Pels og dyreplageri

Hei. Tenkte og ta opp litt om pels og dyreplageri. Mange er i mot det, og mange er for. Jeg er i mot det. Og det kommer jeg altid til og være. Jeg sier ikke dette for og rakke ned på de som ikke har noe i mot det. Men jeg vil at folk skal tenke litt over hva bedrifter faktisk gjør for å få den pelsen. Det er helt forferdelig. Noen sier det ikke er sant. Men jeg bryr meg ikke om hva som er sant, og ikke. Det eneste jeg vet er at dyrene faktisk lider. Dere har sikkert sett forskjellige videoer om hvordan dyrene lider og dør. Det er helt syke videoer. Og jeg synnes at dere som ikke har sett de, burde gjøre det.

Jeg driter langt opp i hva som er fuskepels og ekte pels. Det er jo ikke særlig fint heller. Det er jo greit med litt fuskepels på hetta. Noen sier de er i mot pels. Og dagen etter kommer de med en pels vest. wtf liksom ? 

Tenk dere denne fjellreven. Den brukes jo på hetter, ikke sant ? Den er utrydningstruet. ALDRIG om jeg skal ha meg en fjellrev jakke..


Bildet oppfor er tatt fra en pelsindustri. Disse blir canada goose jakker. Trist.

trykk_her <- Da kommer dere til en side som heter animal freedom.Bildet oppfor er en eller annen rev fra et annet land.

Kjøper dere pels, kjøper dere lidelse.

http://dyrevern.no/kampanjer/dinstemme?gclid=CIDvofu43qwCFeQumAodYnkGUw

Takk for meeej <3

flinke meg

Heei. Har faktisk ryddet rommet mitt. Gleder meg sån til jeg får hengt opp julestjerna i vinduet. Har ikke kjøpt julestjerne enda. Hehe.. Men mamma fant ikke i dag. Så hun skal dra i morgen. Vi hadde jo norsk tentamen idag. Jeg tror det gikk bra. Er ikke helt sikker. Vi skulle skrive en historie ut ifra en oppgave. I dag har jeg ingen planer så langt. Kanskje jeg drar til Anne en tur. Men må jo også pugge litt til engelsk prøven vi har på torsdag. FML.

Nå skal jeg rydde litt i bildene på pcen ! Snakkes :)

new shoesSkjer med de engelske overskriftene i dag ? Haha.. Er ihverftall ganske så fornøyd.my day in picture

Hehe.. Er litt snill i dag som tok med kameraet på skolen. Men det var på grunn av at jeg hadde en bloggfri helg. Har desverre ingen bilder fra helga. Men det var bare stress.. Og armene mine er seriøst døde. Skal straks vise dere mine nye sko jeg kjøpte i dag .

pray for Justin Bieber som ligger på sykehuset :`(

Hei ♥ Fikk nettop vite at Justin Bieber ligger på sykehuset. Han fikk astma anfall på et intervju eller noe sånt. Håper det går bra med han da ! Noe det helt sikkert gjør. Også kommer han kanskje til trondheim til sommer ! mamma har lovd at vi skal dra på konserten. Hehe.

Nå sitter jeg og anne i senga å chiller. Vi ser på CSI. Skal snart spise middag også er det rett ned til revyen. Wiii. Gleder meg noe sykt.

Jeg er så sykt kul som har rotet bort usb tilkoblingen.. lol. Så ingen bilder idag. Hehe. Boring, Uansett blir det en bloggpause til mandag. Revy, barnevakt .. uknooowiiit. Så da blir det webcamfuun ;)

sliten skolepike

Det er så slitsomt å dra på skolen 5 dager i uka. Det er liksom helgene alle ser opp til og gleder seg til. Når det er mandag tenker jeg " ååh, jeg gleder meg til heeelgaaa ! " . Og da har det jo allerede vært helg. Og det gjør det ikke noe bedre med at skolen starter halv ni hver dag. Skulle ønske vi hadde skole fra klokken 10.00 - 13.00 .

Men så kommer jo utdanninga. Vi må jo gå på skole for og få en bra utdanning. Jeg er kanskje litt tidlig ute.. men jeg har tenkt igjennom hva jeg kunne tenkt meg og bli når jeg blir stor.. Og jeg har kommet fram til at jeg vil enten bli lege eller redaktør. Jeg elsker og skrive, men har også litt lyst og hjelpe andre osv.

Jeg er i den lysebrune jakka :)inspirasjon/ wardrobe

Sitter her og sikler over klesskapet til marthe . Ble så inspirert at jeg måtte google litt på nettet. Og jeg har funnet ut at jeg vil gjøre noe med mitt klesskap. Pappa har kjøpt meg garderobeskap med sån skyvdør. Men han er så treg med og få montert det. Snart holder jeg ikke ut lengere. Haha. Jeg vet ikke helt va jeg skal gjøre for noe med klesskapet. Nå har jeg bare vanlige skapdører.Men skapet mitt er 2 meter bredt ( dekker nesten hele veggen ) så jeg har god plass.

Har designet mitt eget " klesskap " :


inspirasjon


wiii ! cant waait.

sliten skolepike

Hei. hahhahaha lool. Jeg hadde brukt sykt lang tid på et sån innlegg til dere. Så sletta det seg. T.Y.P.I.S.K.. whaaateeeverrr. I går var jeg jo i bursdag da. Plutselig ble det veeldig sent og jeg måtte forberede meg til prøvene. Det gikk faktisk overaskende bra ! Men prøven var litt sån " rar ". Spansk prøven ble det ikke noe av. Og det var på grunn av humøret til lærern. Læreren sa " vi får se på humøret mitt om det blir prøve. Men pugg fordeom ". Teit ? JA.

Nå sitter jeg bare forever alone hjemme. Jeg må forberede meg til engelsk tentamen i morgen. Jeg synnes jeg er ganske flink. Fordig jeg klarte og få flyttet en prøve til en annen dato, fordig jeg ikke hadde øvd. hahahha. Kom med sånne dumme unskyldninger. Og jeg slo til igjen. Jeg smisket osv.. Og nå for vi lovt og ha et " hjemmelaget " regelark til engelsktentamen imorgen. Klassen min burde takke meg.lol cam looove ♥

Kommer et til innlegg om en bitteliten stund.

Good natt :)

Heihei ! Kooselig bursdag idag. Men skal straks legge meg. Må bare pugge litt videre til prøve. Blogger fra ipaden...

wants for x-masHei :) Har pugget en del til prøven. Fikk veldig lyst til og lage en liten " ønskeliste " til jul. Så her får dere den !

Jeg må også si at jeg ble veldig glad for at 25 stk har vært innom bloggen på disse 3/4 timene jeg har hatt bloggen. Blir kjempe glad av det. Og da får jeg mye bedre blogglyst, og sånt liker vi ! hehe.

Da starter jeg på nytt

Hei! Da tenkte jeg og lage meg en ny blogg, og starte å blogge igjen. Jeg kan jo starte med å si at jeg heter Hanna, er en jente på 13 år, og kommer fra Tromsø. Har jo blogget en del før, så er jo ikke noe nytt for meg. Hvis dere ser øverst til høyre står det jo litt mere om meg osv. Egentlig skulle jeg ikke begynne og blogge før til jul. Siden da får jeg pc. Men pappa kom hjem med en ny pc igår til mamma - som jeg får låne fram til jul. Så hvorfor ikke  ?

Jeg kommer til og forhåndsskrive noen innlegg til dere. Jeg har nemlig en timeplan full av tentamer, prøver, tester, lekser osv. Skolen ødelegger livet mitt totalt. Neida. Jeg kan jo ta og slenge inn noen bilder av meg og sånt :)

meeej


Meg og en av mine bestvenner. Hun heter Frida !lillebroren min. Han er 5 år :)Nå venter RLE boka på meg. Har en prøve på torsdag om religioner, livssyn osv. Hørtes sikkert kjempe morsomt ut ?


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits