slettetangen min

Hei. Tenkte og vise dere min slettetang . Min slettetang er i merket BrAun. ( Med stor " A " ) haha. Selve slettetanga heter BrAun satir hair 3.  Det er seriøst den beste slettetange jeg har vært bort i . Slik ser slettetanga ut :


Slettetanga har veldig brede plater. Så den tar mere hår om gangen. Og den passer utmerket godt til meg, som har krøller. Den bruker ca 1. min på å bli varm. Jeg som har UTROLIG mye krøller bruker rundt 15 minutter på og slette håret. Men hvis man kanskje bare har litt bølger. Tar det bare et par minutter.

Man kan skru ned og opp varmen selv . Det er en " skrue ". Og når du skrur den på MAX er den på det varmeste. Når du skrur den på MIN er den på det kalleste. Jeg har den på MAX. Da går det så mye fortere.  Men skyver " knappen " opp mot " on " når du skal ha den på,  og når du skal ha den av skyver du " knappen " ned mot "off".Dårlige bilder...

Når den lille rundingen lyser rødt, er den på. Jeg har også noen tips når man sletter håret. Håret blir veldig slitt av sletting / krølling osv. Så da kan det være lurt å ha en varmebeskyttende spray. Da tar du sprayen, og sprayer før  du sletter håret. Du får f.eks kjøpt varmebeskyttende spray på Vita. Jeg betalte 99 kroner for den. Billig !Slettetangen er kjøpt på Elkjøp. Og koster 299.


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits