Godt nyttår !

Hei ♥ Nå er klokken snart tolv. Woho. Vi har nettopp spist god mat.  gidder ikke blogge noe mere... Dere får heller litt bilder :)Vi snakkes i morgen verdens beste leseeeree ♥ Kos dere masse i dag !

mitt år 2011

Jeg har ikke hatt pc hele dette året. Jeg har liksom ikke så mye bilder fra 2011. Så jeg har de ikke i sån " rekkelfølge osv. Men jeg bare starter.

Tok masse bilder med Celine ute :Grilltur i fjera med koselige jenter :var masse i stallen

Var på NM

pugget til masse prøver

Tyrkia
var på starbucks

juleball på ungdomsskolen, for første gangKoselig hyttetur, med verdens beeste jenterhalloweeeeeeenLagde denne bloggenkoselige vennekvelder osv.spist masse godt

Har gjort så utrolig mye mere. Men jeg har ikke bilder av alt. Vi snakkes ! Nå skal jeg hoppe i dusjen.

gladpia

Hei dere ♥ Bloggen min ble besøkt 103 ganger i går. Jeg er kjempe glad. Dere aner det ikke. Jeg satt i stad og tenkte over hvor mange timer jeg brukte på bloggen i går. Jeg brukte 6 timer . Personlig rekord. Hehe. Og vet dere hva ? Jeg ligger på Tromsø sin toppliste. Jeg er så takknemlig. Dere er beest !

I dag er det jo nyttårsaften. Jeg har enda ikke valgt ut hvilken kjole jeg skal bruke. Men jeg Tror jeg går for en svart kjole i år. Vi får middagsbesøk i kveld. Det blir koselig. Her ser dere min gode frokost :


Rundstykker og julebrus. Nam.Tidenes hårsveis..

Vi snakkes senere :D

HEADER

Klikker

Halo bloggen ♥ Nå sitter jeg og Celine i sengen min, på hver våres pc. Jeg har laget meg en header. Men skjønner ikke en dritt av hva jenta som laget designet mener. Hva betyr " klammer "  ?? Ahhhh. Mamma kom hjem tidligere i dag med Knoll & Tott mat. Nam. Ingenting slår en så god lunsj. Forrige gang jeg spiste maten fra Knoll & Tott, fikk jeg gammel ekkel kylling. Så var litt skeptisk i dag. Men det var godt.

Så da fikk jeg jo noe ut av dagen min alikevell da ? god lunsj og avslapping med verdens beste jente ♥ Vi snakkes vel senere, eller i morgen. Hadebra ! <3 Avslutter innlegget med et bilde jeg har redigert... så blir det ikke et klageinnlegg

Redigert

Jeg har ikke noe spess og gjøre i dag. Så jeg har redigert noen bilder, som jeg skal bruke i forskjellige annledninger. Jeg redigerte bildene i picnik.com. Det er helt gratis, og du gjør det på nett. Jeg har tenkt og lage meg header der.
u like it ?

julebildeneGod morgen

Heihei ♥ Har dere sovet godt i natt ? Det har ikke jeg. Jeg brukte så lang tid på og sovne. Jeg hater det. Tok litt bilder av julepynten i huset. Bedre sent enn aldri, hva ? Nå sitter jeg barnevakt for Erik. Mamma dro til byen i morges, så vi er alene.Har ingen planer i dag. Får se hva dagen bringer. Hadebra <3

beautydept

 

 

For og se flere videoer, søker dere " beautydept ". De er 3 jenter som har en blogg. Og De legger ut videoer på youtube. Jeg synes videoene er kjempe brae.

Her er bloggen.

slettetangen min

Hei. Tenkte og vise dere min slettetang . Min slettetang er i merket BrAun. ( Med stor " A " ) haha. Selve slettetanga heter BrAun satir hair 3.  Det er seriøst den beste slettetange jeg har vært bort i . Slik ser slettetanga ut :


Slettetanga har veldig brede plater. Så den tar mere hår om gangen. Og den passer utmerket godt til meg, som har krøller. Den bruker ca 1. min på å bli varm. Jeg som har UTROLIG mye krøller bruker rundt 15 minutter på og slette håret. Men hvis man kanskje bare har litt bølger. Tar det bare et par minutter.

Man kan skru ned og opp varmen selv . Det er en " skrue ". Og når du skrur den på MAX er den på det varmeste. Når du skrur den på MIN er den på det kalleste. Jeg har den på MAX. Da går det så mye fortere.  Men skyver " knappen " opp mot " on " når du skal ha den på,  og når du skal ha den av skyver du " knappen " ned mot "off".Dårlige bilder...

Når den lille rundingen lyser rødt, er den på. Jeg har også noen tips når man sletter håret. Håret blir veldig slitt av sletting / krølling osv. Så da kan det være lurt å ha en varmebeskyttende spray. Da tar du sprayen, og sprayer før  du sletter håret. Du får f.eks kjøpt varmebeskyttende spray på Vita. Jeg betalte 99 kroner for den. Billig !Slettetangen er kjøpt på Elkjøp. Og koster 299.

Dagens innkjøp !

Hei dere ♥ Pappa har endelig funnet overføringskabelen. Så da kan jeg endelig blogge. Jeg er superglad nå. Hehe. Jeg var i byen med  > martine < I dag. Det var kjempe kos. Utrolig lenge siden sist jeg var lamme henne. Vi dro litt rundt i butikker og var på cafe.  Nå tenkte jeg og vise dagens innkjøp. Pengene gikk for det meste til ting til rommet mitt. Det jeg mangler nå er lys rundt vinduene.


Den hvite ramma er fra Åhlens. Den kostet 159 kr.


3 lys. De kostet bare 10 krone pr stk på Åhlens


Hvit pute fra kremmerhuset. Synes den er sååå fin. Den kostet 199 kr.


En veldig praktisk kurv fra Nille. Den kostet 89 kr. Jeg har magasiner oppi den.


Genser fra cubus til 199 kr. Svart singlett fra bikbok til 49 kr. Det var salg på singletten !

Nå skal jeg spise spagetti. Æsj. Hahaha. Sååå skal jeg se en film og bare slappe av. Jeg tror jeg begynner og bli syk. Var hvist varm i natt, ifølge mamma. Og jeg er kjempe forkjølet. Så typisk. Rett før nyttår og alt..

Tirsdagskos på høyt nivå

Halooo ♥ Jeg blir så irritert når bildene ikke blir lastet opp på blogg.no. H.A.T.E.R.det. Veet dere hva ? I dag fant Erlend ( en venn) en laus hund. Det var en bitteliten hund. Nesten som en chihaua. Pappa måtte ringe til noen. Husker ikke om det var politiet eller dyreklinikken,  eller hva det var. Men heldigvis fikk vi hunden tilbake til eieren. Det der var jo min store sjanse til og få hund da...

Frida dro nesten nettopp. Vi har sett på film, spist godteri og jeg har fikset henne.

Hahahahaha. Bildene er jo dritdårlige. Jeg liker ikke webkamera. Klarer ikke vente til og få ny overføringskabel.

Vi snakkes dere ! :)

BLIR SÅ SUR NÅR BLOGG.NO SVIKTER MEG !!!!!!!!!!!!!!

BLÆÆÆ ! Får ikke lastet opp bildene. Vi snakkes når det er fikset. HAAAAADEEE <3

 

Nytt design

♥Heihei ♥ Som dere sikkert ser, har jeg fått nytt design. Woho. Jeg ble så utrolig lei det gamle designet, så why not ? Pappa dro til jobben for og se om kabelen lå der. Sån at jeg kan få ta bilder. Hvis den ikke er der, må jeg kjøpe en ny kabel på fredag. Og det er så lenge til. Haha.

Nå sitter jeg her og venter på Frida. Hun kommer i to tiden, tror jeg. Så skal vi se film i dag og dra ned på butikken og kjøpe inn litt godt. Det blir nok koooos ♥


Et gratis design. Hehe. Jeg suger i og lage design. Men jeg er så vant med og laste opp bildene mine i 600 px. Men nå laster jeg de opp i 800 xp.

Jeg håper dere liker designet ! Og forhåpentligvis, er jeg tilbake for fult i kveld allerede. Wopwop. Snakkes !

BRITIQUE

Heeia ! Nå holder jeg på med og bestille sminke fra britique ! Har funnet meg to ting. En lipbalm og en blush fra MAC.
her for man kjøpt lipbalmen og her for dere kjøpt blushen.

Dere har sikkert lagt merke til at jeg blogger utrolig lite. Og bloggingen suger uten kamera. Så jeg tar meg en pause til jeg finner kabelen. Jeg håper jeg finner den i kveld. Eller de kommende dagene. Nå skal jeg snart hoppe i dusjen, stelle meg litt ( litt sent ) , så drar jeg og mamsen på butikken. God jul dere !

 

22. desember

Hei dere ! Kom nesten nettopp hjem fra jobben til mamma. Stod opp i 12 tiden, merket at det var noen oppe, så jeg fikk panikk og for ut av huset i all hast. Så jeg dro bare til mamma sin jobb og ble der til hun var ferdi. I dag har jeg avtalt med Stine. Hun kommer i kveld, så skal vi se julefilm, spise godteri og snakke masse. Elsker sånne vennekvelder. Det er det beste jeg vet om.cambilder suger. Men jeg SKAL finne overføringskabelen. Nå skal jeg lage en video til dere ! pusspuss ♥♥

Jan Thomas , baaadbooy

Kjenner jeg blir sykt irritert for og si det mildt. Leste dette innlegget på linni meister sin blogg, om Jan Thomas. Jan thomas var faktisk en person jeg så opp til for ca 10 minutter siden. Tenk at en voksen person henger folk ut på den måten. Og tenk på alle de som ser opp til den fyren ? Fatter ikke hvor grusome folk kan være. Han minner meg om en jente i sin fjortissperiode ( ikke vondt ment ). At han dømmer folk på den måten. Nest verst kledd ? Begynner seriøst og ler.


Dette har han skrevet : ««Plastic fantastic» er visst ikke så gjevt likevel. Du har virkelig mestret kunsten å kle deg så harry og billig som overhodet mulig. Synd, da det er mye potensial i en så vakker jente. »

Måtte bare få sakt det ut.. Hehe. Skulle komme bilder fra frokosten i dag osv. Men så klart er overføringskabelen borte, så jeg tar det i morgen. Vi snakkes. Jeg skal nå legge meg. Er litt trøøøøtt :)


tilbake ! woopwoop

Hahahaha.Her sitter jeg da og blogger. Skolen er jo ferdi. Det er ikke så travelt lengere. Når det er tentamener, det er da det er travelt. Så da har jeg bestemt meg for og starte og blogge igjen. Akkurat nå ligger jeg i senga mi og blogger i halvsøvne. Ble nemlig vekt av mamma i JULEFERIEN. Men skal ikke klage. Hun skal jo tross alt på jobb. Hehe. Og jeg har friiii. Martha kommer opp rundt 10 tror jeg. Vi skal lage oss førjuls frokost. Det blir kos. Skal ta litt bilder hvis jeg finner kameraet. Hehe.

Dere for ikke bilder av meg nå. Så da blir det litt gamle bilder.

Hadebraaa  <3

ER MED I KONKURANSE

Hei. Har ikke begynt og blogge. Hehe. Skulle bare fikse et sånt innlegg om konkuransen til Ingvild, som hun har på bloggen sin - her :) De er 2 jenter som har bloggen da !


Meld dere pååå ! Dere kan vinne en toalettmappe fra ELLE //// armbånd //// neggelakk ///// shower cream ///


 

VIDEO - SNAKKER

video:ta opp 2 16


VIDEO - DONUT

video:ta opp 1 10


 

Framlegg

Heei. Sitter og blogger fra ipaden nå. Pappa har pcen, skjønner dere . I dag er det akkurat ti dager til julaften. Altså ti dager til jeg får meg en egen pc. Gleder meg. Frida dro nesten nettop hjem. Vi har forberett oss til et framlegg om napoleon. Framlegget skal vises fram i morgen. Vi har det sykt chill på skolen for tiden. I dag så vi bare på film og gjorde ferdig noen oppgaver i matte,
Og i morgen er det film, framlegg og " fri aktivitet " . Skal legge meg tidlig i dag. Skal snart gå og fjerne sminken og legge meg ned å lese litt i magasinet jeg kjøpte i gååår

Blogger jeg anbefaler !

GRATULERE MED DAGEN PAPPA !

I dag har verdens beste pappa bursdag ! Det skal feires med en familiebursdag. Bestemor osv, kommer i kveld. Det blir sikkert kjempe kos.

Sorry for dårlig blogging. Men har ikke orket og blogge før nå. Dårlig unskyldning, men sant. I går tok vi portrettbildet, og i dag tok vi klassebildet på skolen. Siden jeg er med i elevrådet, tok jeg bilde med elevrådet også. Ble ikke fornøyd med portrett bildet, så legger det ikke ut. Vet dere hva jeg synes er teit ? At folk sier de er stygg på portrettbildet, 5 minutter etterpå har de lagt det ut. Teite folk. Haha.Dette ble da klassebildet våres i år. Som dere sikkert ser, er " smånisser " temaet i år.

Nå skal jeg bare slappe av, spise middag og fikse meg før gjestene kommer.

Flinke meg !

Heihei. Nå har jeg ryddet, fikset og omøbelert rommet mitt. Det ble veldig bra. Har tent stearinlys og tatt på meg slummebuksa mi. Chill søndag. Jeg er skrubb sulten. Venter på at middagen skal bli ferdig. Jeg eeeelsker søndager. Kakemennene var ganske gode. Hehe. Men blir litt kvalm av sånne ting.

Bestemte meg for og pakke inn julegavene i kveld, for da gjør mamma også det. Jeg og mamma skal ha et lite juleverksted.. på en måte.


Vi snakkes senere : - )

peppekake baking !Flere brett satt vi i ovnen. Dere for se resultatet senere.  Nå skal jeg se på jul i blåfjell. Også blir det pakking av julegaver. Snakkes !

tredje søndag i advent

Haloo. Nå var jeg stått opp. Ble vekt av mamma. Hater det. På søndager skal man jo sove lenge. I dag er det tredje søndag i advent. Vi skal bake peppekake. Og jeg skal pakke inn masse julegaver. Typisk søndag. Det er søndagsåpent på butikken i dag. Så jeg skal ned dit og kjøpe inn til og lage iskaffe. Woho.Nå skal jeg opp og bake peppekake. Dere må kose dere masse i dag.

God morgen

Hei. Nå er jeg ferdig fikset og klar til å dra til byen med Stine. Det blir kos. Vi skal også på kafe. Jeg ble venn med Stine på ungdomsskolen. Og vi er allerede bestevenner. Haha. Dette blir vår første bytur sammen. Tar med meg kameraet, side jeg er fliinkpia.

Senere blir det hjemmelaget pizza og familiekos. Er jo nesten aldri hjemme, så i kveld skal jeg bare slappe av med familien. Det blir nok bra.


webcam bilder. Det nederste var jo dritfint da !

Savner sommeren


Noen flere enn meg som har lyst på sommer ?

Julegaveshopping !

Hei dere ♥ I morgen skal jeg og Stine på julegaveshopping. Woho ! Gleder meg. Pleier egentlig dra med mamma og kjøpe gaver til vennene mine. Men i år skal jeg og Stine dra. Det blir sikkert kjempe koselig. Bursdagen i går var utrolig artig. Vi hadde noen morsome leker, spiste og snakket masse. Det må gjentas, med samme jentene ! Tok desverre ingen bilder. Tror ikke det var noen i det hele tatt som tok bilder. Det ble mere filming.

Bestemor er hos oss nå. Hun har laget middag. Vi spiste makaronigryte. Ingenting slår det unntatt fiskeboller i hvitsaus og taco. Hehe.


Bildet er i fra når jeg shoppet i tyrkia. Wii... shopping.

Prate dritt

video:ta opp 2 07


I morgen blir det en bloggfri dag ! Nå skal jeg lese videre til prøven. Vi snakkes dere :)

Pugge til mattetentamen !

Heihei ♥ Sitter med Frida og pugger til mattetentamen vi har i morgen. Jeg er sykt nervøs. Sitter her og konstruerer 90 gradere, 60 gradere osv for harde livet. Haha. I dag på skolen hadde vi svømming. Lærerne hadde så klart glemt og bestille buss. Så vi stod der  i en halvtime i kulden.  Det var dritkaaaldt.

Kommer litt bilder fra lørdagen :


JULESTEMNING !!! <3


og litt bilder fra meg og Frida nå i nuet :
Julekalenderer min ! hehe  :)

wiiii


Sån går det når jeg levner kameraet.....

julegavetips

Hei.Dere vet jo at jeg har laget et innlegg om hva jeg ønsker meg til jul ? Vel, nå tenkte jeg og kommer med julegavetips. Håper dette hjelper dere litt da. Har enda ikke begynt og kjøpe julegaver til mine venner. Men jeg skal begynne med det til helga. Vi har fri fra revyen da. Woho.Morgenkåpe - Mamma har selv sagt at hun ønsker seg det. Det var ikke en dum idee heller.  Puter- Myke puter. Ingenting er bedre enn det. Da kan dere jo bytte ut med de gamle putene. Parfyme- Alle vil jo lukte godt. Min mamma hadde nok blir veldig glad for en mild og god parfyme. Fuktighetskremer- en ganske lur gave. gullsmykke- Det hadde vært koselig.genser- ingen for jo nok av klær. Parfyme- Alle vi jo lukte godt. ihvertfall til spesielle ting. Deodorant - Veldig lurt og ha. Boxere - sleng med et par boxere. Der er sånt alle trenger.Sminke- Det blir nok hun veldig glad for. Med mindre hun ikke har masse fra før av. nye ting liker vi.  Gavekort- Veldig smart hvis man ikke vet hva man skal kjøpe. Duftlys - Det er jo så koselig og få sånne ting.Spill / film - Hvis de liker sånt. Tshorte- Bare at det står i love u. Eller noe sånt. Det blir vel egentlig litt det samme som " til pappa !

5 / 12 / 11

Hei dere. Kom nettop hjem. Har vært hos legevakta. Er så sykt irriterende og vente lenge, og så finner man ut at du ikke har timen. Hahhahaha. Jaja.. fikk det nå uansett. Hehe. Skulle egentlig på mattekurs. Men det blir jo ikke noe lenge og være der uansett. Så jeg gadd ikke. Vurderer og lage meg mat. Men det er jo ingenting godt i huset. Blææh.

Har kjøpt meg en julestjerne som lyser. Skal henge den i vinduet senere. Det blir nok koselig. Dere har sikkert merket at jeg blogger alt for skjeldent. Merket det selv skjønner dere. Og det skal jeg klare og gjøre noe med. Men nå har vi tentamer i denne perioden. Og jeg vil gjøre det bra.  På onsdag har vi mattetentamen. Jeg suger i matte. Så jeg må forberede meg.. masse. Nå er jeg kjempe sulten. Vi snakkes dere. Slenger inn randome bilder fra skolen i dag,Bildene er tatt med mobilen.

God morgen

Hei. God morgen dere. Har fikset meg og er klar til en fiin lørdag. Jeg hører noen går på rommet til lillebroren min. Æææh.. Hater det. Forige gang jeg hørte noe på rommet hannes begynte jeg og skrike også gikk jeg ut vinduet og ba mamma komme ned og ta meg med opp. Hahah. Driiiitekkelt. Uansett. Idag skal jeg være i lamme Celine. Må bare spise og sånt først. Kort innlegg. Hehe...

På onsdageen :

i daaag :

uups...

Heihei ♥ Jeg har glemt helt av bloggen ! Unskyld.. Hehe. I går var det juleball. Det var kjempe koselig. Vi danset, spiste og koste oss. Var veldig bra stemning der. Tok desverre ingen bilder. Men mange andre har tatt bilder, så jeg stjeler fra de.Vi ble fotografert også ...


Stod opp halv ett i et tomt hus. Foreveralone. Så har nettop stelt meg og er klar for en koselig kveld på revyen. Vi snakkes dere !


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits