Danmark

Heeeeiaa ♥

Har jeg fortalt dere at jeg drar til Danmark snart? Jeg drar den 19. juli. Det er jo ikke lenge til, og jeg gleder meg såå mye! Vi drar to familier i lag, og det er jeg sykt glad for, haha. Litt deilig at Agnes skal være med, for da slipper jeg denne kjedsomheten, og så slipper jeg å dra på alle de fiine butikkene alene. Ja da slipper jeg å være foreveralone, rett og slett :)Jeg og Anne dro til byen i går. Kjøpte meg bare en bikini overdel. Dere får sikkert se den i løpet av sommer!
Beesteveeenn <3KjøpesenteretHeeeisann ♥

Kom nettopp hjem fra Piramiden med Anne. Kjøpte ikke noe, men vi var på Dolly og spiste. Kosii! I morgen derimot, da skal jeg shoppe. Må kjøpe meg bikini og undertøy. Interesant hva? Haha.


Sminkefri og greier..GårsdagenGod morgeen deree

Stod nettopp opp, jeg. Kvelden i går var kjempe koselig! Startet bare med meg og Anne, men Frida kom i 22.00 tiden, og da var alle tre jentene samlet. Alltid like koselig! Vi satt på balkongen med musikk og kortstokk :)

Haha, ogsååå slet Anne litt..

¨

Nå skal jeg stelle meg og rydde huset litt. Anne kommer hit i dag!

Pretty Nails

Heei fine leesere ♥

Haha! Håper det ikke plager dere at jeg alltid sier "fine lesere", for det kommer jeg ikke til å slutte med. Føler jeg alltid må kalle dere ett eller annet for at dere skal trives som leser!

I dag viser graderstokken drømmetallene vi alle ønsker, så jeg har slikket sol store deler av dagen. Ble så kjedelig så jeg tok med meg negglesettene mine ut, så da fikk jeg fikset neglene litt! Snart skal familien grille og så skal pappsen kjøre meg til Anne :)


Lakket den Rosae fargen over først ( et lag), så avlsuttet jeg med en gjennomsiktig over!Nå skal jeg snart fikse meg! Vi skrives seenere :)
Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits