Facts

Hittil i år

Har du vært i noe forhold dette året? Nei, det har jeg ikke.

Har du feiret bursdagen din enda? Ja, feiret den i mai. Har jo bursdag 19 mai! Fin måned å ha bursdag i.

Kysset to personer på en kveld? Har jeg helt sikkert gjort :)

Vært på en diett? Nei, ikke i år, og ikke i fjord heller. Har aldrig gått på en form for diett før. Er vel noe av det dummeste du kan gjøre!

Møtt en spesiell som har endret livet ditt? Nei, ikke i år. Men skjedde jo i 2011. Har jo blitt kjent med noen fantastiske jenter som jeg kan være 100% meg selv med!

Vært utenlands? Haha, det kan jeg faktisk ikke huske. Nei, har ikke vært utenlands i 2012, ENDA!
Gjort noe du angret på? Ja!

Den siste personen som ga deg en klem: Lillebroren min. Hadde så myk genser på meg tidligere, så han måtte gi med en klem, hehe :)

Den siste personen som ringte deg? Anne.

Når var siste gangen du følte deg dum? Husker faktisk ikke. Er ikke så dum jeg, hehehehe.

Har du noen gang vært forelsket? Jes.

Har du noen gang fått ditt hjerte knust? Nei, det har jeg faktisk ikke!

Har du noen gang knust noens hjerte? Det vet jeg faktisk ikke! Håper i allefall ikke det :S

Har du noen gang falt for din beste venn? Nei.

Har du noen gang likt noen uten å fortelle dem? Ja, det har jeg!

Har du hatt flere enn 5 faste forhold i ditt liv? Nei.Savner du noen akkurat nå? Ja, er et par jeg savner! Savner blandt annet Trinee, søskenbarnet mitt :)

Er du lykkelig? Tja, er vel det. Sommerferie, fint vær, fineste jentene, REKER ! haha :) Jaa, jeg er nok lykkelig.

Spiser du noe nå? Nei, jeg venter bare på reker. Reker, reker, reker.

Siste sangen du sang? Hallelujah av alle ting..

Den siste tingen du lo av? En gris jeg så på tv..

Den siste tingen du sa? "La dokker marsvinet i buret?"

Hvilket bildet har du som bakgrunn akkurat nå? Et bilde av meg og Frida : )
Svar på spørsmål

Husker dere den spørsmålsrunden jeg hadde for en liten stund siden? Jeg tenkte jeg skulle svare på noen av spørsmålene i dette innlegget, og unskyld for at svarene kommer litt sent! Og forresten, topplisten min legger jeg ut til helgen!

Hvilken shampo bruker du? Shampoen jeg bruker er i merket KMS Calerfornia - add volume. Det er en grønn fin flaske! Tror den er kjøpt på en frisørsalong!

Leser du mange blogger, isåfall hvordan blogger? Ja, jeg leser utrolig mange blogger. Alt for mange faktisk. Tror det er rundt 15 blogger eller noe, så dette kan jeg heller ta i et eget innlegg. Men de jeg MÅ innom hver dag er TCMN og bloggene til vennene mine!

Hvem er din aller beste venn? Har en del gode venner/ bestevenner. Men mine aller beste er Martha, Stine, Frida og Anne!

Kan du vise sminken du bruker til hverdag? Dette har jeg gjort opptil flere ganger, så hvis dere leter litt rundt på bloggen, finner dere både videoer og bilder av sminken min!

Hvordan hårfrisyre liker du best? Foretrekker håret løs, og kanskje sette opp det fremste av håret med en spenne. En flette i luggen er jo også kjempe fint da!Dine favorittbutikker? De fleste vet sikkert at her i Tromsø har vi ikke det beste utvalget! Men det går mye i BikBok og Cubus! Litt på Vero Moda også kanskje. Også såklart Gina, men den butikken har vi ikke i Tromsø! Men vi får snart Gina, så det ser jeg fram til.

Hvordan parfyme bruker du? Parfymen jeg bruker hver dag er fra merket Hugo Boss. Jeg og mamma spleiset på den, så den er begge sin! Vi kjøpte den på taxfree på Gardemoen. Den kostet vel kanskje rundt 600 kr? Er ikke helt sikker.

Er du fornøyd med klassen på ungdomsskolen? Ja, det er jeg. I begynnelsen var jeg faktisk veldig missfornøyd. Hahah, jeg gikk rundt å sa at jeg gikk i en emo-klasse. Men alle folkene er faktisk utrolig herlige når du først blir kjent med dem! Et tips til dere som snart begynner på undomsskolen: Hver åpne og bli kjent med klassekameratene dine. Ikke trekk deg unna, det blir aldri noe godt ut av det.

Yndlingsdyr: Hund og marsvin! Egentlig bare marsvin siden jeg har et selv! Hehe.

Hvem likte du i gammelklassen? Er dette spørsmålet ment som venn eller? Hadde god kontakt med alle jentene! Nå er ting desverre litt forandret! Regner med vi en gang finner tilbake til hverandre :)

Fornøyd med svarene?

Bli med på min toppliste

Heei, deere! Nå skal jeg lage en toppliste. Topplisten heter " topp 20 ". Altså hele 20 blogger kommer på den listen, så da er jo mulighetene store. Det eneste dere trener å gjøre er følgende :

Legg til navn, e-post og bloggadressen i kommentarfeltet.

Russeknuter

Hei. Har nettopp lest igjennom alle russeknutene for 2012. Dere kan også lese de HER. Tenkte jeg skulle plukke ut mine favoritter. Det var kjempe mange morsomme knuter. Her er mine favoritter:

♦ Dekorere bilen til Skjellz med post-it lapper.

♦ Reise seg hvert femte minutt i en skoletime og rope: "Skål"

♦ Gå med kneippbrød som sko en hel skoledag.

♦ Krype over Tromsøbrua, minst ti russ.

10 kjappe om meg

♦ Har aldri farget / stripet håret.

♦ Liker vinteren. Skjønner ikke hvorfor folk har så mye i mot den årstiden.

♦ Elsker sykehuset, politistasjonen osv. Føler meg så trygg der. Haha.

♦ Har hatt rundt ti blogger.

♦ Bare det å komme seg på heisen i slalombakken, er en stooor utfordring for meg. Bare tenk dere resten da.♦ Har bursdag om 1 måned og nitten dager.

♦ Tror på ånder, demoner og den " andre siden "

♦ Liker ikke å være alene hjemme.

♦ Ønsker meg jobb nå, sån at jeg kan tjene litt egne penger.

♦ Leser så mange blogger at jeg avåtil glemmer noen av en dag, og husker de dagen etter.

Smothie oppskrift

Tenkte bare å si god natt, jeg. Legger meg nå. Er så sliten. I morgen er det skole, og etter skolen må jeg gjøre litt lekser og noen innleveringen jeg MÅ ha ferdige. Skole er best, sant? neeei, ikke det ?

Skal så klaaart få blogget i morgen. Også må jeg si en liten ting til : Er det noen av dere som har en god smothie oppskrift? Fikk nemlig veldig lyst å lage smothie i morgen, og da må jeg vite hva jeg skal handle inn i morgen tidlig.

 

 

Dere velger

Hei. Dere får velge nå. Vil dere ha en video, eller bilder av rommet i kveld ? Videoen handler om smokey eyes, stearinlys, innkjøp og litt snakking. Videoen er allerede laget da, heheh. Rommet mitt er blitt litt endret på. Jeg har flyttet sengen, fått nytt skap, flyttet klesstativet osv.


KONY 2012

Heei dere ♥ Fikk ikke blogget i går, men mere om det senere. Nå tenkte jeg å dele en video med dere. Regner med de fleste av dere allerede har sett denne videoen. Men alle har nok ikke sett den ! Videoen varer i 29 minutter ( litt lenge ), men det er SÅ verdt det. Jeg har sett hele videoen selv, og den var kjempe bra.

 

Så på nyhetene i morges, og over 4 millioner personer har sett denne videoen på 3 dager. Synes det er veldig bra at folk engasjerer seg.

En LITEN pause


Hei fooolk. Jeg har jo hatt et fravær siden lørdag. Grunnen er at jeg ikke har funnet overføringskabelen. Og pcen min har ikke minnekort- tilgang ? Er det mulig. Har ikke alle pcer tilgang til minnekort ?

Jeg skal ta med en liten pause. Og når jeg kommer tilbake, skal jeg ta bloggingen mere seriøst. Det skal bli bedre bilder og jeg skal skaffe meg en header. Hva sier dere til det ?. Jeg er ikke helt sikker på når jeg kommer tilbake. Men hvis dere vil, kan dere gi meg mailen deres i kommentarfelte, så skal jeg LOVE å maile dere alle når jeg starter å blogge igjen : ) Regner med pausen varer til påsken.

Gamle bilderEn anen grunn til at jeg tar pause, er det at jeg ikke har tid : ( Vi sees :)

Spotify - Musikklistene mine

Har ikke så mange sanger enda : )

Happy valentines day

Jeg gidde kort, bilder og lovehearts til mine jenter i dag. Har dere gidd noe til deres venner / kjæreste ??

Kom med tips !

Hei. Nå har familiebesøket dratt. Og snart er det middag. Kjenner jeg er sulten. Har nettopp lakket ny neggelakk og fargen jeg valgte var superfin. En lys neggelakk i en rosatone, med litt glitter i, slik vi liker det !

Har ryddet litt på rommet også. Men slike ting er vel egentlig litt " kjedelig " og høre om ? Jeg er jo ikke proff i å blogge heller, så jeg er åpen for tips : )

Hahhaha !! Prøv å rist osv på håret, når du tar bilder. Hahaha.


 - Vi snakkes senere !

Spørsmålsrunde !Sett i gang med og stille spørsmål ! jeg svarer på video i løpe av denne uken. Jeg svarer FØR helgen.

bakgrunnDa var jeg ferdig med den !. Ble ganske fornøyd med den. Er liksom mye morsommere og ha en bakgrunn på pcen som du har laget selv, enn en du kopierer. Så jeg utfordrer dere til og lage dere egen bakgrunn.. Hehe ! Sån her laget jeg min :

1. Først går jeg på Pizap.com. Også trykker jeg på  " start " . Det er gratis og du gjør det på nett. Altså, du laster ingenting ned.2. Da kommer det opp om hvordan du skal redigere osv. Da trykker du på " collage "3. Nå skal du velge hvordan collagen din skal se ut. Jeg har ringet rundt hvordan collage jeg valgte. Du trykker på collagen du vil ha.

4. da kommer collagen opp i storskjerm. Nå kan du trykke i hver rute, og legge til bilder i rutene.

Håper dere skjønte hva jeg mente :) Hvist ikke, si ifra.

Nytt design

♥Heihei ♥ Som dere sikkert ser, har jeg fått nytt design. Woho. Jeg ble så utrolig lei det gamle designet, så why not ? Pappa dro til jobben for og se om kabelen lå der. Sån at jeg kan få ta bilder. Hvis den ikke er der, må jeg kjøpe en ny kabel på fredag. Og det er så lenge til. Haha.

Nå sitter jeg her og venter på Frida. Hun kommer i to tiden, tror jeg. Så skal vi se film i dag og dra ned på butikken og kjøpe inn litt godt. Det blir nok koooos ♥


Et gratis design. Hehe. Jeg suger i og lage design. Men jeg er så vant med og laste opp bildene mine i 600 px. Men nå laster jeg de opp i 800 xp.

Jeg håper dere liker designet ! Og forhåpentligvis, er jeg tilbake for fult i kveld allerede. Wopwop. Snakkes !

Jan Thomas , baaadbooy

Kjenner jeg blir sykt irritert for og si det mildt. Leste dette innlegget på linni meister sin blogg, om Jan Thomas. Jan thomas var faktisk en person jeg så opp til for ca 10 minutter siden. Tenk at en voksen person henger folk ut på den måten. Og tenk på alle de som ser opp til den fyren ? Fatter ikke hvor grusome folk kan være. Han minner meg om en jente i sin fjortissperiode ( ikke vondt ment ). At han dømmer folk på den måten. Nest verst kledd ? Begynner seriøst og ler.


Dette har han skrevet : ««Plastic fantastic» er visst ikke så gjevt likevel. Du har virkelig mestret kunsten å kle deg så harry og billig som overhodet mulig. Synd, da det er mye potensial i en så vakker jente. »

Måtte bare få sakt det ut.. Hehe. Skulle komme bilder fra frokosten i dag osv. Men så klart er overføringskabelen borte, så jeg tar det i morgen. Vi snakkes. Jeg skal nå legge meg. Er litt trøøøøtt :)


julegavetips

Hei.Dere vet jo at jeg har laget et innlegg om hva jeg ønsker meg til jul ? Vel, nå tenkte jeg og kommer med julegavetips. Håper dette hjelper dere litt da. Har enda ikke begynt og kjøpe julegaver til mine venner. Men jeg skal begynne med det til helga. Vi har fri fra revyen da. Woho.Morgenkåpe - Mamma har selv sagt at hun ønsker seg det. Det var ikke en dum idee heller.  Puter- Myke puter. Ingenting er bedre enn det. Da kan dere jo bytte ut med de gamle putene. Parfyme- Alle vil jo lukte godt. Min mamma hadde nok blir veldig glad for en mild og god parfyme. Fuktighetskremer- en ganske lur gave. gullsmykke- Det hadde vært koselig.genser- ingen for jo nok av klær. Parfyme- Alle vi jo lukte godt. ihvertfall til spesielle ting. Deodorant - Veldig lurt og ha. Boxere - sleng med et par boxere. Der er sånt alle trenger.Sminke- Det blir nok hun veldig glad for. Med mindre hun ikke har masse fra før av. nye ting liker vi.  Gavekort- Veldig smart hvis man ikke vet hva man skal kjøpe. Duftlys - Det er jo så koselig og få sånne ting.Spill / film - Hvis de liker sånt. Tshorte- Bare at det står i love u. Eller noe sånt. Det blir vel egentlig litt det samme som " til pappa !

Pels og dyreplageri

Hei. Tenkte og ta opp litt om pels og dyreplageri. Mange er i mot det, og mange er for. Jeg er i mot det. Og det kommer jeg altid til og være. Jeg sier ikke dette for og rakke ned på de som ikke har noe i mot det. Men jeg vil at folk skal tenke litt over hva bedrifter faktisk gjør for å få den pelsen. Det er helt forferdelig. Noen sier det ikke er sant. Men jeg bryr meg ikke om hva som er sant, og ikke. Det eneste jeg vet er at dyrene faktisk lider. Dere har sikkert sett forskjellige videoer om hvordan dyrene lider og dør. Det er helt syke videoer. Og jeg synnes at dere som ikke har sett de, burde gjøre det.

Jeg driter langt opp i hva som er fuskepels og ekte pels. Det er jo ikke særlig fint heller. Det er jo greit med litt fuskepels på hetta. Noen sier de er i mot pels. Og dagen etter kommer de med en pels vest. wtf liksom ? 

Tenk dere denne fjellreven. Den brukes jo på hetter, ikke sant ? Den er utrydningstruet. ALDRIG om jeg skal ha meg en fjellrev jakke..


Bildet oppfor er tatt fra en pelsindustri. Disse blir canada goose jakker. Trist.

trykk_her <- Da kommer dere til en side som heter animal freedom.Bildet oppfor er en eller annen rev fra et annet land.

Kjøper dere pels, kjøper dere lidelse.

http://dyrevern.no/kampanjer/dinstemme?gclid=CIDvofu43qwCFeQumAodYnkGUw

Takk for meeej <3

sliten skolepike

Det er så slitsomt å dra på skolen 5 dager i uka. Det er liksom helgene alle ser opp til og gleder seg til. Når det er mandag tenker jeg " ååh, jeg gleder meg til heeelgaaa ! " . Og da har det jo allerede vært helg. Og det gjør det ikke noe bedre med at skolen starter halv ni hver dag. Skulle ønske vi hadde skole fra klokken 10.00 - 13.00 .

Men så kommer jo utdanninga. Vi må jo gå på skole for og få en bra utdanning. Jeg er kanskje litt tidlig ute.. men jeg har tenkt igjennom hva jeg kunne tenkt meg og bli når jeg blir stor.. Og jeg har kommet fram til at jeg vil enten bli lege eller redaktør. Jeg elsker og skrive, men har også litt lyst og hjelpe andre osv.

Jeg er i den lysebrune jakka :)
Hei. Du er nå kommet til min blogg. Jeg heter Hanna, er 13 år og kommer fra den lille byen Tromsø. Jeg har blogget i flere år, men på forskjellige blogger. På denne bloggen deler jeg bilder, mine opplevelser og hverdagen generelt. Kos dere!

arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


bilder
Blogg
DESIGN
hverdag
jeg anbefaler
konkuranser
MAT
outfits
produkt andmeldelse
Rommet mitt
sminke, hår & klær
Sommer 2012
tema - snakking
Ukens Engelsk sitater
videoblogg
WANTS

lenkerdesign av:


idawisth.blogg.no
hits