New In


H&M Usikker på pris.


Vet ikke hvor den er kjøpt.


Blazer fra H&M, vet ikke pris. Mamma kjøpte den i dag. ( Kjolen er ikke ny )

Nååå skal jeg øve litt til to framlegg vi har i morgen, så tar jeg kveld. God natt kjære lesere! I morgen drar jeg forresten på hytta. Men tror det blir internett denne gangen! Woho :)

Life is too short...

.... too were boring clothes. I dag går jeg for krøller! Nå stikker jeg for å møte Sandra og Sabine.

U S AMåtte bare sette sammen en liten kollasj av U.S.A ting. Litt rart at et flagg er blitt "in" på klær. Haha, det er jo liksen med Norge-flagget også da. Men USA er vel litt mer populært? Det jeg synes er litt rart, er at jeg ikke eier noe som helst med Dette USA- printet på. Kanskje jeg må gjøre det snart? Det er jo stilig da!

Hva synes dere om USA på klær?

Kjolene mine - DEL 1

Hei. Har ikke gjort så mye i dag. Bare hvert på butikken med pappa, spist taco, vasket romme og sånt. Tenkte å vise dere kjolene mine før jeg drar ut litt senere.


Denne kjolen hadde jeg på meg i bursdagen min. Den kjøpte jeg i Tyrkia, og fikk den for rundt 200 kr. Den er veldig kort, men det funker greit!


Dette er yndlingskjolen min. Den er driitfint! Haha. Den er kjøpt på Bikbok, og jeg har den i størrelse S.Denne lillae kjolen er kjøpt på Byoung. Den koster litt under 1000 kr, men den var på salg eller noe sånt. Brukte den på juleballet for to år siden.
Elsker mønsteret på denne kjolen! Kommer til å bli brukt mye i sommer tror jeg. Jeg kjøpte den i Tyrkia for rundt 300 kr. Jeg prutet litt på den.


Svart og rød kjole fra H&M.

Haha, jeg må nok vaske speilet mitt i dag. Bildene ble jo kjempe dårlige på grunn av det. Opsiii !

Stockholm- gave

Heei. Nå har jeg fulgt Frida til bussstoppet, og tenkte jeg bare kunne ta å poste dette innlegget nå, så er jeg ferdig med det, haha!

Singlett/ topp  fra Gina


Kost fra GinaPowder, øyenskygger og neggelakk fjerner fra Gina

Mappen over er fra Gina! Under er det et bilde av tingene jeg fikk i goodiebagen fra BikBok:


Rabattkuponger og småting! Det vi liker! I tillegg til dette, fulgte det med et magasin i goodie bageen :)

Nå skal jeg spise litt kveldsmat, så er det rett i seng! Skal jo tidlig opp i morgen! God natt ! : )

Gina Tricot FavoritesFant mine favoritter på Gina_Tricot , og satte det sammen til anntrekk. Hva synes dere?

Stripe håret ?

Heii. Endelig fikk jeg logget meg inn på blogg.no. Har prøvd flere ganger i dag, skjønner dere. Men jeg trenger deres hjelp nå. Jeg har mast og mast på mamma, og endelig har jeg fått lovt å stripe håret mitt. Jeg har rødt hår, og derfor vil ikke mamma at jeg skal ødelegge det. Men tror jeg skal ha blonde striper i det.

Når jeg striper håret blondt, vil det nok se ca slik ut :


Tror dere det hadde blitt fint?

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. I morgen tidlig skal jeg stå opp klokken seks. Skal være med mamma på jobb. Orker ikke sitte hjemme hele dagen, når alle er bortreist osv.

New shoesSkoene ser grå ut. Men de er SVART.

Jeg hadde tenkt å kjøpe disse skoene, bare i bers ! Men svart passer jo til alt. Så da gikk jeg for disse !

Garderobe : opprydning pågår !Jeg holder på og rydde klesskapet mitt nå :) Hehe. Jeg har spilt inn en hårvideo. Men jeg finner ikke videoen på pcen, så må nok lage ny senere :(

GINATRICOT.COM

Jeg har vært og kikket litt på ginatricot.com. De har fått inn litt nye klær. Så jeg har valgt ut mine favoritter, som jeg skal bestille når jeg får penger.Orker ikke linke. Men dere kan jo selv gå inn på nettsiden og se hva de har :)

Nå skal jeg filme inn en videblogg, der jeg viser de hårfrisyrene jeg bruker mest. Videoen legger jeg ut i kveld. Hvis jeg ikke få problemer med å laste den opp, som forrige gang. Får krysse fingrene for at det funker. Hehe.

- Hanna :D

Dagens innkjøp !

Hei dere ♥ Pappa har endelig funnet overføringskabelen. Så da kan jeg endelig blogge. Jeg er superglad nå. Hehe. Jeg var i byen med  > martine < I dag. Det var kjempe kos. Utrolig lenge siden sist jeg var lamme henne. Vi dro litt rundt i butikker og var på cafe.  Nå tenkte jeg og vise dagens innkjøp. Pengene gikk for det meste til ting til rommet mitt. Det jeg mangler nå er lys rundt vinduene.


Den hvite ramma er fra Åhlens. Den kostet 159 kr.


3 lys. De kostet bare 10 krone pr stk på Åhlens


Hvit pute fra kremmerhuset. Synes den er sååå fin. Den kostet 199 kr.


En veldig praktisk kurv fra Nille. Den kostet 89 kr. Jeg har magasiner oppi den.


Genser fra cubus til 199 kr. Svart singlett fra bikbok til 49 kr. Det var salg på singletten !

Nå skal jeg spise spagetti. Æsj. Hahaha. Sååå skal jeg se en film og bare slappe av. Jeg tror jeg begynner og bli syk. Var hvist varm i natt, ifølge mamma. Og jeg er kjempe forkjølet. Så typisk. Rett før nyttår og alt..

new shoesSkjer med de engelske overskriftene i dag ? Haha.. Er ihverftall ganske så fornøyd.inspirasjon/ wardrobe

Sitter her og sikler over klesskapet til marthe . Ble så inspirert at jeg måtte google litt på nettet. Og jeg har funnet ut at jeg vil gjøre noe med mitt klesskap. Pappa har kjøpt meg garderobeskap med sån skyvdør. Men han er så treg med og få montert det. Snart holder jeg ikke ut lengere. Haha. Jeg vet ikke helt va jeg skal gjøre for noe med klesskapet. Nå har jeg bare vanlige skapdører.Men skapet mitt er 2 meter bredt ( dekker nesten hele veggen ) så jeg har god plass.

Har designet mitt eget " klesskap " :


inspirasjon


wiii ! cant waait.

wants for x-masHei :) Har pugget en del til prøven. Fikk veldig lyst til og lage en liten " ønskeliste " til jul. Så her får dere den !

Jeg må også si at jeg ble veldig glad for at 25 stk har vært innom bloggen på disse 3/4 timene jeg har hatt bloggen. Blir kjempe glad av det. Og da får jeg mye bedre blogglyst, og sånt liker vi ! hehe.


Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits