på 66. plass på Tromsø sin toppliste. Er så glad, haha. Men jeg fikk en klage på at jeg la ut lite bilder fra bursdagen min. Så da tenkte jeg å legge ut litt flere. Så snakkes vi heller senere!

Torsdagkos

Heeii. Anne dro nettopp hjem, så jeg har lagt meg godt til rette i sengen for å ta igjen noen paradise- episoder. Henger tre episoder bak. Er så deilig med streik, og jeg håper det er streik i morgen også. Da slipper vi dra på skolen + at vi har fri på mandag uansett, og da blir det langhelg!!


Åååh, de hadde ikke kameraet inne på lager, så jeg må bestille det på nett. Dere får holde ut en uke til med dårlig kvalitet

Nå skal jeg se ferdig paradise, så venter naturfagsboka på meg. Må jo gjøre skolearbeid fordeom det er streik. Hehe

Blogganbefaling- diegofep

Heihei, og god morgen! I dag er det streik, og jeg har derfor lest igjennom alle bloggene. Plukket ut noen favoritter jeg tenkte å anbefale.

Jeg skal komme med en anbefaling om denne bloggen. Det er ikke hver dag man kommer over en gutteblogg, Så det var litt morsomt. Han heter Diego Poblete, men kallenavnet er Fernando. Likte bloggen veldig godt. Designet er ryddig og fint og headeren passer veldig bra inn i designet. Bra og variert på tekst- fronten. Bildene er det ingenting og si på. Kjempe brae bilder med god kvalitet. Det liker vi!Alle burde ta seg tid til å gå innom denne bloggen :) Hverdags-innlegg kommer senere. Nå har Anne kommet. Hun var så snill som kom med frokost på døra. Beestee!

Young, wild & freeNå skal jeg ut med Frida i sola. Vi snakkes senere!

Lese din blogg?

Hei. Kommer sterkere tilbake på bloggfronet i kveld, når nytt kamera er i hus. I mellomtiden vil jeg lese deres blogger. Legg igjen bloggadressen i kommentarfeltet. Kanskje jeg kan plukke ut mine favoritter og anbefale dere?

INSTAGRAM

  Follow meg på instagram- L0vezz! Jeg follower tilbake.

Bursdags party


Her er jeeeg, klar til å feire med jentene som kom mellom 19:00- 20:00
Velkomstdrinker må man jo ha, hehe!
Det ble litt drikkeleker ogsååå. Men vi brukte ikke alkohol ..

Bursdagspia

Heelluen! I dag har jeg bursdag. Hehee. Jeg blir jo 14 år. Nå er jeg fjortis, hihi. Skal så klart feire med jentene i kveld. Så det blir bra! I går kveld dro jeg til Martine. Det var kjeempe koos.

Nå skal jeg rydde ferdig rommet, også gjøre klart huset til party osv. Vi snakkes senere :)Søtt!

Video- Bestevennhelg

Forberedelser

Heei. Tenkte jeg skulle få blogget litt nå, siden senere blir det nok litt travelt. Sitter fortsatt i sengen og lurer på om jeg orker å dra til byen. Late meg, hehe! Mamma er hjemme i to- tiden, så da skal jeg hjelpe til med å ordne klart til Erik sin vennebursdag. I tillegg til det, må jeg rydde og vaske rommet mitt. For i morgen blir det feiring av min bursdag med jentene! Det ser jeg virkelig frem til.Jeg er så lei rommet mitt! I dag MÅ jeg få ordnet det. Gardiner skal jeg og mamma kjøpe i morgen. Så det blir bra!

17.mai

Denne dagen har vært super! Vi snakkes senere :)) Håper dere koooser dere masse i dag!

Spøkelser

Hei! Leste nettopp et innlegg på en annen blogg, der hun hadde skrevet om ting hun har opplevd, som ikke kan forklares. Tenkte å gjøre akkurat det samme, siden jeg bor i en leilighet der det skjer ting, så det passet jo fint.

1. Det aller første som jeg har opplevd i huset, er kanskje det ekkleste. Jeg og en venninne stekte egg, og så gikk vi ut i stuen for å dekke på bordet. Når vi dekket på, hørte jeg noen flire kjempe høyt. Lyden kom fra trappen, og jeg hørte veldig godt at det var en jentestemme. Jeg valgte å ikke si det til venninnen min siden hun ville bare bli redd. Litt etter fortalte hun hva hun hadde hørt, og det viste seg at vi hadde hørt akkurat det samme. Vi var helt sikker på at det ikke var noen ute som flirte. Dørene og vinduene var igjen.

2. Jeg og Frida var ferdig på skolen. Jeg skulle til å låse opp døren, men noen holdt igjen. Når jeg til slutt fikk låst opp, hørte vi noe som sprang bortover gulvet, og i det samme hørte vi en dør slamre seg igjen. Når vi skulle gå inn på rommet, stod vaskerom-døren open, og fryseboksen stod open. Dere aaaner ikke hvor redde vi var. Hahaha.

3. Mamma og pappa hadde dratt før meg på jobb denne dagen. Jeg var derfor helt alene hjemme i huset. Jeg hadde ordnet matpakken, og skulle gå inn på rommet mitt for å hente nøkklene mine. Når jeg går ut av kjøkkenet ser jeg en kikkelse i sidesynet. Jeg ser bort mot vinduet og i speilbildet står kikkelsen. Jeg sprang inn på rommet for å hente nøkklene, og når jeg kom tilbake var kikkelsen borte. Jeg ville bare komme meg fort ut av huset, så jeg sprang til en venninne. Dere aner ikke hvor jeg gråt. DRITSKUMMELT!!!

4. Det jeg nå skal fortelle skjedde også før jeg skulle til skolen. Jeg var helt alene i huset, og satt på rommet mitt. Plutselig hører jeg masse lyder oppe i stuen. Det hørte ut som stoler som blir dregd bortover gulvet, hvis dere skjønner? Jeg ringte pappa med en gang, og ba han komme hjem, siden jeg ikke turte gå opp for å hente matpakken min.


Er det noe dere har opplevd før ? 

Bursdag

Heei guys! Ahh, sykeste være ute. Dagene blir så mye bedre med litt fint vær. I dag hadde vi siste tentamen for i år, deeilig følelse. Senere skal jeg og mamma dra ut for å kjøpe inn litt til bursdagen min. Ja, jeg har bursdag på lørdag! Jeg feirer 'vennebursdagen" da:)


Søtt

Vi jenter..

Vi løper rundt i huset mens vi pusser tennene.
Vi leser shampooflasken i dusjen.

Vi ler av vitsene våre før vi forteller dem.
Vi trenger ikke klokke fordi vi har mobil.
Vi kan lese en setning 10 ganger uten å forstå den.
Vi trykker mot dører, hvor det med fete bokstaver står TREKK.
Vi spør «Hva?» selv om vi har forstått alt.
Vi hater det, hvis vinden roter til håret.
Vi kikker 10 ganger om dagen i kjøleskapet uten å spise noe.
Vi kan se den samme filmen 10 ganger.
Vi er nødt til å ringe til mobilen for å finne den.
Vi kan kikke på klokken, uten å vite etterpå, hva klokken er.
Vi snur puten, for å kunne ligge på den kalde siden.
Vi stiller vekkerklokken til å ringe tidligere, for å kunne ligge lengre.
Før vi går til sengs, regner vi ut hvor mange timer vi skal sove.


Kjenner du deg igjen ? Skal love dere jeg kjenner meg igjen i de fleste.. heh

Sommer

Heei sunshines! Jeg og Frida jobber på spreng til mattetentamen i morgen. Har mange temaer vi skal gjennom. Er jo så fint vær ute. Sol og varmt. DiiggMåtte ut å ta bilder i finværet tidligere! Her ser dere nybuksa på :)Bloggæææs!

Tentamen

Heeii ♥ Blir så glad når jeg ser meg på Tromsø sin toppliste! I dag derimot, har jeg ikke turt å sjekke hvilken plass jeg ligger på. Hehe, dårlig blogger? No shit. Dagen i dag har vært fin den. Var jo på skolen som sikkert de fleste av dere også har vært på! Hadde engelsk tentamen i dag. Det kunne faktisk ikke gått dårlige. Dere aner ikke. Vi ante ingenting om hva vi fikk på tentamen. Men vi skulle skrive en stil. Min s.u.g.d.e, rett og slett! Etter skolen kom Stine til meg. Senere på kvelden tvingte vi pappa til å kjøre oss til Stine. Haha.

I morgen er det skole igjen, også pugging til matte-tentamen vi har på ONSDAAAG. ÆÆÆ!!Glemte å fortelle i forrige innlegg at ALT var fra Cubus. Så det kom spørsmål om det i kommentarfeltet :) Men nå vet dere det! Toppen kostet 149 !Bare jeg som liker å skru av lyset, og heller ha et lite lys på rommet. Haha.

Lørdagens innkjøpVaske- søndag

Heei. Ble dårlig med blogging i dag. Tehe. Har vært hos Vår (link) med Sunniva ( link ) og Sigve. Så film osv. Kom hjem for ikke så alt for lenge siden for å spise middag. Nå har jeg startet med rommet mitt. Holder på å rydde, så skal jeg vaske, og deretter lage en inspo- plakat og få hengt opp gardiner og sånt. Det blir sikkert bra! Blir sikkert ikke ferdig før sent i kveld, så jeg blogger mere da!

Litt bilder fra showetHer danser min gruppe!Sitter hos bestemor nå. Har vært å kjøpt en bukse, undertøy og en blondetopp! Dere får se senere!

Overstått

Heei, og goood kveld! Nå er showet endelig overstått. Etter gjennomkjøring, spisepauser og masse venting var det klart for showet. Det ble kjørt to show i år. Er veldig sliten, så jeg skal legge meg om ikke så lenge. I morgen drar jeg til byen for å kjøpe inn litt småting jeg trenger, så skal jeg mest sansynlig dra å møte folk!

Hahahaha, sån går det når vi tester ut øyenskygge til showet!

Kveldstur med jentami !

Heeei! Nå er Stine kommet. Vi har vært å gått en kveldstur haha. Vi kommer til å fortsette med å gå turer nå til sommer, sån at holder formen. Hehehe. Neida, joda. I dag gikk vi i 50 minutter. Regner med vi går litt lengere neste gang!

Tok så klart masse bilder, og vi gjorde dansebevegelser når bildene ble tatt. De ble kjempe kule!

Nesten ingen sminke, joggesko og chilleklær!Nå skal vi spise opp kveldsmaten, chille litt videre, så blir det øving på dans!

Svar på spørsmål

Husker dere den spørsmålsrunden jeg hadde for en liten stund siden? Jeg tenkte jeg skulle svare på noen av spørsmålene i dette innlegget, og unskyld for at svarene kommer litt sent! Og forresten, topplisten min legger jeg ut til helgen!

Hvilken shampo bruker du? Shampoen jeg bruker er i merket KMS Calerfornia - add volume. Det er en grønn fin flaske! Tror den er kjøpt på en frisørsalong!

Leser du mange blogger, isåfall hvordan blogger? Ja, jeg leser utrolig mange blogger. Alt for mange faktisk. Tror det er rundt 15 blogger eller noe, så dette kan jeg heller ta i et eget innlegg. Men de jeg MÅ innom hver dag er TCMN og bloggene til vennene mine!

Hvem er din aller beste venn? Har en del gode venner/ bestevenner. Men mine aller beste er Martha, Stine, Frida og Anne!

Kan du vise sminken du bruker til hverdag? Dette har jeg gjort opptil flere ganger, så hvis dere leter litt rundt på bloggen, finner dere både videoer og bilder av sminken min!

Hvordan hårfrisyre liker du best? Foretrekker håret løs, og kanskje sette opp det fremste av håret med en spenne. En flette i luggen er jo også kjempe fint da!Dine favorittbutikker? De fleste vet sikkert at her i Tromsø har vi ikke det beste utvalget! Men det går mye i BikBok og Cubus! Litt på Vero Moda også kanskje. Også såklart Gina, men den butikken har vi ikke i Tromsø! Men vi får snart Gina, så det ser jeg fram til.

Hvordan parfyme bruker du? Parfymen jeg bruker hver dag er fra merket Hugo Boss. Jeg og mamma spleiset på den, så den er begge sin! Vi kjøpte den på taxfree på Gardemoen. Den kostet vel kanskje rundt 600 kr? Er ikke helt sikker.

Er du fornøyd med klassen på ungdomsskolen? Ja, det er jeg. I begynnelsen var jeg faktisk veldig missfornøyd. Hahah, jeg gikk rundt å sa at jeg gikk i en emo-klasse. Men alle folkene er faktisk utrolig herlige når du først blir kjent med dem! Et tips til dere som snart begynner på undomsskolen: Hver åpne og bli kjent med klassekameratene dine. Ikke trekk deg unna, det blir aldri noe godt ut av det.

Yndlingsdyr: Hund og marsvin! Egentlig bare marsvin siden jeg har et selv! Hehe.

Hvem likte du i gammelklassen? Er dette spørsmålet ment som venn eller? Hadde god kontakt med alle jentene! Nå er ting desverre litt forandret! Regner med vi en gang finner tilbake til hverandre :)

Fornøyd med svarene?

SHOW

Heei. Nå er dagen før den store dagen kommet. I morgen har vi danseshow, og det vi si - ingen skole på meg, Stine (link) og Ingvild! Tommel opp for det da! Skal begynne å pakke klart nå snart. Stine skal sove hos meg i natt, så jeg og pappa henter henne litt senere.Nåå skal jeg koose litt med Jackson før jeg starter å pakker! Jeg blogger mere senere :)

TENTAMEN

Heei. Nå har jeg fått unna en tentamen. Det var i Norsk. Gikk helt greit, men jeg kunne forberedt meg bedre. Så slutten ble egentlig ganske teit. Haha. Har besøk, men videoen jeg lovde er ferdig redigert og lagret. Skal bare laste den inn på YouTube.


Fin med tanten til Frida sin briller? Hahah
Snakkes seeenereee!

Smerter

Heei. Er ganske trøtt nå, så dette blir bare et kjapt lite innlegg. Regner med jeg ikke kommer til å få sovet noe uansett, hvis marsvinet skal bråke så mye. Haha. Kom hjem fra trening for noen få timer siden. Kjenner virkelig på bena at jeg har trent.

Men tilbake til overskriften! I hele dag har jeg hatt smerter i magen og bake i ryggen. Det gjør vondt når jeg " puster inn" , hvis dere skjønner? Håper at en god natt søvn vil kure det. Hehe.


Er jeg ikke fin når jeg drikker brus eller? God natt, drøm søtt!

Jeg får marsvin !

Heii. Dere vet marsvinet jeg la ut bilder av i innlegget nedenfor? Veel, jeg får det marsvinet i dag. Wii, cant wait. Valgte å ikke si det i går siden det ikke var 100 % sikkert, men den ankommer huset halv syv i kveld, rett før jeg drar på trening, så det blir braa.


Fikk ikke tid til å slette håret i dag :(

Ble ikke noe blogging i går kveld siden jeg dro til Martine. Haha, jeg mååå skjerpe meg.


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits